|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 20, 19:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » turbut Pioneer GM-X952 stiprintuvo gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
turbut Pioneer GM-X952 stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2012 01 03, 03:03 |
|
|
|
sveiki... norejau paklaust ar mano masininio Pioneer GM-X952 stipro isejimams viskas gerai... zodziu buvo taip, pasiemiau nuo zmogelio stipra, pries perkant nebuvo kaip patikrint... namie staigiai sugalvojau isbandyt. kad nereiktu laidu tampyt per masina trumpais laidukais pasijungiau prie aukumu, atsitempiau kolonele ir per telefona paleidau kazka tai... isejimai 2 tai su viena kolonele paeiliui tikrinu... vienas isejimas eina, kitas ne... pamaniau pabandysiu tiltuot, is vieno isejimo pasiemiau minusa is kito pliusa, ziuriu eina, paskui ant bajerio pabandziau abu minusus sudet, ziuriu irgi eina... toks ispudis, jog vienam isejime norma +/- o kitam abu +/+, tai pries jungdamas du pioneerius ale po 1200w norejau pasitikslint ar man kazka su stipru daryt ar junkt kruvon koloneles ir tiltuot per stipra..? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 01 04, 08:07 |
|
|
|
traskana2 rašo: |
turbut niekas neatsakys man... |
Todėl, kad užpisa skaityt tokias ilgas litanijas kuriose nieko neparašyta arba reikia šifruoti kas ten norėta parašyt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 04, 19:28 |
|
|
|
gerai, tai galit paaiskint ar normalu, jog vienas isejimas eina o kitas ne, o kai tiltuoji, viskas tvarkoj... ir kaip man dbr reik pajunkt dvi koloneles atskiriai, jei vienas isejimas nereguoja... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 04, 20:26 |
|
|
|
traskana2 rašo: |
gerai, tai galit paaiskint ar normalu, jog vienas isejimas eina o kitas ne, |
Aišku, kad nenormalu. Variantai:
a. nemoki prijungt
b. sugedęs
Kad groja sujungus tiltu tai dar nereiškia, kad tas kanalas daro tai ką turi daryti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 05, 13:45 |
|
|
|
jungimas geras... tai kaip man dbr pajunkt koloneles, jei jos yra po 4 omus o stipras laiko iki 8 omu... tai gal dvi koloneles junkt nuoseklei ir tiltuot ant stipro? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |