|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 29, 21:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » NAD 3100 stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 15, 15:46 |
|
|
|
Sveiki, taigi ieškau butinio stiprintuvo, tam kad galėciau pasijungti auto sūbą (atliko), kuris yra 250 RMS, 4 ohm, ir radau porą stipritnuvų tai vienas JVC a-x1, o kitas kenwood KA 400, abu groja nuo 4-16 ohm, tik nesuprantu kaip su galingumais ten skaičiuojasi..ar pagrajintu mano tą subą kuris iš tų stiprintuvų Reiktu greito atsakymo  |
|
Paskutinį kartą redagavo Roulzz, 2011 11 18, 16:13. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 15, 17:44 |
|
|
|
Niekas nieko nepatars? ;D Aš čia klausiu, nes ten kur radau tuos stiprius aiškino kad per akis galios ir užteks tam mano sūbui..kažkaip nesitiki, dėl to ir įdomu ką kiti manot? : ) |
|
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 15, 18:31 |
|
|
|
Bet ir nekantrumas...
O pats nepasiskaitei kas parašyta aprašymuose???
Labai aiškiai rašo: 31W ant 8 omų, kitam: 2 x 45 Watt an 8 Ohm Ir apie jokius 4 omus nėr kalbos. |
|
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 15, 18:39 |
|
|
|
Nes reikia greitai apsispręsti ) Na ką dar galiu pasakyti, kad ant tų abiejų stiprintuvų, prie kanalų yra parašyta A+B(8-16ohm) ir A,B(4-16ohm). Ir čia kur numečiau linkus ne pilnai aprašyta ir tiek Nes manualus skaičiau jų tai parašyta kad ir ant 4 ohm dirba. Tai va išsiaiškinom, kad tikrai galima jungti 4 ohm, bet kaip su ta galia yra ? |
|
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 15, 19:06 |
|
|
|
Viskas priklauso nuo schemos. Jei skirta 4 omams, galios bus dvigubai daugiau. Jei neskirta gali būt dvigubai mažiau, nes suveiks srovės ribojimas.
Apie 4 omus labai aiškiai parašyta: 2 Lautsprecherpaare anschliessbar: 4 - 16 Ohm (kai dvi kolonėlių poros) |
|
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 16, 13:34 |
|
|
|
Omai omais,bet šitie aparatai ne subams tampyt skirti,nebent kaina labai jau patraukli tada gali imti savo pabandymui ,o kas aiškino tai galvojo apie pardavimą labiau nei apie dorą paaiškinimą. |
|
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 17, 21:59 |
|
|
|
Ten išėjimas iš pradinio ir įėjimas į galinį. Į šitą tarpą galimą įjungti pvz. ekvalaizerį ar kokią kitą techniką. |
|
|
|
|
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 18, 06:37 |
|
|
|
Cia matyt elektronikos elitas rodo pavyzdi senbuviams kaip reik konsultuot bendraut su naujokais ir nevaryt ju i suns dienas su savo tupais klausimais, nors klausimai gal ir nera tupi, jie paprasciausiai beribi skaiciu kartojasi. |
|
|
|
|
 |
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 18, 06:55 |
|
|
|
Roulzz rašo: |
Na žodžiu pagriebiau NAD 3100 stipriu tam reikalui. Kas gali padėti suvokti kaip reikia bridginti? ;D kažkas man nelabai aišku su tais PRE OUT IR MAIN IN. Tikiuosi pagelbėsit va čia aprašymas kaip tai daryti, nors iš jo vistiek man "nedaeina" ) |
o nepaprasciau pasinaudot google, paziuret kaip tiltuojamas stiprintuvas ? reikia invertuot viena kanala, apsukt faze. Tau ka nors tai sako ? tai parastai padaroma su kokiu operaciniu stiprintuvu. Zinai kas tai ? bet jei tiltu noresi jungt savo ta stiprintuva ant kanalo kris 2omai, ko tavo stiprintuvas nepavez, kad paveztu reikia modifikuot stiprintuva, kad tai padaryt reikia bent kiek suprasti kas tas lituoklis ir kas su juo daroma.
tai va jei vistiek pasiryzes daryt viska savo rankom, aiskinkis kol "daeis"
O tai klausimas skamba: "Maciau youtubej chebra deda turbinas i tackas, as irgi noriu isideti, turiu viena, kaip ja ideti ? skaiciau ten kazka bet man nedaeina" |
|
|
|
|
 |
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 18, 15:50 |
|
|
|
O sakykit, ponas, kam tada tie visi jungikliai nugarinėje pusėje stiprintuvo? t.y. kur Bridge <on, off>, Impedance <8ohm,4ohm). Nejau perkant stiprintuvą, kurio manuale yra aiškiai parašyta, kad tiltuojasi, tik tuos "jumperius" reikia perkišti ir tiek ir nejau dar reikia kažka pačiam lituoti norint sutiltinti? Ar Jūs čia norėjot man pasakyti, kad jei taip sutiltuosiu kaip aprašyta manuale (nors ten duoda suprasti, kad perstatai ant 4ohm ir turėtų likti tie patys 4ohm sutiltavus) man liks tik 2ohm? http://archiwumallegro.pl/audiofilska_gratka_nad_3100_w_doskonalym_stanie-207505918.html |
|
|
|
|
 |
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 18, 16:04 |
|
|
|
Ok, žiūrim į stiprintuvo nugarą. Ten viskas gal aiškiai parašyta:
perjungus į bridge režimą perjungti stiprintuvą 4R apkrovai. Minimali tiltuoto apkrovos varža: 1x4R arba 2x8R. Apkrovą jungti prie apatinių dviejų banan lizdų (pažymėta kur +, o kur -).
Jei kiltų pagunda paremti meistrus, galima perjungti 8R apkrovai ir prijungti 4R apkrovą prie tiltuoto stiprintuvo.
Siūlau pervadinti temą pagal stiprintuvo modelį. |
|
|
|
|
 |
 |
NAD 3100 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 18, 16:22 |
|
|
|
Buvau sutiltavęs taip: Kur yra PRE-OUT ir MAIN IN prie L palikau ta "jumperi", o nuo R nuėmiau, nes manuale buvo taip parašyta, aišku nustačiau 4ohm, briding ON ir nesupratau tos vietos kodėl NUO apatinio PRE OUT t.y. kur prie R (right chanel) reikia jungti laida ir vesti iki tarkim CD ar TUNER(priklausomai prie kurio jungsi garso šaltinį, mano atveju garso šaltinis PC) apatinio įėjimo Na bet padarius tai ką parašiau viskas veikė gerai, mano sūbui tos galios buvo per daug, todėl dabar pajungiau paprastai be jokių tiltavimų Bet įdomų išsiaiškinti vis gi kaip kas. Dar nepaminėjau jog garsiakalbio +.- jungiau prie A kanalų poros, abiejų raudonų, atitinkamai kur + ir kur - . |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |