|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 22, 21:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » UPS'ui antras akumas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2005 12 06, 00:04 |
|
|
|
Ar galima taip daryti pajungiant antra akuma lygiagreciai jungiant su kitu akumu UPS'ui jei tai prailgintu palaikymo laika? Ar nebutu kokiu nors broblemu veliau, suprantu, kad gali pailgeti pakrovimo laikas. |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2005 12 06, 02:23 |
|
|
|
Manau, kad tai bloga mintis, nes abiems akumams visiskai issikrovus ups'o elektros grandinė, atsakinga už įkrovimą gali nepajėgti jų įkrauti (suveiktų apsauga) o gal net ir visai sugesti. |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2005 12 12, 13:09 |
|
|
|
as tai del ikrovimo maziausiai sukciau galva ,galvojau masinini akuma prijungti bet paskui pagalvojau ,kad upsas nesutvertas tokiam ilgam darbui nuo akumo ,tai vdrug uzsiliepsnos ten kas  |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2005 12 12, 13:17 |
|
|
|
tas ups pritaikytas ikrauti tik tam akumui kuris yra, tam kitam akumui reikia atskiros krovimo schemos. |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2005 12 12, 13:39 |
|
|
|
apie neesminius dalykus diskutuojat.... kas isto ,kad prijungsi belekiek visokiu akumu ir visi puikiai krausis, o ims ir iskeps uspo keitiklis trafai ir kita elektronika,gi ten nepritaikyta dirbti toki ilga laika (kol visi akumai issikraus) . rusai gamintu ,tai jauciu atsiputus butu galima daryt ka nori o dabar viskas skaiciuojama su labai nedidele atsarga (kad bile garantini laikotarpi pratemptu) ir t.t. ir t.t. ir bla bla bla  |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 12, 23:26 |
|
|
|
Prikelsim sena tema. tai ar kas bande pajungt auto akuma ? |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 12, 23:36 |
|
|
|
junk ir stebėk apkrovęs kas kaista ir kiek, po to daryk išvadas |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 12, 23:53 |
|
|
|
Pypas rašo: |
Prikelsim sena tema. tai ar kas bande pajungt auto akuma ? |
Jungė ir bandė daug kas ir visi žino, kad šūdas gaunas, nes automobilinis akumuliatorius tam netinkamas. Nebent imti pusgyvius pusiau dykai, tai tada nors negaila išmestų pinigų. Kažkada aš pats taip žaidžiau su rezerviniu katilo maitinimu, paskui atsibodo tampytis su auto akumais. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 13, 10:01 |
|
|
|
Citata: |
Kažkada aš pats taip žaidžiau su rezerviniu katilo maitinimu, paskui atsibodo tampytis su auto akumais. |
Tai gal išduosi, kokius akumus dabar naudoji? Aš pats naudoju auto akumą, žinau, kad greitai pribaigsiu, bet pigiai pirkau, tai nelabai gaila . |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 13, 11:12 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 13, 12:07 |
|
|
|
Neradau tikslios kainos, spėju, baterija virš 500 Lt kainuoja? |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 13, 12:26 |
|
|
|
xina rašo: |
Neradau tikslios kainos, spėju, baterija virš 500 Lt kainuoja? |
Nepirkau aš jų už pinigus, čia buvo barteris. Ėmiau iš www.varicom.lt prieš ~5m. |
|
|
|
|
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 13, 12:43 |
|
|
|
Na pasiziurejus youtube, ten zmones jungia prie upso ir 3 auto akumus tipo 48 val kompa uzmaitina. Man reikia maitinimo taip pat sildymo sistemos siurbliams, ir kad temptu kokias 3 valandas, ten butu apie 60w per abu siurblius. Nes paskutiniu metu kaune per daug dingineja elektra, kantrybe baigiasi Mano galva jeigu sakykim uspsas nera pritaikytas ilgiau veikti, niekas netrugdo padaryt jam ausinima juk. |
|
|
|
|
 |
 |
UPS'ui antras akumas |
Parašytas: 2011 02 13, 12:46 |
|
|
|
Pypas rašo: |
Na pasiziurejus youtube, ten zmones jungia prie upso ir 3 auto akumus tipo 48 val kompa uzmaitina, na man reikia maitinimo taip pat sildymo sistemos siurbliams, ir kad temptu kokias 3 valandas, ten butu apie 60w per abu siurblius. Nes paskutiniu metu kaune per daug dingineja elektra, kantrybe baigiasi Na mano galva jeigu sakykim uspsas nera pritaikytas ilgiau veikti, niekas netrugdo padaryt jam ausinima juk. |
Apie UPSo netikimą ilgam darbui tau niekas nieko nesakė, žinoma nereikia žiūrėti į visokius Trust ir panašų mėšlą. Reikia imti, kad ir ne naują, bet kilmingą. Svarbiausia čia akumuliatoriai. Nori išmesti krūvą pinigų - naudok automobilinius, nenori išmesti pinigų, bet nori pastoviai dulkintis imk naudotus automobilinius. Nenori jokių problemų - imk gilaus iškrovimo želinius. Aišku tai kainuos nemažai, labai nemažai. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|