Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 04:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Traukiant su atsuktuvu laukan magnetola, ilinko magnetolos dugnas, ir susiliete su mikroschemos plokste kazkokia. nudege saugiklis magnetoloje., saugikli pakeiciau., bet magnetola vistiek neveikia. kas dar galejo joje nudegti?, ka reiktu tikrinti? ar imanoma pataisyti
magnetola originali Peugeot 605 97m. Clarion PU-9879a
Jeigu saugiklis pakartotinai nedega,yra vilties,kad nieko baisaus neatsitiko.Atsidaryk ir paieškok nudegusių takelių,susvilusių rezistorių,droselių ir pan.Galbūt netgi pavyks nustatyti gedimą vizualiai Jeigu ne - pas meistrą.
Pataisyti galima viską,tik būna,kad to daryti neapsimoka .
Jeigu saugiklis pakartotinai nedega,yra vilties,kad nieko baisaus neatsitiko.Atsidaryk ir paieškok nudegusių takelių,susvilusių rezistorių,droselių ir pan.Galbūt netgi pavyks nustatyti gedimą vizualiai Jeigu ne - pas meistrą.
Pataisyti galima viską,tik būna,kad to daryti neapsimoka .
buvau nuneses cia vietiniam Silales miestelio meistrui (esu is silales) jis pasake, kad jis neikerta, nesupranta sitos magnetolos. vilniuje geri meistrai sias magnetolas zino gerai., bet kaip man ten nusigaut ir paduot.. bandysiu pats issiardyt gal ka pamatysiu., pafotografuosiu ir imesiu.
dekui
buvau nuneses cia vietiniam Silales miestelio meistrui (esu is silales) jis pasake, kad jis neikerta, nesupranta sitos magnetolos. vilniuje geri meistrai sias magnetolas zino gerai., bet kaip man ten nusigaut ir paduot.. bandysiu pats issiardyt gal ka pamatysiu., pafotografuosiu ir imesiu.
dekui
Nesuprantu tokiu meistru, tai kaip jie kazka taiso? tipo zino kad konkreciame tauro modelyje daznai nudega kokia nors konkreti varza ir tokiam telikui sugedus patikrina ja ir jei ne ji tai tipo "sorry niekuo negaliu padet"
VISA elektronika remontuojasi vienodai, ziuri, matuoji, testuoji, MASTAI! ir darai isvadas.
Nesuprantu tokiu meistru, tai kaip jie kazka taiso? tipo zino kad konkreciame tauro modelyje daznai nudega kokia nors konkreti varza ir tokiam telikui sugedus patikrina ja ir jei ne ji tai tipo "sorry niekuo negaliu padet"
Kartais tokie turi pranašumą kaip tik todėl, kad neturi kuo galvot. Kai perdaug galvoji retkarčiais taip sudėtingai imi spręst paprastą problemą, kad paskui pačiam gėda darosi.
Taip būna ne visada, bet kartais.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Traukiant su atsuktuvu laukan magnetola, ilinko magnetolos dugnas, ir susiliete su mikroschemos plokste kazkokia. nudege saugiklis magnetoloje., saugikli pakeiciau., bet magnetola vistiek neveikia. kas dar galejo joje nudegti?, ka reiktu tikrinti? ar imanoma pataisyti
magnetola originali Peugeot 605 97m. Clarion PU-9879a
Labas, as taipat is Silales raj., man ydomu kur nesei taisyt ta mage?
Ar kartais ne prie senosios buvusios maximos, nepamenu kaip te vadinasi, tam paciam pastate kur Silales karininkai randasi?
[/quote]
Labas, as taipat is Silales raj., man ydomu kur nesei taisyt ta mage?
Ar kartais ne prie senosios buvusios maximos, nepamenu kaip te vadinasi, tam paciam pastate kur Silales karininkai randasi?[/quote]