|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 25, 11:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » ADSL rauterio pajungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
ADSL rauterio pajungimas |
Parašytas: 2011 11 20, 14:19 |
|
|
|
Sveiki, turiu D-Link rauteri model DSL - G604T
Idomu ar galeciau pajungti ji erdviu internernetui, ten ateina toks angalis, kaip i tinklo plokste o sitan rauteryje iejimas, kaip telefono linijos.
Tai idomu ar nera jokio adapterio ar kito budo pajungti ji ?
Aciu uz atsakymus  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 20, 14:27 |
|
|
|
kazkaip nemanau kad toks pat signalas bus kaip telefono linijos ir nuo antenos ateinancio lan laido... O tai erdvems dar kazkokio modemo reik spec kad klausi? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 20, 14:37 |
|
|
|
Vilkaslt rašo: |
kazkaip nemanau kad toks pat signalas bus kaip telefono linijos ir nuo antenos ateinancio lan laido... O tai erdvems dar kazkokio modemo reik spec kad klausi? |
Tai erdves duoda modemus nuo kuriu jungi i tiklo plokste, bet man reik pasidaryt belaidi tinkla, tai ir klausiu ar galimetu su tokiu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 11 22, 13:09 |
|
|
|
Prie to pacio nekuriant naujos temos. Pas mane irgi erdviu internetas, is antenos ateina kabelis Rj45 (lan) i melyna dezute (2x3cm) i ja dar jungiasi maitinimas 12V ir is jos iseina kitas RJ45(lan) kabelis tiesiai i pc tinklo plokste. Klausimas butu toks, ar yra galimybe man pajungti Wireless ADSL modema (netgear DG834G v3), mat i ji turi ieiti telefono linijos kabelis RJ11?Ar neitu kaip nors perdaryti kabelio Rj45 i RJ11 (lan kabelis turi 8 laidus telefono tik 4, bet radau lan kabelio schema http://www.elektronika.lt/schemos/kompiuterija/51/ethernet-kartotuvas-10-mbit-s/ ir mano nuomone turetu eit padaryti) kokia jusu nuomone? pamirsau pamineti kad pas mane ne sviesolaidis internetas. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 11 23, 01:09 |
|
|
|
ko jus norit is sudo isspaust vasko.. pamirskit jus tuos adsl modemus jofana ;
o siaip turetu butu galima, intiko kabeli bandyk kist i 2 porta lano savo modeme . 1-3 kompui, wirelesa pats pasidarysi (atsakau i paskutini posta)
jei neis, reikia list i modema ir bandyt kofinigint , jei galima.. bet jei tu laimingas zmogus , mano pirmas variantas tau turetu tikt ;
o kas liecia rj11 tao nelabai supratau kam tu nori ji keisti? perdaryti galima, ir is rj11 i rj45 galima, bet cia bus didelis s ;
ir ten kur numetei linka, ten kartotuvas... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|