|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 14:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » odisei 010 vs brig 001
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
odisei 010 vs brig 001 |
odisei 010 |
|
58% |
[ 7 ] |
brig 001 (pirmos versijos) |
|
41% |
[ 5 ] |
|
Iš viso balsų : 12 |
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 15:05 |
|
|
|
Tai kuris geresnis? Brigas yra pirmos versijos. Kilo ginčai. Vienas sako taip, kitas kitaip.
Ir gal koks japoniškas išeitų už tapačia kainą panašus? |
|
|
|
|
 |
Re: odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 15:30 |
|
|
|
minimaltechno rašo: |
Tai kuris geresnis? Brigas yra pirmos versijos. Kilo ginčai. Vienas sako taip, kitas kitaip.
Ir gal koks japoniškas išeitų už tapačia kainą panašus? |
Durna apklausa. Tai nesulyginami dalykai. Odidejus daug jaunesnis ir daug kultūringiau padarytas už Briga ir daug geresnisi už Briga. O lygint su japoniškais išvis absurdas.
Tik postsovietinis mentalitetas toks gajus, kad kainos nusistovėjo tokios kai už vieno Brigo kainą išeina du padorūs Japoniški. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 15:41 |
|
|
|
Galiu nusipirkti japonišką už 150lt su 2 kanalais ir po 140w~? Man apklausa nedurna, nes nelabai nusimanau. |
|
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 15:57 |
|
|
|
Tikrus 140W vargiai ar įpirksi, tikrai ne 150lt kainuos... |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 16:07 |
|
|
|
minimaltechno rašo: |
Galiu nusipirkti japonišką už 150lt su 2 kanalais ir po 140w~? Man apklausa nedurna, nes nelabai nusimanau. |
Nu tai ir pirk, prie ko čia tas metalo lau... oi, Brigas ir Odidejus ? |
|
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 17:26 |
|
|
|
vilsonas rašo: |
taigi jis klausia ar galiu nusipirkti. |
Tai jei yra kapeikų aišku galima nusipirkti. Ir Brigą, ir Odisėjų, ir du japoniškus, ir keturis kinietiškus...
Kas geriau VAZ ar Moskvič? O gal Opel Kadet?  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 12, 18:12 |
|
|
|
jis klause ar galiu nusipirkti uz 150lt japoniska 140w stiprintuva. |
|
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 15, 15:09 |
|
|
|
Nu jei brig(bark) dar nauji,tai gal ir puse velnio.Tusam tinkami.Kiek teko susidurt Odisejus neblogas aparatas palyginus su Brigu.Iskur ta rariteta planuoji traukt? |
|
|
|
|
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 17, 07:22 |
|
|
|
Visgi šiame forume proto balsas dar nemirė, dėl ko verta tik pasidžiaugti. Odisėjaus ir Brigo skirtumai labai tinkamai apžvelgti, kaip ir jų lyginamoji vieta. Kainų kategorijoje 100-200 Lt niekuomet nesirinkčiau iš Brigo ir Odisėjaus, kol būtų bent vienas JVC, SONY ar Telefunkenas ir pan., jau nekalbant apie kokį vintažiškesnį aparatą. Dar viena labai teisinga garbingų forumiečių pastaba, jog Brigas rinkoje nepaaiškinamai pervertintas. |
|
|
|
|
 |
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 17, 07:37 |
|
|
|
Gruen rašo: |
Visgi šiame forume proto balsas dar nemirė, dėl ko verta tik pasidžiaugti. Odisėjaus ir Brigo skirtumai labai tinkamai apžvelgti, kaip ir jų lyginamoji vieta. Kainų kategorijoje 100-200 Lt niekuomet nesirinkčiau iš Brigo ir Odisėjaus, kol būtų bent vienas JVC, SONY ar Telefunkenas ir pan., jau nekalbant apie kokį vintažiškesnį aparatą. Dar viena labai teisinga garbingų forumiečių pastaba, jog Brigas rinkoje nepaaiškinamai pervertintas. |
Nu kodėl nepaaiškinamai ? Pabandysiu paaiškinti, gūdžiais 1980-aisiais Brigas oficialiai kainavo >3 inžinieriaus mėnesinius atlyginimus, (arba 15 mano stipendijų). Tačiau parduotuvėse jo nebuvo, būdavo gaunamas tik per pažįstamus bazėse. Mano klasioko tėvai gydytojai, tai pas juos buvo Brigas ir S-90, neįsivaizduojamas tų laikų stebuklas. Niekas iš klasės tuo negalėjo pasigirti, visi seiles varvinom.
Tai va, po to manau kelioms kartoms su genais persiduoda koks yra geras Brigas. |
|
|
|
|
 |
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 17, 14:22 |
|
|
|
Mano brolis - melomanas mano sena Briga / biski upgraidinta/ ekspluatuoja jau 25 m ,ir juokiu budu nenori keisti i koki nors budgetini stipriaka Per visa laika-ne vieno gedimo ! Kaina tada buvo-625 rub. |
|
|
|
|
 |
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 17, 14:49 |
|
|
|
vsa rašo: |
Mano brolis - melomanas mano sena Briga / biski upgraidinta/ ekspluatuoja jau 25 m ,ir juokiu budu nenori keisti i koki nors budgetini stipriaka Per visa laika-ne vieno gedimo ! Kaina tada buvo-625 rub. |
Tik nesupyk, gerai ?
Manau čia veikia saviįtaiga, nežinojimas, neturėjimas galimybių palyginti, na žodžiu subjektyvūs veiksniai.
O pasakymas, kad nėra gedimų pats savaime nelabai ką reiškia. Aš dažnokai girdėdavaui iš žmonių -"nusipirkau mašiną, nieko nedariau važinėju ir viskas gerai". Na galvoju sekasi gi žmonėm. Po to kelis kartus teko tas "geras" mašinas pabandyti iš arčiau. Sailentblokai barška, amortizatorių nerasta, traukos nėra. Tada supratau kame reikalas - jie paprasčiausiai nikuja nieko nenutuokia apie tas mašinas. Kol važiuoja tol gerai ir gedimų nėra. |
|
|
|
|
 |
 |
odisei 010 vs brig 001 |
Parašytas: 2011 08 21, 21:40 |
|
|
|
Biski melavau-pries 3m buvo mehaninis gedimas-pakeiciau tinklo jungimo knopke. Pakeisti buvo visi elektrolitai,kai kur vietoi el-tu dejau plevelinius.Galas kt808.Siap jis klause iv. Sony,Techniks,Kenwood,Harman Kardon,M.Fidelity,Arcam,Yamaha ir pas mane ir pas draugus.... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |