|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 29, 17:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Vaizdo plokštės, monitoriai, TV-tiuneriai » matrica be vaizdo tik apsvietimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
matrica be vaizdo tik apsvietimas |
Parašytas: 2011 12 06, 22:03 |
|
|
|
Sweiki. turiu prikaupes kokias 6 ivairaus dydzio laptopu matricas su ta pacia problema. prijungi prie kompo apsisviecia ir daugiau nieko (nesvarbu prie kokio kompo jungtum). viena ausim girdejau, kad kazka reikia keisti ant matricos komtrolines mikruskes. tiksliai nezinau todel tikiuos patarimo nes su ekranais dar nelabai spejau susidraugaut. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 07, 22:01 |
|
|
|
cia jau banalu . identiskas tiek marke tiek modeliu turejau is kievianos partijos visas. visos matricos kaip matricikes junk kpie ko nori jei tinka pinu skaicius nesvarnu prie kokio kompo kurtum turi kad ir negrazu vaizda, bet vistiek ka parodyt, nor sumirkcioti (trumpam vaizdas pasirodo). o sitoms toks jausmas kad kazkur grandine vaizdo padavimo nuejusi, kazkur nutruksta ar pastringa signalas. (ant mikruskes kazkur pakimba kodavimas.) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 08, 09:28 |
|
|
|
Nori pasakyt -kad matricu maitinimai, adresai -dzin ?Jei fiškė tinka tai ir kišu?Na tada nėra ko stebėtis , kad jos baltos... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 11:00 |
|
|
|
zinau tuos adresavimus ir maitinimus skiriasis tik 15 tik nx ir compaq serijei, bei deliukam, 15.4 tik delam. 15.6 lenovo. o 16 ten jau kieviena reikia ziuret.
bet ta parasme tarkim turiu 20 vienodu ekranu susiziurejes viska esu kad tinka 19 is ju rodo puikiausiai o ta viena balta varna. ir ne del data sytu skirtingu ar blogo pajungimo nuo gimimo jinai tokia atkeliavo pas mane, nes visos identiskai tokios pat, sytus iskart praejau tokie kaip ir pas kitas buvo, net keiteliojau kitam kompiu taikydamas visvien taspat. gali zaistia su tais sytais jei nori nepades esme kazkur kitur yra. isimt kontaktini laideli ir i kita vieta ir pirmoka gali pagal chema man reikia rimtesnes pagalbos.
kas liecia elektronika pusmeti gera tik domiuos tais dalykais, bet del abieju cia mano paliktu temu man rodos jog visi cia esantys elektronikai tiek pat nusimano prie to kiek ir as nes ne vieno tokio mandresnio ar kakokio gudresnio sprendimo nesulaukiau.
laukiu pasiulymu.... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 12:49 |
|
|
|
pjonas rašo: |
Per puse metu -vunderkinder. |
O aš... per 20metų tokių aukštumų nepasiekiau , laikas i penciją... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 13:41 |
|
|
|
griskim prie temos (kam ten vunderkindai galvoj). turiu problema jau kazkur menesiuka apie tai info renku. rusuos yra tokiu kas tikrai raukia kiek forumuos pasiskaiciau, bet beda tamae kad paciam vos ne viska verstis reikia nes su kalba nelabai draugauju. manau kad ne viena cia esantis yra vyresnes kartos atstovas ir tikrai ne viena deina tokiouse forumuose yra praleides gal net tokiais pat klausimais yra teke susidurt.
neatlaike kantrybe vakar nunesiau pas kompiuterininka viena sakau gal pavyks pamatyt ka ten kaip daro bet kur tau uz duru paliko. pasikrapste kokia 5min gal ir atidave sweikutele. bandziau isiziuret ka ten keite bet su stotele darbuotasi nieko nesimato. viskas atrodo taip kaip ir ansciau bet dabar veikia. nulupo 20lt. jei visas nest tai nemazai susidaro.
tai gal kas pasiulymu duos pagaliau...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 17:09 |
|
|
|
Čia tai geras,... aš irgi jamu 10-20lt už saugiklio pakeitimą.Nes info kainuoja,o kur dar ardymas ir sudėjimas. Pusmetis elektronikoj? Tai tas pats kas "Šok su manimi" Bent žinai kaip saugiklis žymimas? |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 08, 21:25 |
|
|
|
efigy rašo: |
nulupo 20lt. jei visas nest tai nemazai susidaro.
 |
tai nori kad tau pamoketu kad atnesi taisyt kanors |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 12, 00:23 |
|
|
|
genka rašo: |
Iš po tokių temų iškyla klausimas - kaip atskirt meistrą , kuris ir tau patars, nuo chaliavščiko. |
Meistrui vienodai paiso ar kibiras be dugno ar dugnas be kibiro = matrica be vaizdo tik apsvietimas |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 26, 11:00 |
|
|
|
ziuriu per ta laika kol isvykes buvau kiek komentaru atsirado . kas ten liecia saugiklius tai pirmoj eilej patikrinti buvo. kam padejo tas veikia... o cia kazkur tiesa kitur... (reik prasicekint viska vienu zodiu) ten kas kalba kaip apie chaliava meistra apie mane tai visu pirma as ne meistras ir niekam nieko tvarkyt neapsiimu (sau reikkia ir mokaus tuom paciu). o tiem kas 20 ar kiek metu tuom uzsiimineja ir tik sugikli atrasti ir pakeisti moka tia kas cia per elektronikai jei per tiek laiko tik tiek tesugebojot . ir isvis cie forumas ben jau tuom klausimu tai sss vertes. is lietuvio kazka naudingo istraukti tai tas pat kas is aborigeno . |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |