|
Forumas » Autodiagnostika » 98m. passat klimatronikas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
98m. passat klimatronikas |
Parašytas: 2011 08 15, 15:29 |
|
|
|
|
| Tokia idomi baika- skydelis ir klimatronikas blogai rodo lauko temperatura, kas idomu- ziurint su VCDS prisijungus prie klimos ziurint, viskas OK. Buvau tiesiai prijunges potencika-sukaliojant berods 6 kanale temperatura kinta, o tablo rodo beleka. Kas per monas? Laidas gi nuo temperaturinio pagal schema atbega i skydeli ir i klizmatronika...Ar dar kur nors? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 15, 15:36 |
|
|
|
|
| Man kažkas ir yra buvę panašaus...patikrink ar normaliai ateina įtampa iki daviklio...atjungus jį.Ar gera žemė...Jei neklystu klimatronikas gauna signalą ne tiesiogiai iš daviklio o per skydelį...Skydelis keičia parodymus ne iš kart...pakeisk varžą..ir nuimk klemą..paskui pažiūrėk.iš naujo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 15, 16:32 |
|
|
|
|
| Mase padaryta, pati davikli kaitinant temperatura su VCDS ziurint kyla, bet klimos tablo ir skydelis gryba pjauna. Gal reiks kokiu tai tikslesniu schemu paziuret. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 18, 19:49 |
|
|
|
|
Vel prikeliu tema, nes tyrineju toliau. Gal kas zinot kaip tas klizmatronikas skaiciuoja temperatura? Zaidziau su lauko ir ieinancio oro temperaturos davikliais. Idomu tai, kad atjungus ieinancio oro temperaturini- ijungus degima parodo -51, paskui parodymai teisingi. Ji pajungus, atsaldzius sakykim iki 0 skydeli rodo kokius 6, bet kai temperatura abieju susivienodina-skydelis vis vien rodo 6, perjungus degima ir nepadeda. Kas cia per sistema? Itariu blokas grybauja, o jei ne?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 19, 06:41 |
|
|
|
|
| Paimk ir padarik diagnostika ir žiuriek ka rodo ir ten yra programa test ir žiuriek ka rodo .O stovi vienas kur lauko c prieš radiotoriu kitas ant panelio mašinos ar pačiame bloke prieki. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 08 19, 11:25 |
|
|
|
|
Vargstu ir as su savo A4 2000m isores temperatura.Tik klimatronikas pas mane nerodo isores temperaturos.Ten gi nusistatai ta temperatuta, kokia tu nori kad viduj butu.Tai nelabai suprantu kaip pas tave klimatroniko ekranas rodo isores temperatura?.Ar gal ka ne taip supratau?Pas mane skydelyje isores temperatura nei is sio nei is to pradeda kristi ,kartais net iki -50.Bekrisdama kai pasiekia +5,aisku atjungia kondisina ir kaifas baigiasi... .Klimato kontroles skydelyje nieks nesikeicia,kai buvau uzsistates pvz 22 laipsnius taip ir stovi.Po to skydelyje pradeda kilti iki normalios.Ir taip sokineja.Kartais gali but gerai kokia valanda,kartais per valanda gali 3 kartus keistis.Isores davikliai 3 pakeisti,2 nauji originalai,vienas is sroto.Rezultatas tas pats po visu 3 davikliu.Tikrai problema ne isores daviklijy.Buvau 2 servisuose pas elektrikus,kurie tik elektra uzsiimineja.Laidai sake geri ,skydelis buvo isimtas,skydelio pajungimus kazka tvarke.Sako gal ten problema.Rezultatas pakolkas nulinis .Kaip krito,taip krenta temperatura.VCDS pasijungiau, temperaturas rodo kokias ir rodo skydelis.Vidaus temperatura irgi rodo gera.Tik pas mane krenta net ir tada,kai klimato kontrole net neijungta.Nes jau ir galvojau pakeisiu klimato kontroles valdymo blokeli,bet dabar susimasciau....Dabar galvoju belieka vienas variantas,tai pats skydelis.Itariu problema kazkur pacioje skydelio platoje.Salta paike ar kazkas panasaus.
Tamstos atveju,jei temperatura kinta ir klimatroniko skydelyje,tai reiketu gal ji pasikeist.Nes man elektrikai irgi sake,kad laidas eina i skydeli ir po to i klimato kontrole.Kazkas bendro yra musu auto gedimuose,bet pas jus dar ir klimato kontrole durniuoja as taip suprantu.
Taigi tokia mano istorija.Nepykit kad daug prirasiau,nes norejau jai issiliet,nes jau uzkniso negyvai.Gal bendrom jegom ka isbursim  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 08 19, 17:39 |
|
|
|
|
| Alvydas P rašo: |
| Paimk ir padarik diagnostika ir žiuriek ka rodo ir ten yra programa test ir žiuriek ka rodo .O stovi vienas kur lauko c prieš radiotoriu kitas ant panelio mašinos ar pačiame bloke prieki. |
Daryta juk diagnostika, 006 kanale tos temperaturos, pirmoj grafoj skaiciuojama temperatura-va ta ir pjauna gryba.
Sita ir skydeli rodo.Sakau kad atjungus ieinancio oro temperaturini, perjungus degima cia uzsidega -51, o paskui rodo realia. Tai ir klausiu kaip skaiciuojama, nes vazinejant su abiem davikliais sita grybauja.Nevazinesiu gi as su klientu visa diena kompa pasijunges. Nebent moketu valandini... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 08 19, 20:45 |
|
|
|
|
Jeigu tikrai skaitai kad isores temeraturos daviklis geras,tai belieka laidai,vidaus temperaturos daviklis arba pats klimato kontroles blokas.Aisku galima butu pradziai del tikrumo pakeist isores davikli.Nebrangiai naujas jisai kainuoja.Jei bus tas pats,tada lyst i panele,keist tada jau ir vidaus temperaturos davikli, tikrint laidus,sujungimus.Jei laidai tvarkoje,davikliai jau nauji,ir darosi tas pats belieka keist klimatroniko bloka.
O kai isores temperatura rodo daugiau kaip 5 laipsnius veikia kondisinas normaliai?Ar jis isvis neveikia, kai rodo isoreje temperatura +20 laipsniu?Gal ten yra iskart bloko problema.
p.s kai padariai nuotrauka, prisiminiau kad AUDI ir PASSAT kimatroniko blokai kitokie.Pas mane isores temperatura tik skydelyje rodo.Uztat ir galvojau kaip tu matai isores temp.klimatronike .
Matai as ne elektrikas.Dirbu tik su autodetalem.Sunku ka konkreciai patart tau.ELSoje yra aisku sitie duomenys ir itariu ten schema yra.Tik kai pats turiu tokia problema,tai idomu paciam.Pora apsilankymu pas elektrikus ir davikliai jau kainavo man virs 200 lt ,bet pakolkas rezultato jokio .  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 08 20, 15:12 |
|
|
|
|
| Kazkaip noriu tokio beskausmio sprendimo, sakau gal kas zino. Vieni meistrai jau pasake- keisk lauko davikli, nu pakeite, tada ir atvare pas mane. Nesakysiu gi as keisk ieinancio oro davikli, keisk klimos bloka, keisk pravodke, nu paskui masina, cia manau kokio 5 metu vaiko remonto stilius. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 20, 20:31 |
|
|
|
|
Bet kitaip jau nebus norint surast problema..Kaip supratau lenviausias dalykas jau pakeistas.Niekas sitam forume konkreciai nezino siuo atveju kas blogai.Klientas turi suprast, kad gali tekti pakeist klimatroniko valdyma,kita davikli ar dar kazka.Elektriniai ar elektroniniai gedimai nesiremontuoja taip paprastai kaip kokia vaziuokle.
Jei jau butu man issprende sita problema pasakyciau kas buvo blogai, bent mano atveju.Gal uzvestu ant kelio .Reikes ir man vel pas elektrikus varyt.Jei greit susitvarkysiu parasysiu PM. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 08 20, 20:49 |
|
|
|
|
| kolega abaly. uzkabink ant abieju davikliu potenciometrus pagal abieju sensoriu parodymus. ir padaryk rekonekta akumui. ziurek ka rodys pajungus tavo klima. parasyk kaip kas. sekmes. buvo pries pusmeti man su vw beetle. ir kazkuris forumietis buvo teisus nepamenu kuris. kadangi mano atveju isores temperatura prie flakono esantis lcd rode pastovei vienoda. daviklio keitimas nieko nepadejo. atjungus ir prijungus borto itampa viskas susitvarke. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 20, 21:15 |
|
|
|
|
| Nu blyn eksperimentuoc, bet kad paidomus klientas-jam siuliau is vis atjungt ieinancio oro davikli-perkirpus laida ir pabandyt, sakau jei grybaus sujungsi, bet ne-atsisake. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |