|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 06, 08:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Skaitm. TV signalo skirstymas trim namų TV
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Skaitm. TV signalo skirstymas trim namų TV |
Parašytas: 2011 07 16, 22:13 |
|
|
|
Sveiki "žiniukai" Kilo klausymėlis. Kadangi Init Kaune jau analoginiu formatu nepaduoda LNK TV signalo. manau bus anksčiau ar vėliau tokių pat problemų su kitomis mūsiškomis tv programomis. Init siūlo abonentui nemokamą VIENĄ skaitm. priedėlį ,o pas mane telikų -3-ys...O ten iėjimas tik per teliko Video in.Galima būtų iš karto apsaugot save nuo nepatogumų ir nusipirkti va tokį daiktą http://www.erksa.lt/Lt/?page=shop.flypage&product_id=671&option=com_phpshop ir galėsiu paskirstyt signalą į visus tris telikus per antenos lizdą kas reikštų kad galima žiūrėti kas ką nori per kiekvieną teliką tuo pačiu metu, nes kitu atveju reiktų pirkti pigiausius skaitm.priedėlius visiem trim telikam. Skaičiuojam- 2 priedėliai ~200lt (1-ną nemokamai gausiu iš Init kol esu abonentas),mano minėtas Neo T4 kainuoja apie 400 lt.Ar pasirinkęs skatmeninį Init paketą, kurio mėn. mokestis nesikeičia ,Initas neįkis man kokios kortelės kurios nepriimtų Neo T4 aparatas o ir pati kortelė atskirai gal kainuos man?Logika sako kad pasikeisdamas analog. signalą į skaitmen. belieka pastatyti Neo T4 ir džiaugtis geresne kokybe, bei be problemų kaip ir seniau žiūrėti per visus tris TV kas ką nori.Gal kas jau taip padarėt? Būt įdomi jūsų nuomonė ar patirtis. Manau kad daug kam šis klausimas aktualus. Dar vienas klausimas-o gal jau yra kokių tai Video konverterių į RF signąlą? tokiu atveju man užtektų Init nemokamo priedėlio, dedu konverterį ir paleidžiu per namų tv kabelį, taip sutaupyčiau ant tų priedėlių Ką manot? |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 07 16, 22:30 |
|
|
|
Tai, kad tik paduosi į visus telikus tai ką žiūri per ta priedėlį, o ne padalinsi.
RF aukšto dažnio išėjimas sujungia skaitmeninės TV vaizdą su antenos signalu
ir išsiunčia jį TV kabeliu į visus Jųsū namuose esančius televizorius.
Prijunkite prie vieno imtuvo kiek norite televizorių ir žiūrėkite juose skaitmeninės televizijos kanalą įjungtą imtuve. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 07 17, 10:37 |
|
|
|
A jo, nepasteb4jau, maniau jei jau eina per antenos lizdą,tai tas signalas yra suprantamas seniems telikams,ale tai ko jis toks tas Neo brongus?? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 07 17, 21:46 |
|
|
|
Na jo.... darau išvadą ,kad skaitmeninį signalą į teliką jei gauni ,tai jau niekaip jo nepaskirstysi taip kad galetum įvesti į kitų telikų atmintį nepriklausomai...Tai pigiausias variantas -kiekvienam tv po priedėlį? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 07 21, 17:58 |
|
|
|
vincovicius rašo: |
Na jo.... darau išvadą ,kad skaitmeninį signalą į teliką jei gauni ,tai jau niekaip jo nepaskirstysi taip kad galetum įvesti į kitų telikų atmintį nepriklausomai...Tai pigiausias variantas -kiekvienam tv po priedėlį? |
O gal cia proga telikus pakeist analoginius i turincius dvb-t? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 07 21, 20:28 |
|
|
|
o aš manau ,kad turinčių kineskopinius telikus žmonių dar "jūra" ir kam mest lauk tai ,kas dar veikia?Ne visi juk ir gali. Kineskopų era dar neužsiraukė su jų gamybos pabaiga.Tikiu kad dar kažkas kažkur LT žiūri vis paremontuojamą color lempinį teliką.Televizorių rinka yra inercinė.Aš pats tebežiūriu Philips "bananą" ir žiūrėsiu kol Kinas praras emisiją, ar suges kapitaliai, ir nesuku galvos nes rūsį dar 3 fruktai laukia savo antrojo atgimimo Beje gera žinia -Kaune ,matyt po žmonių spaudimu Init kabelio TV vėl rodo LNK.Dar kas..jei ta rinka būtų maža , tai ar būtų apsimokėję gaminti tuos Digitalinius pridėlius?Taigi..juk ir toje rinkoje daug LCD "lempinukų" kurie neturi visų navarotų sktm.TV žiūrėti. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|