|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 31, 16:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » windows 7 instaliavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
windows 7 instaliavimas |
Parašytas: 2012 01 03, 20:31 |
|
|
|
pas mane istaliuotas windows 7 ultimate edition x64, bet nepasileidžia kai kurios programos. instaliuoju step 7, bet meta, kad ant windows 7 ultimate edition x64 negali instaliuot, gali tik ant windows 7 ultimate (32bit) arba ant windows xp. ar negalėčiau win7 64 bitų pakeist į win7 32 bitų arba lygegrečiai instaliuot win xp? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 21:06 |
|
|
|
[quote="deep"]instaliuok OS taip kaip pridera o ne 'ant virsaus' , o programos kurios neina tai bandyk naudot suderinimo rezima su win xp.
aš instaliavaviau step7, tai valdiklių programavimo programa win7 ultimate x64 aplinkoje, o ne operacine ant operacinės |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 21:12 |
|
|
|
[quote="erikasmik"]
deep rašo: |
instaliuok OS taip kaip pridera o ne 'ant virsaus' , o programos kurios neina tai bandyk naudot suderinimo rezima su win xp.
aš instaliavaviau step7, tai valdiklių programavimo programa win7 ultimate x64 aplinkoje, o ne operacine ant operacinės |
sorry ant greicio pasirode kad tu ten win 7 ant win 7 irasineji win aplinkoje, siulyciau salia win 7 isirasyt win XP ivairioms senoms programulkoms ,susikurk particija kokia 3-4gb ir sukrauk i ja win xp kai nepatiks ,istrinsi ir prijungsi prie bendro dydzio diske  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 21:14 |
|
|
|
[quote="deep"]instaliuok OS taip kaip pridera o ne 'ant virsaus' , o programos kurios neina tai bandyk naudot suderinimo rezima su win xp.
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 21:16 |
|
|
|
o kaip ten su suderinimo su xp programa, tą nuorodą paspaudžiau, bet ten nėra ką atsisiūst |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 21:26 |
|
|
|
Ten nieko atsisiust nereikia , ant programos STEP 7 .exe failo spaudziate desini peles klavisa,tada PROPERTIES tada pamatysite uzrasa COMPATIBILITY ir toliau bus tokia lentele kaip pries tai nuoroda daviau,ten pasirinksite win xp mode.
Instaliuojant Win XP,siulyciau tai daryt i atskira particija,antraip jei instaliuosite i C diska,ten bus betvarke, I D diska kur dazniausiai laikomi filmai,muzika,foto irgi nepatariu,taigi geriau susikurt atskira particija tam reikalui.Reikia naudotis tam skirtomis programomis pvz
easeus partition master home edition
http://www.partition-tool.com/download.htm |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 21:44 |
|
|
|
Keista, kol kas nepasitaikė programos, kuri neveiktų su Win7 Ult (x64).
Pas mane yra 2 programiniai aplankai:
Programų aplankas (x64) ir programų aplankas (x86).
Šiaip, visokios taikomosios programos, dažniausiai, turi abi versijas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 03, 23:49 |
|
|
|
Viskas turėtų veikti, pas mane Win 7 (x64) tai tikrai, kaip sakė Arnas11, viskas instaliuojama ten, kur priklauso. 64 bitų versija juk pilnai suderinama su 32 bitų versijos programomis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 04, 01:51 |
|
|
|
arunce412 rašo: |
Viskas turėtų veikti, pas mane Win 7 (x64) tai tikrai, kaip sakė Arnas11, viskas instaliuojama ten, kur priklauso. 64 bitų versija juk pilnai suderinama su 32 bitų versijos programomis. |
Pilnai sutinku. Temos autorius tikriausiai kažką negerai instaliavo, arba kažkoki brokuoti windows'ai (visi gi žinom kad piratiniai ) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 04, 09:06 |
|
|
|
Pas mane Win7 Ult (x64), jeigu prijungi kokį įrenginį (telefoną, fotoaparatą, spausdintuvą, kortelių skaitytuvą, išorinį diską, USB laikmeną ir pan.), automatiškai iš I/neto suranda valdiklius (draiverius) ir atsiunčia. Nebereikia jokių įdiegimo diskų.
Tiesiog, puiki programa. Ir veikia daug greičiau už XP-2008.
Gal autorius tikrai įsidiegė kokią "apgraužtą".
Win7 nuolatos tobulinama. Normaliai veikiančiai programai po įdiegimo ateina labai daug atnaujinimų - apie 120. Be jų, ko gero, prastai veiktų. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |