|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 22, 19:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » CAV AV-860A
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 21, 23:10 |
|
|
|
|
_________________ norejau kaip geriau, o isejo kaip visada... |
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 21, 23:42 |
|
|
|
hmm... net nzn... As tai nemegejas tokiu daigtu pirkti nauju. Jei geras naujas tai kaina kosmine. O uz trigubai mazesne kaina gali toki pati nusipirkti srote Bebt jau man tai pavyko. Veikia puikiai. |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 22, 16:33 |
|
|
|
Vertas ir manau bus gereiau nei senas uzdroztas Brigas uz 200Lt |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 22, 16:45 |
|
|
|
net brigas gali grot geriau uz sita cav ir apskritai cav aparatura nekokia pats cav niekada nepirkciau. Cia mano nuomone, jei ka  |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 22, 17:12 |
|
|
|
xumot - pagrysk savo nuomone, nes ir man ydomu del to stipreko pasidare |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 22, 17:30 |
|
|
|
PVZ: 1. Cav F-II koloneles Gramofono zurnale buvo ivertintos nekaip
2. Kazkokio Cav namu kino rinkinio ZD kolonke buvo 84dB jautrumo tokios niekada nepirkciau
3. Esu radiotehnikos gerbejas ir tokio blizgucio niekada nepirkciau. Is uzsieniniu firmu labiausiai teikciau pirmenybe NAD: geri stiprintuvai pilkame korpuse. Butent tokius ir megstu  |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 22, 17:39 |
|
|
|
bet pala. Sakai buvo blogai ivertintas kazkoks tai modelis prastai. Bet jun ne visa firma. Tikrai nelyginu su tokiais stiprais kaip NAD firmos. Klausiau ar jis vertas tu 315 lt, kai perka vidutiniu(o gal ir zemesniu uz vidutinius) poreikiu klausytojas. |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 22, 22:29 |
|
|
|
Girdėjau labai panašų stiprą parduotuvėj, su CAV kolonėlėmis, grojo muziką iš kažkokio DVD. Nu gi savo kainą tikrai atgrojo, turiu galvoj 850, o už 315 lt imk ir nesuk galvos. Beje, 5 kolonėlių komplektas atpigintas iki 400 ( čia Topo centre), o kokybė taigi su S90 ar dar kokiu šlamštu nesulyginama. Nors kai kurios ir CAV kolonėlės skamba prastai, netgi turint galvoj kainas. |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 01:44 |
|
|
|
Pokolkas i cav akustika nesitaikau... Siuo momentu mane domina tik sis stipras. nelaikau saves nei audiofilu nei labai dideliu melomanu. Taip kad manau uzteks man tokio. O akustika jungsiu panasios klases savadarbe  |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 11:32 |
|
|
|
2xuomt:
1} pagal mane bet koks zurnalas net ir tas vargsas merdintis gramofonas yra komercija pats pagalvok jei toks "autoritetas" isgirtu pigias kolonkes kas butu?
2} o tu nepirktum o as pirkciau tik pries tai paziureciau y galinguma... siaip nuo jautrumo boso gilumas labai priklauso (kaip pavyzdziui paziurek koncert. "subus")
3} apie radiotechnika nesakysiu nieko nes cia ju gerbeju yra tiek kad poto mane prigaus ir nulinciuos tik pasakysiu kad NAD irgi kainuoja zverishkai o skirtumo tarp pigeko nelbai jauciasi...apie radiotechnika tai tik tylet... |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 12:50 |
|
|
|
pirmiausia, gramofonas pigiu koloneliu negiria (jiems pigi aparatura yra mazdaug nuo 1000 - 1500Lt), antra, pasistengus, S-90 gali grot geriau uz betkoki uzsienietiska slamsta, trecia, del to stipro klauskit digix27, is nuotrauku maciau, jis kazkoki panasu turi, gali pasakyt daugiau apie ji. |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 14:26 |
|
|
|
mielas digix27, gal galetum issakyti savo nuomone?  |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 16:38 |
|
|
|
Taip, galeciau
As turiu Cav AV-1086 - tai ten 2x150w; 4x50w - tai seip normalei kokybes tikrai uztenka (galios taip pat) o del to stipriaus kuri nori pirkt tai nelabai tikiu, kad toki uz 315Lt galima paimt... as uz savo mokejau 960Lt |
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 20:30 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
CAV AV-860A |
Parašytas: 2005 11 23, 21:02 |
|
|
|
xumot nepyk bet s 90 negali ir neskambes normaliai nes kad ir ka tu ten su jom darytum vistiek garsiakalbiai liks tas pats slamstas, na zinoma tiuninguotos jos gal ir apgros koki biudzetini modeli taciau tikrai nedaugiau ... |
|
_________________ Thelonious himself - solo piano by Thelonious Monk |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|