|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 17, 00:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » launch x431 ar snap on solus pro
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
launch x431 ar snap on solus pro |
Parašytas: 2011 11 02, 00:42 |
|
|
|
prispyre reikalas isigyti ir man diagnostikos iranki, noriu tokio universalaus, kad jungti galeciau prie visu masinu, nesu toks didziulis profesionalas, bet tobulejimui noro ir jegu yra. Todel noriu suzinoti jusu visu nuomones. Iskaitinejau visa foruma jusu diskusijas apie launch"a. Susidariau savo nuomone siokia tokia, bet neradau o gal ir nepastebejau apie ta softa kiek laiko jis nemokamas ir poto kiek uz ji reiks pakloti, tai metinis mokestis ar vienkartinis? ir pastebejau kad lietuvoje nera populiarus snap on solus pro (bent forume nebuvo apie tai jokios kalbos)? gal kam teko su juo susidurti gal kas zino pliusus ir minusus? su paciu pardaveju kalbejau, tai sneka lb graziai bet... Visdelto butu suzinoti jusu nuomones. Taip ir dvejoju tarp siu dvieju diagnostiku. busiu dekingas uz bet kokia informacija.
o cia nuoroda su tuo snap onu
http://www1.snapon.com/diagnostics/us/soluspro |
|
|
|
|
|
|
Re: launch x431 ar snap on solus pro |
Parašytas: 2011 11 02, 08:13 |
|
|
|
valdasbdk rašo: |
prispyre reikalas isigyti ir man diagnostikos iranki, noriu tokio universalaus, kad jungti galeciau prie visu masinu, nesu toks didziulis profesionalas, bet tobulejimui noro ir jegu yra. Todel noriu suzinoti jusu visu nuomones. Iskaitinejau visa foruma jusu diskusijas apie launch"a. Susidariau savo nuomone siokia tokia, bet neradau o gal ir nepastebejau apie ta softa kiek laiko jis nemokamas ir poto kiek uz ji reiks pakloti, tai metinis mokestis ar vienkartinis? ir pastebejau kad lietuvoje nera populiarus snap on solus pro (bent forume nebuvo apie tai jokios kalbos)? gal kam teko su juo susidurti gal kas zino pliusus ir minusus? su paciu pardaveju kalbejau, tai sneka lb graziai bet... Visdelto butu suzinoti jusu nuomones. Taip ir dvejoju tarp siu dvieju diagnostiku. busiu dekingas uz bet kokia informacija.
o cia nuoroda su tuo snap onu
http://www1.snapon.com/diagnostics/us/soluspro |
Nezinau kaip sitas , bet senesnieji snaponai buvo labiau amerikos rinkai. Ir su dyzeliais visai nedraugavo.Europai labiau tiktu kts , ar x431 . |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 02, 09:48 |
|
|
|
taip ankstieji buvo daugiau skirti amerikai, bet vat naujieji tai atrodo kad pilnai viska ima( kalbant kaip universalus) . Dave pardavejes naujausio softo kataloga ir jame surasyta ka jis daro tai atrodo visai neblogai. na visada atrodo taip kol nepabandai o apie dyzelius sito nzn reiks kazkur daugiau pabandyti suzinoti . snap one gerai tas kad licenzija nesibaigia jei nusipirkai viena karta ir naudokis kiek nori, jei paciam nereikia atnaujinimu tai gali ir nepirkti o jei reik tai atnaujinimas kainuoja netoli 600 svaru arba po 52 svarus kas metus ir gauni tris atnaujinimus iseiles.
O kaip pas launch"a? kiek kainuoja softas? gal zinot inernete kur galima rasti ir suzinoti jo visas galimybes (netik kurias masinas gali prijungti), bet ir konkreciai ka kiekvienam modeliui padaryti. butu idomu sulyginti juos abu. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 02, 15:00 |
|
|
|
valdasbdk rašo: |
taip ankstieji buvo daugiau skirti amerikai, bet vat naujieji tai atrodo kad pilnai viska ima( kalbant kaip universalus) . Dave pardavejes naujausio softo kataloga ir jame surasyta ka jis daro tai atrodo visai neblogai. na visada atrodo taip kol nepabandai o apie dyzelius sito nzn reiks kazkur daugiau pabandyti suzinoti . snap one gerai tas kad licenzija nesibaigia jei nusipirkai viena karta ir naudokis kiek nori, jei paciam nereikia atnaujinimu tai gali ir nepirkti o jei reik tai atnaujinimas kainuoja netoli 600 svaru arba po 52 svarus kas metus ir gauni tris atnaujinimus iseiles.
O kaip pas launch"a? kiek kainuoja softas? gal zinot inernete kur galima rasti ir suzinoti jo visas galimybes (netik kurias masinas gali prijungti), bet ir konkreciai ka kiekvienam modeliui padaryti. butu idomu sulyginti juos abu. |
Na po paskutiniu x431 updeitu pastebejau , kad carmanscanas patapo nebereikalingas , ji pilnai jau x431 perspjove. O kas per zveris tas snapon tai nepabandes nesuzinosi. Visi jie graziai moka aprasyt galimybes. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 02, 18:44 |
|
|
|
Kazkur jau metai dirbu su Lauch, tai tenka ir dometis tais atnaujinimais. Is rusu parsipuciau kai kuriuos chaliavinius, bet nelabai dar isikertu. Pvz, susiputus vageno grupes, pradejo nebeimt tu su senom 2+2 jungtim, teko vel sena kist. Cia dzin yra VCDS, bet su Mersu panasiai su OBD2 dirba o su 38 , kiek suprantu nebemato adapterio. Ruseliai ziuriu turi po 2 kortas ir jas gali keitaliot. Bandziau ir as, bet ko gero jis nemato mano jam siulomos 1GB. Galbut atsipusciau atnaujinimus , jei buciau 100% garantuotas kad jie eis, nes man atrodo atnaujinus reiks dar ir CAN adapterio. Bandysiu dar zaist pakeites jo S/N, nes galima taip padaryt. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 02, 20:10 |
|
|
|
abalys rašo: |
Kazkur jau metai dirbu su Lauch, tai tenka ir dometis tais atnaujinimais. Is rusu parsipuciau kai kuriuos chaliavinius, bet nelabai dar isikertu. Pvz, susiputus vageno grupes, pradejo nebeimt tu su senom 2+2 jungtim, teko vel sena kist. Cia dzin yra VCDS, bet su Mersu panasiai su OBD2 dirba o su 38 , kiek suprantu nebemato adapterio. Ruseliai ziuriu turi po 2 kortas ir jas gali keitaliot. Bandziau ir as, bet ko gero jis nemato mano jam siulomos 1GB. Galbut atsipusciau atnaujinimus , jei buciau 100% garantuotas kad jie eis, nes man atrodo atnaujinus reiks dar ir CAN adapterio. Bandysiu dar zaist pakeites jo S/N, nes galima taip padaryt. |
Nieko neiseis.. normaliai dirbt reikia pirkti arba orginalius , arba pvz is http://just431.com |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 02, 20:29 |
|
|
|
arba galima pasikeist s/n i to zmogaus kuris perka orginalius ir susipust jo atnaujinimus. Kiek zinau tai uz pirma sutvarkyma ir atnaujinimus ima 500lt uz kitus kartus po 150lt. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 10, 00:38 |
|
|
|
Pabijojau pirkti as ta launcha, nes jau nukentejes esu viena kart nuo tu siauraakiu. Surizikavau ir isigijau snap on solus pro, pagaliau ji atveze man. Viska priregistravo prie mano akiu atnaujino softa ir per metus dar gausiu du naujus softus. Nu ziuresim kaip jis dirba, pats pardavejes teige kad jis nenusileidzia launchui, butu idomu palyginti funkcijas na, bet nera salia launch aparato tai negalesiu parasyti kuo jis geresnis ar blogesnis. O jei kam idomu bus klauskite, bandysiu padeti, nes matau, kad as cia vienintelis su tokia "egzotika" |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 10, 19:04 |
|
|
|
na nea (tikrai ne siauraakis) o snap on atstovas anglijoje visa si diagnostika is amerikos mane tikino, kad nera ten prisideje kitaicai , na bet ar tikrai ji negaminta kinijoje nieks nepasakys, manau kokia 80% visu siulomuj prekiu is kinu.Tiek ramu jog jei kyla kokiu nesklandumu su skeneriu tai iskart atvaziuoja tas vadybinikas ar mechanikas ir ispredzia problema ir nieko tai nekainuoja. Jau teko keleta rengenu daryti dirba be priekaistu. Na bet vienas minusas toks kuri esu pastebejes jog nera printerio integruoto (jei ka nori atsispauzdinti tenka kelt i kortele o poto i kompa ir tik poto printint. na nieko priprasiu |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 10, 23:40 |
|
|
|
dirbau su snapo pro , savo darba pilnai atlieka, kartais buna kaprizu,bet daro. Sau pasiemiau Launch diagun, todel, daugiau atlieka, patogesnis, nereikia pastoviai kaisioti laide esanciu raktu numeriu.
nei lanchui nei snaponui jei nenori gali nesinaujinti ir dirbti, pagdinde naujinimas eina naujom masinom, ir senu masinu klaidom taisyti.
Snaponas brangus.... o lanchas daro daugiau masinu.
Bet kaip tau ne profesionalui, tai labai kokybiskas ir geras ir reikalingas irankis garaze |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 11, 00:48 |
|
|
|
taip nereikia pirkti tu atnaujinimu jei nera tikslo nes programa neturi pabaigos, na ziuresim kova, teige bus atnaujinimai nauji nes priklauso du atnaujinimai nemokamai,tai ziuresim kiek ten bus pakeitimu, duos kataloga palyginsiu ir papasakosiu kiek pazenge i prieki, na su launch negaliu funkcijomis lyginti, bet pokolkas tenkina jis mano poreikius vag grupe labai isplesta ford taip pat kiek jau teko susidurti. Vat gal tik nusivyliau, kad mazda ten nieko ipatingo tik pagrindiniai obd parametrai, neradau jokiu kalibravimu . (nors ka cia galiu pasakoti man dar puse visu funkciju i kosmosa panasu, kaip ufonautas zemeje)bet kaip liaudis kalba kenciantiems DANGUS .
taip tie raktai idomiai cia sugalvota atsisedi ir ieskai tau reikiamo poto kisi i kabeli tada jungiesi |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|