Elektronika.lt
 2025 m. vasario 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 02 14, 02:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Sisteminės plokštės, procesoriai » PIV 50*C+ >>> ar tai normalu???
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 PIV 50*C+ >>> ar tai normalu???
PranešimasParašytas: 2005 02 03, 05:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
tai va susiduriau su tokia problemele reinstalinau pazystamui winus ir dabar palosus grajus persikrauna PC, gal winai blogai instalinti ryt leksiu dar karta perinstalinti, nu bet cia px, tai va po vieno restarto nuejau i bioske ir pamaciau GRAZU VAJZEDLI, o gi CPU temperatura nenulipa nuo 50*C nu tixlaiu svuruoja nuo 48 iki 52 ir net daugiau(tarpkitko labai nepastoviai, VCore irgi nuo 1.3 iki 1.6 nu panasiose ribose), tai va man ir keista pasidare, ten pIV nei turbintas nei nieko, nu vnz neliestas o pas mane AMD 2500+ pakelta iki 3200+ bet temperatura nepasiekia 50*C net prie max apkrovo ilga laika(100% 3-4 val, ir tepakyla iki 48*C ir tai ne visada, ir su 1.8VCore).

tai va man ir pasdare keista ar realu kad taip kaista tas pentiumas, ir jei realu tai kur tada tas mitas kad AMD daug labiau kaista negu Pentiumai.
PranešimasParašytas: 2005 02 03, 18:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ACC
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
ka ten jaudiniesi dėl temperatūros....
Tikslios temperaturos nežinau - nėr datčikų :] (ir nebandykit man įrodinėti kad yra, nes jų ten nėra)

Testavau savo P4 (northwood?)
Ant tuščios eigos palietus ranka - radiatorius šiltas
kai apkrautas - laikytis prisilietus vis dar galima
be ventiliatoriaus, kaliau HL gal kokia 20 min (1024 OpenGL). Po 20min nutraukiau testavimą. - laikytis buvo neįmanoma
Vėliau Bandžiau nuimti kūlėri. Nuemiau. Biski įkaito. Pakibo.
Nuresetinus veikė kaip ir anksčiau
ai beje, matka DFI P4X400AL

o su tais resetinimais be priežasties ir pas manę pasitaiko bet ne dėl "overheat". - Manau kažkoks įtampos šuolis.

o dėl to mito.. Duron veikdavo ir su 90C
PranešimasParašytas: 2005 02 10, 19:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
index
Svečias
o koks P4 ? jei prescottas (su 1MB cashe ) tai temperatūra dar normali . gali būti dar baisiau Wink
PranešimasParašytas: 2005 02 10, 19:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Pas mane athlon 2000+ (dar tų laikų kai jie kaito) ir teperatūra ~50-60 laipsnių idle režime. Pasileigus geimą užkyla iki 70. Tas kompas pas mane jau 2.5 metų, tai beveik 2 metus pats persikraudinėjo, garantinis "negalėjo paniekuo padėti". Prieš pusmetį liovėsi, taip ir nesupratau kodėl. Bioso atnaujinimas nieko nedavė. Kažkokia mistika... Šudini kompai dabar.. Beveik kiekvienas turi su jais hardwarinių bėdų..
PranešimasParašytas: 2005 02 10, 19:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ACC
Senbuvis
Senbuvis
BLASTER rašo:
Pas mane athlon 2000+ (dar tų laikų kai jie kaito) ir teperatūra ~50-60 laipsnių idle režime. Pasileigus geimą užkyla iki 70. Tas kompas pas mane jau 2.5 metų, tai beveik 2 metus pats persikraudinėjo, garantinis "negalėjo paniekuo padėti". Prieš pusmetį liovėsi, taip ir nesupratau kodėl. Bioso atnaujinimas nieko nedavė. Kažkokia mistika... Šudini kompai dabar.. Beveik kiekvienas turi su jais hardwarinių bėdų..

niekada nesakyk niekada Laughing Laughing Laughing
ims ir vel persikrovines

joa. mano irgi buvo naujas tai mego taip daryti. Dabar kuo ilgiau jis pas mane tuo reciau tas resetinimas pasidaro.. BIOS atnaujinimas irgi nieko nedave. Bet visgi manau cia kazkas su maitinimo bloku. Nes resetinantis pasigirsta garsas kad HDD sustoja.
PranešimasParašytas: 2005 02 11, 10:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
AndriuZ
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą ICQ numeris
Siaip jau man rodos yra problemu su motinine, tiksliau jos itampos stabilizatoriais. Nes Vcore teoriskai turetu buti stabilus ir jo pplaukiojimas 1,4-1,6 ribose iškart parodo kad negerai su maitinimu Smile
PranešimasParašytas: 2005 11 29, 17:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hippis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą ICQ numeris
Nu siap , tai PC normali temperatura yra iki 60 C . Bet mano manymu , jei ta temperatura tokia idle 50 C ir auga toliau apkrovus komkpa , tai gali but , kad kazkas motininei ploksteje negerai , nes paprasciausiai negali but taip , kad idle 50 C ir auga ziauriai .Nu nebent ten cooleris yra visiskas s , tai tad imanomas variantas . Mano nuomone tokia . . .

PranešimasParašytas: 2005 11 29, 22:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Darius
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Na turiu Semproną +2600 1,8Ghz Tai dabar, kai rašau pranešimą, kompas neapkrautas temperatūra 36 C. Aušinimas fiziškai standartinis, case temperatūra 27 C. Aušinimui naudoju paildomą programikę CPUidle http://www.cpuidle.de/
PranešimasParašytas: 2005 12 03, 00:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
tomaila
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
amd tik senesni modeliai labai kaisdavo dabartiniai vargu 50 laipsniu perkopia jei cooleris geras. galima ausinima geresni pastatyt, netgi prasta termo pasta gali keliais laipsniais temperatura pakelt. pvz pasta silikonova h duoda net 5 laipniu temp prieaugi, palyginus su normaliom.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
KCD2 Mods
Installing KCD 2 Mods, KCD 2 Guides, KCD 2 Cheats
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Characters, GTA 6 News
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,