Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 17:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,
Sove tokia mintis, bet esu visiskai zalias
Ar imanoma uzrogramuoti mikro kontroleri nuo automobilio prietaisu skydelio kad ismetus klaida mikro kontroleris parodytu kokia yra klaida?
Trumpai paaiskinkit kur tureciau ziureti nuo ko pradeti ar geriau mesti nepradejus
Aciu uz pagalba
_________________ Neteiskite tu kurie nesupranta,bet nori ismokti.
Sveiki,
Ar imanoma uzrogramuoti mikro kontroleri nuo automobilio prietaisu skydelio kad ismetus klaida mikro kontroleris parodytu kokia yra klaida?
Trumpai paaiskinkit kur tureciau ziureti nuo ko pradeti ar geriau mesti nepradejus
Aciu uz pagalba
Nuo prietaisu skydelio - neimanoma, nes ten tik indikuoja, kad yra klaida, bet neperduoda jokiu duomenu apie tos klaidos pobudi. Tau reikia issitraukt duomenis per diagnostine jungti (hint: OBD, OBD2) tiesiai is masinos ECU.
Sveiki,
Aciu uz pagalba
Nuo prietaisu skydelio - neimanoma, nes ten tik indikuoja, kad yra klaida, bet neperduoda jokiu duomenu apie tos klaidos pobudi. Tau reikia issitraukt duomenis per diagnostine jungti (hint: OBD, OBD2) tiesiai is masinos ECU.
O su kokiu laidu galeciau padaryti pas mane Mb Vito 2000 metu.
Ir kokia programa naudojama?
Sveiki,
Aciu uz pagalba
Ar su sia programa galeciau istraukti man reikiamus duomenis?
"multi protocol programing system"
2000 metu mersas dar bus greiciausiai an K-Line linijos, visu klaidu kodai yra leidziami skirtingai nuo gamintojo.
Perskaicius klaidos koda tu turesi tik numery pvz. 2017 ir nezinosi ka tai reishkia
serviso manualuose yra visu kodu aprashymai, o K-Line adaptery pamenu pats priesh daug metu ant tranzu pasigaminau