Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 13, 08:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,galbut nei tema paklausiu,bet daugiau niekur nezinojau kur paklausti,as is lietuvos noreciau atsivesti stacionaru kompiutery i anglija,problema tame jog nezinau ar anglijoje veiks pc kadangi tenais kaip suprantu rozetes voltai skiresi o gal kazka masau..nes lietuviskas fenas bei plauku dziovintuvas neveikia nors turejau nusipirkes angliska kaistuka su izeminimu.ar nesudegs mano pc ikisus laida i rozete?esu zales elektronikos srityja labai buciau dekingas sulaukes nusimananciu zmoniu atsakymu,padekit man siuo klausimu,aciu
Iprastai kompai pritaikyti 115/230V itampai, tai bedu nebus.
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Sveiki,galbut nei tema paklausiu,bet daugiau niekur nezinojau kur paklausti,as is lietuvos noreciau atsivesti stacionaru kompiutery i anglija,problema tame jog nezinau ar anglijoje veiks pc kadangi tenais kaip suprantu rozetes voltai skiresi o gal kazka masau..nes lietuviskas fenas bei plauku dziovintuvas neveikia nors turejau nusipirkes angliska kaistuka su izeminimu.ar nesudegs mano pc ikisus laida i rozete?esu zales elektronikos srityja labai buciau dekingas sulaukes nusimananciu zmoniu atsakymu,padekit man siuo klausimu,aciu
Nesiskiria Anglijoje jokie voltai ir viskas turi veikt ir veikia. Jei neveikia kaltink kreivas rankas.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
isiaiskinau sndsu tomis angliskomis rozetemes lietuviski elektros prietaisai neveikia todel jo angliskame kaistuke buvosaugiklis ant jo rase 1A istraukes ji ikisau paprasta geleziuka vietoj jo ir viskas veikia
.. kaistuke buvosaugiklis ant jo rase 1A istraukes ji ikisau paprasta geleziuka vietoj jo ir viskas veikia
Saunuolis
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.