|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 14, 20:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Padėkite išsiaiškinti
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Padėkite išsiaiškinti |
Parašytas: 2011 07 25, 20:23 |
|
|
|
Sveiki , atėjo metas pasikeisti telefoną ir aš , nenorėdamas perdaug išlaidauti, užklydau i begalines interneto platybes , kuriose susiradau sau patinkantį , kiniečių liaudies meistrų gaminį Vadinasi jis "A8 2.6" Touch Screen Android 2.2" ir internete yra keletas puslapių su skirtingais jo parametrais , bei kainomis :
1, http://www.tinydeal.com/24-google-android-22-os-att-tmobile-vodafone-unlocked-qwerty-keyboard-smart-phone-mobile-cell-phone-tv-wifi-p05a88-p-33851.html
2, http://www.dealextreme.com/p/a8-2-6-touch-screen-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quandband-gsm-tv-cell-phone-w-wifi-72244
3, http://www.pandawill.com/a8-android-2-2-1v-qwerty-full-keyboard-smart-phone-mobile-phone-2-6inch-touch-screen-support-wifi-a-gps-analog-tv.html
Kaip matome cpu dažnis , ROM atmintis , gps funkcija ir net ekrano matmenys skiriasi Pirkti planavau iš antrojo tinklapio , nes jis gana gerai žinomas ir kelia pasitikejimą , o ir kaina jame mažiausia , tačiau ar šie visi telefonai ištikrūjų yra vienodi ? ar verta pirkti visgi iš trečiojo puslapio ? Prašau padėkite išsiaiškinti ir išsirinkti .
(P.S. kinietišką techniką pirkti nebijau , nes jau antrus metus naudojuosi jų gamybos GPS , katras beje turi ta patį procesorių kaip ir šis telefonas ) |
|
|
|
|
|
|
Padėkite išsiaiškinti |
Parašytas: 2011 07 26, 06:32 |
|
|
|
Zianai, kai pradeda kalbeti kad kinietisku gaminiu nesiskundzia visada prisimenu masinu valituvu testa. Bandymai vyko su ivairiu gamintoju valytuvais. Laimejo champion, bet esme tame, kad 99 % visu kinietisku buvo visiskas "S" , bet papuldavo vienas kitas kuris lengdavo pagal visus parametrus netgi Champion.
Tai ar nebus tas tavo GPS is to vieno procento . Ir duok dieve tau vel i ta viena procenta papulti. |
|
|
|
|
|
|
Padėkite išsiaiškinti |
Parašytas: 2011 08 02, 19:16 |
|
|
|
Visgi klydau - mano gps nėra tas pats procesorius kap minėtam telefone Bendras tik gamintojas MediaTek. Na , tai nera svarbu
Liepos 26d. uzsisakiau minėtąjį telefoną , rugpjūčio 1d. gavau laišką , kad jis jau paliko kinijos žemės paviršių . Laukiu nesulaukiu Jeigu kam bus įdomu galėsiu įdėti maža "review" - ar ir šį kartą man pasisekė ir ar ištiesu tokie baisūs tie kiniečiai
tarpkitko prisiminiau viena negera patirtį su kinietišku gaminiu - dar nesenai buvęs populerus tarp skelbimu - iphone klonas i9+++ ... Tas brūdas tikrai sukėlė ne pačias geriausias emocijas... |
|
|
|
|
|
|
Padėkite išsiaiškinti |
Parašytas: 2011 08 02, 19:19 |
|
|
|
vice1991 rašo: |
Visgi klydau - mano gps nėra tas pats procesorius kap minėtam telefone Bendras tik gamintojas MediaTek. Na , tai nera svarbu
Liepos 26d. uzsisakiau minėtąjį telefoną , rugpjūčio 1d. gavau laišką , kad jis jau paliko kinijos žemės paviršių . Laukiu nesulaukiu Jeigu kam bus įdomu galėsiu įdėti maža "review" - ar ir šį kartą man pasisekė ir ar ištiesu tokie baisūs tie kiniečiai
tarpkitko prisiminiau viena negera patirtį su kinietišku gaminiu - dar nesenai buvęs populerus tarp skelbimu - iphone klonas i9+++ ... Tas brūdas tikrai sukėlė ne pačias geriausias emocijas... |
Ir kuo jis tau neitiko. Pas mane jau metai sukasi be problemų. |
|
|
|
|
|
|
Padėkite išsiaiškinti |
Parašytas: 2011 08 02, 22:10 |
|
|
|
Ištikrųjų tai tuo , kad pakankamai lėtas buvo , bet ir tai būtų ne didele beda , jeigu jis veiktu tele2 tinkle ... O jis neveikė Kažkokia nesamonė buvo , kad galiu tik priimti skambučius ir siusti/gauti žinutes tol kol nepabandau kur nors skambinti ... O jeigu jau pabandai - nebegali nieko ... |
|
|
|
|
|
Padėkite išsiaiškinti |
Parašytas: 2011 08 03, 07:37 |
|
|
|
vice1991 rašo: |
Ištikrųjų tai tuo , kad pakankamai lėtas buvo , bet ir tai būtų ne didele beda , jeigu jis veiktu tele2 tinkle ... O jis neveikė Kažkokia nesamonė buvo , kad galiu tik priimti skambučius ir siusti/gauti žinutes tol kol nepabandau kur nors skambinti ... O jeigu jau pabandai - nebegali nieko ... |
Tikrai keista. Pas mane įdėtos TELE2 ir PILDYK kortos, ir viskas veikia. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|