|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 07, 18:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Programinė įranga » Nbeužsikrauna Windowsai XP
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
|
Nbeužsikrauna Windowsai XP |
Parašytas: 2012 01 18, 10:52 |
|
|
|
Su aby finereder skanavau jau buvau nuskanaves ir paspaudziau kad pradetu skaityti puslapius ir po kiek laiko kompas pakibo, tada perkroviau su restart migtuku ir uzkrauna tik iki tos vietos kut atsiranda XP piktogrma ir kur apacioj tokia melyna eilute kraunasi, po tos piktogramos iprastai turetu atsirasti neuzilgo zalias xp langas dekstopas ir pan, bet toj vietoj neuzsikrauna taip ir lieka ant tos piktogramos kompas nors ta eilute ten apacioj juda vazineja lyg krautusi PC ir pan.. as pries skanavima buvau pora graju uninstalines ir man ten klause ar noriu istrinti kartu ir kazkokius failus DLL ar pan is windowsu kuriuos ir tas geimas naudojo ar pan, tai as spaudziau delet all, gal cia del to nebeuzsikrauna kompas, gal kas jau esat su visu tuo jau susidure ir zinot ka butu galima tokioje situacijoje padaryti be formatavimo ir windowsu perinstaliavomo, nes man reiktu pradziai kazkaip is C disko (pagrinde is dekstopo) persikelti man reikalingus failus i D diska ir dar noreciau kazkaip uzseivint tuos fine reder dokumentus kur skanavau nes ten daugiau kaip 300 puslapiu tai nelabai norisi antra karta visko skanuot gal kas zinot ar kaip nors iseitu atlikti siuos veiksmus pries formatuojant kompa, o gal galima sia problema ispresti is vis be formatavimo? bandziau uzleisti kompa per "safe mode" bet ten uzsikrauna tik taip kad gali narsyti po diskus bet neleidzia atlikti jokiu veiksmu, pvz copy padaryt kaip ir leidzia bet paste neleidzia is kat pakimba jei bandai pastint kitaip sakant neina nieko kopijuoti, seivinti ir pan, pacia fine reader programa uzleidzia, bet tu puslapiu kuriuos atkuria (nes kai ijungiu finereader man leidzia grizti i nepabaigta darba, matyt automatiskai isaugojo restarto metu) neleidzia uzseivinti ar pan.. gal yra kokie budai kaip siuos reikalus sutvarkyti, teko gal jau kam but susidurus su tuom? viena is variantu galvojau kad butu galima perinstaliuoti windowsus be formatavimo ir tada susikelti visus reikalingus failus is C disko i D bet tada nebeveiks finereader, ir kogero nebeiseis atkurti tu visu skanuotu lapu, idomu kur kompas juos automatiskai laiko nes as ju neseivinau, jei yra kazkokia galimybe kaip atkurti juos po perinstaliavimo windowsu tada butu vienas geriausiu varinatu perinstaliuot windowsus, gal kas turit kokiu minciu? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 14:25 |
|
|
|
Jeigu safe mode kraunasi, tai gal is ten paleisti komanda "sfc /scannow" ir patikrint? |
|
|
|
|
|
|
Re: Nbeužsikrauna Windowsai XP |
Parašytas: 2012 01 18, 14:41 |
|
|
|
rasytojas rašo: |
Su aby finereder skanavau jau buvau nuskanaves ir paspaudziau kad pradetu skaityti puslapius ir po kiek laiko kompas pakibo, tada perkroviau su restart migtuku ir uzkrauna tik iki tos vietos kut atsiranda XP piktogrma ir kur apacioj tokia melyna eilute kraunasi, po tos piktogramos iprastai turetu atsirasti neuzilgo zalias xp langas dekstopas ir pan, bet toj vietoj neuzsikrauna taip ir lieka ant tos piktogramos kompas nors ta eilute ten apacioj juda vazineja lyg krautusi PC ir pan.. as pries skanavima buvau pora graju uninstalines ir man ten klause ar noriu istrinti kartu ir kazkokius failus DLL ar pan is windowsu kuriuos ir tas geimas naudojo ar pan, tai as spaudziau delet all, gal cia del to nebeuzsikrauna kompas, gal kas jau esat su visu tuo jau susidure ir zinot ka butu galima tokioje situacijoje padaryti be formatavimo ir windowsu perinstaliavomo, nes man reiktu pradziai kazkaip is C disko (pagrinde is dekstopo) persikelti man reikalingus failus i D diska ir dar noreciau kazkaip uzseivint tuos fine reder dokumentus kur skanavau nes ten daugiau kaip 300 puslapiu tai nelabai norisi antra karta visko skanuot gal kas zinot ar kaip nors iseitu atlikti siuos veiksmus pries formatuojant kompa, o gal galima sia problema ispresti is vis be formatavimo? bandziau uzleisti kompa per "safe mode" bet ten uzsikrauna tik taip kad gali narsyti po diskus bet neleidzia atlikti jokiu veiksmu, pvz copy padaryt kaip ir leidzia bet paste neleidzia is kat pakimba jei bandai pastint kitaip sakant neina nieko kopijuoti, seivinti ir pan, pacia fine reader programa uzleidzia, bet tu puslapiu kuriuos atkuria (nes kai ijungiu finereader man leidzia grizti i nepabaigta darba, matyt automatiskai isaugojo restarto metu) neleidzia uzseivinti ar pan.. gal yra kokie budai kaip siuos reikalus sutvarkyti, teko gal jau kam but susidurus su tuom? viena is variantu galvojau kad butu galima perinstaliuoti windowsus be formatavimo ir tada susikelti visus reikalingus failus is C disko i D bet tada nebeveiks finereader, ir kogero nebeiseis atkurti tu visu skanuotu lapu, idomu kur kompas juos automatiskai laiko nes as ju neseivinau, jei yra kazkokia galimybe kaip atkurti juos po perinstaliavimo windowsu tada butu vienas geriausiu varinatu perinstaliuot windowsus, gal kas turit kokiu minciu? |
Mėginai leist Last Known Good Configuration ?
Šiaip spėju, kad pas tave sugriuvo kietas diskas, tikėkis, kad ne fiziškai tik programiškai.
Šiaip tai reiktų išimti kietą diską dėti jį į kitą (veikiantį) kompą ir mėginti persikelti kas reikalinga į to kompo diską.
Dar galima mėginti užkrauti kokią nors operacinę sistemą iš CD, (Hirens boot CD arba Linux Ubuntu) ir tada mėginti tvarkyti. Bet jei diskas sugadintas tai nėra geras būdas.
Bet visam tam reikia turėt bent šiokios tokios patirties, jei tai darysi pirmą kart gyvenime 100% prašiksi viską galutinai. Iš visos nelabai rišlios rašliavos sprendžiu, kad tau geriau kreiptis į išmanantį žmogų kuris ir padarytų. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 15:35 |
|
|
|
uskrauni "dos mode" jei leidzia
ir rasai >chkdsk c:
kai viskas prasisuks , bandyk vel uskraut win. jei nepavyks reiks instaliacinio disko.
siaip as manau bus nusimuses koks siteminis failiukas. siaip nieko baisaus, tik reikia siektiek ziniu.
o ar raso kad kaskas missing? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 18:51 |
|
|
|
Kol naudojausi XP, turėjau atsarginį diską su įrašyta programa. Jeigu atsitinka kokia kiaulystė, įmeti gerą HDD, kaip pagrindinį (Master), o neveikiantį, kaip papildomą (Slave) ir persikopijuoji duomenis. Po to jau ramiai galima ir XP perinstaliuoti.
Su Win 7 (64) jau antri metai nebūna jokių problemų - veikia, kaip šveicariškas laikrodis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 19:55 |
|
|
|
Arnas11 rašo: |
Kol naudojausi XP, turėjau atsarginį diską su įrašyta programa. Jeigu atsitinka kokia kiaulystė, įmeti gerą HDD, kaip pagrindinį (Master), o neveikiantį, kaip papildomą (Slave) ir persikopijuoji duomenis. Po to jau ramiai galima ir XP perinstaliuoti.
|
viduramziai
siais laikais zmones pilnam visos sistemos atstatymui naudoja Acronis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 20:01 |
|
|
|
gnt rašo: |
|
viduramziai
Acronis ne visagalis...deja |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 20:11 |
|
|
|
gnt rašo: |
|
viduramziai
Acronis ne visagalis...deja |
Dėl ko? o tai kas visagalis? |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 18, 20:32 |
|
|
|
Ė cheb..man ręk win xp kad kas yrašytų.Turiu du hd,veins su bad sektoriu.Tik kauns.To pm. |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 01, 23:40 |
|
|
|
kaskas rašo: |
uskrauni "dos mode" jei leidzia
ir rasai >chkdsk c:
kai viskas prasisuks , bandyk vel uskraut win. jei nepavyks reiks instaliacinio disko.
siaip as manau bus nusimuses koks siteminis failiukas. siaip nieko baisaus, tik reikia siektiek ziniu.
o ar raso kad kaskas missing? |
ne kad kazka missing rasytu nepastebejau, sita pabandziau bet vistiek nieko, jau suformatavau c diska ir win xp irasiau, bet uz paros vel tas pats atsitiko nors viena para veike gan neblogai tik daznai uzluzdavo, pastrigdavo, plius pastebejau viena desninguma ir pirma ir anntra karta pasmigo taip kad neuzsikrautu kai fine reader programa naudojau, keista bet speju kad cia kazkaip susija, tik idomu kaip.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 02, 01:08 |
|
|
|
Juris rašo: |
Jeigu safe mode kraunasi, tai gal is ten paleisti komanda "sfc /scannow" ir patikrint? |
padariau sita, nezinau ka ten reiskiaa bet atsirado tokie uzrasai
windows file protection could not initiate a scan protected system files
the specific error code is 0x000006 [The RPC server is unavailable.].
gal man kokia antivirusine vertetu issirasyt geresne nes ir anksciau kompas pasmigdavo daznai idomu del ko cia taip nors attrodo suformatuoji, bet daznai pasminga kai kazka darai kituose dikuose kur ne windowsai.. siaip pas mane symantec antivirus betspeju kad su mano kitais diskais kazkas ne taip.. gal kas turit kokiu minciu |
|
Paskutinį kartą redagavo rasytojas, 2012 02 02, 04:41. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 02, 02:50 |
|
|
|
Turėjau panašią bėdą su win7, kai iš vakaro dar veikė, o rytą įsijungus sustojo ties Starting Windows ir mirguliuojančiu langu. Nepadėjo nei restart, nei Repair Startup. Spėjau dar kelis failiukus išsiimt iš sisteminio hardo naudodamas Mini Windows XP, nes paskui skenuojant prisirinko BAD sektorių ir įpusėjus procedūrai hardas pasakė atia.
Dėl antivirusinės: naudodamas NOD32 pamiršau, kas yra virusai. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 02, 04:48 |
|
|
|
nu va ka tik suformatavau HArda nu dabar normaliai isirasiau windowsus ir ziuresim kaip bus, pakolkas viskas ok.. tikiuosi kad cia nebus kazkas labai rimto, o tu skanavau kaip tuos bad sektorius.. man asmeniskai tik viena kart yra harda smiges galutinai, cia kazkada gerokai seniau kompo is rozetes nebuvau istraukes ir harda bandziau prijungti prie maitinimo laido ir tik pykst ziezirba ir nera hardo.. dar atkreipiau demesi i tai kad pas mane daznai sminga kompas kai zmule programa naudoju. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 02, 20:05 |
|
|
|
Nesinaudok Zmule.Ten vieni virusai.Buvau uzterses kompa kaip reikiant per Zmule.Todel senokai visai jos nenaudoju.Jei dar siunties visokias krekintas programas ir zaidimus,tai visai ragai |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 02, 22:06 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
Nesinaudok Zmule.Ten vieni virusai.Buvau uzterses kompa kaip reikiant per Zmule.Todel senokai visai jos nenaudoju.Jei dar siunties visokias krekintas programas ir zaidimus,tai visai ragai |
o tai per kur geriausia siustis tuos failus nes ten per zmule yra daug filmu ir pan pvz tada reik per torentu varinet, o zmulei yra is ivairiu torentu ir nemokamai praktiksai be jokiu ratio ir t.t. gal kokia kita pragrama yra pan? nes siaip tai matau kad zmule sudas ir stabdo kompa bet kad nerandu per kur dar siustis, nu aisku dar linkomanija yra bet zmulei randu to ko nera linkomanijoj..
PS. dar siaip kompa skaipas stabdo pastebejau |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|