|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 05:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Subas sedanui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 17, 19:09 |
|
|
|
|
Sveiki, mane labai domina kokios formos, kokio galingumo reikia sedanui? Noretusi kad uzmetus garso biski sirdele virpetu, bet ir butu nebloga kokybe . Gal kas turite kokiu schemu?Ka galetumete patarti siuo klausimu?Aciu is anksto  |
|
_________________ Gyventi norisi, o gyventi geriau norisi dar labiau! |
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 17, 21:05 |
|
|
|
|
galingumas -pagal skoni ,forma -pagal skoni daryk bandpass ir fazika i salona isvesk |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 17, 21:12 |
|
|
|
|
| arba jei palange didele ,tai koki freaira ant storos lentos |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 17, 22:47 |
|
|
|
|
| Abacus rašo: |
| arba jei palange didele ,tai koki freaira ant storos lentos |
Nu gal nereikia žmonėm tokių dalykų siūlyt... Kiek klausiau freeair'u tai kažkaip nelabai patiko, geriau pirk normalų sub'ą, pasigamink dėžutę ir bus tau laimė . O dėl firmos tai čia Abacus teisus, asmeniškai man patinka JBL, Hertz, Phase sub'ų skambesys.. Čia jau reikia tik klausyt ir žiūrėt kas tau arčiau prie širdies
Sekmės! |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 17, 23:03 |
|
|
|
|
| jo, daryk bet kokia deze, ir vesk fazika i palange. dar i palange rimtas elipses idek, atskiru stipreku uzserk, (aisku palange tai jau kita daryk) ir pamatysi kaip viduj gerkle uzspaus, o namiskiai, kai dar bus like keli simtai metru iki namu, tikrai girdes. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 18, 00:05 |
|
|
|
|
P.S. Kestai, ar pats ruošiesi darytis sub'a ir kiek žadi skirti šiam dalykui litų? Naują/nauduotą pirksi?
 |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 18, 00:44 |
|
|
|
|
del freeairu,tai kazkas forume rase ,kad gerai sumontavus normalu freaira geras efektas gaunasi ,tai ir parasiau nors man tai kiek teko su jais susidurti irgi nelabai patiko,nors nei vieno nepavadinciau rimtu kur ciupinejau  |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 18, 15:01 |
|
|
|
|
del freeairu,tai kazkas forume rase ,kad gerai sumontavus normalu freaira geras efektas gaunasi ,tai ir parasiau nors man tai kiek teko su jais susidurti irgi nelabai patiko,nors nei vieno nepavadinciau rimtu kur ciupinejau  |
O kokius čiupinėjai? Papasakok, man tai iš visų kuriuos klausiau, labiausiai patiko Magnat'o gaminys.
O freeair turi vieną didžiulį pliusą - nereikia kankintis konstruojant dėžę, isidėt labai nesunku + skambesys netoks jau ir blogas, nekiekvienam gi reikia milžiniško slėgio  |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 18, 15:23 |
|
|
|
|
| O "pasikankinus" mazumele, gauni 10 kart geresni BOSA |
|
|
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 18, 21:14 |
|
|
|
|
cia ka tu parodei,tai gerai zinomi sedanui subo dejimo budai  |
|
_________________ auto saund instalation
867720800 Klaipeda |
|
|
|
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 18, 21:40 |
|
|
|
|
| vistiek fainai kai kiti parodo svetainiu kuriu dar nemates. Pasiskaitai, pasiziuri. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 19, 01:11 |
|
|
|
|
| Voodoo rašo: |
O kokius čiupinėjai? Papasakok, man tai iš visų kuriuos klausiau, labiausiai patiko Magnat'o gaminys.
O freeair turi vieną didžiulį pliusą - nereikia kankintis konstruojant dėžę, isidėt labai nesunku + skambesys netoks jau ir blogas, nekiekvienam gi reikia milžiniško slėgio  |
megakicka zaislini "15 (rase 700W , gaves ~80W suruko ), kenwood kazkoki ir pionieriu kazkoki ,tai buvo tada ,kai tas pavadinimas freairas man nieko nesake ir modeliai px buvo,bile firma visi buvo pas draugeli ,tai tipo tas rode kaip gerai jie groja ,tai tada paziurejau i ji skersai tuo ir pasibaige. siaip kai dabar pagalvoju ,tai tas kenwoodas ir pionierius tai greiciauciai isvis china gaminti buvo ir net be kopija ,nes kazkaip daugiau tokiu neteko matyti .bet vistiek nuo tu laiku man freeairas kaip keiksmazodis  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Subas sedanui |
Parašytas: 2005 11 19, 18:14 |
|
|
|
|
Na chebryte labai smagu kad tokias diskusijas darote, nes tikrai jauciasi kad stengiates padeti ir tikrai reikes jusu pasiulymais pasinaudoti. Tikrai dekingas tikiuosi padesite ir kita karta kai iskils kokiu nors klausimu. DEKUI  |
|
_________________ Gyventi norisi, o gyventi geriau norisi dar labiau! |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |