|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 29, 08:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Kinu high-end uz $195
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 10:42 |
|
|
|
Ieskausi sau stiprintuvo, ir galvoju ebay paziuresiu lm3886 mikruskes variacijas, randu stai ka:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110653392299&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
Nu is pirmos paziuros, atrodo toks nieko, pcb dizainas svarus komponentai kiek matosi parinkti ne pigiausi. 6N11 pradinis, kazinau, ka pasakytu ismanantys si reikala, verta toki imt ar ne? Realiai suma gaunasi ~470lt ir neaisku kaip del muito butu, ar pavyktu isvegt, kadangi kinas sutiktu verte uzrasyt $40, bet del gabaritu speju muitinej bobos vistiek praplestu paveizet tada apie 100lt muito, kazinau jau didoka suma.. Pavarcius daugiau yra ir be lempu variantu su operaciniais pradiniam panasaus dizaino ir kainos. Tai kaip galvojat, ar ka geresnio iseitu surinkt naudojant lm3886 ir tarkim turint ~500lt biudzeta? |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 13:30 |
|
|
|
xtrip rašo: |
Ieskausi sau stiprintuvo, ir galvoju ebay paziuresiu lm3886 mikruskes variacijas, randu stai ka:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110653392299&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
Nu is pirmos paziuros, atrodo toks nieko, pcb dizainas svarus komponentai kiek matosi parinkti ne pigiausi. 6N11 pradinis, kazinau, ka pasakytu ismanantys si reikala, verta toki imt ar ne? Realiai suma gaunasi ~470lt ir neaisku kaip del muito butu, ar pavyktu isvegt, kadangi kinas sutiktu verte uzrasyt $40, bet del gabaritu speju muitinej bobos vistiek praplestu paveizet tada apie 100lt muito, kazinau jau didoka suma.. Pavarcius daugiau yra ir be lempu variantu su operaciniais pradiniam panasaus dizaino ir kainos. Tai kaip galvojat, ar ka geresnio iseitu surinkt naudojant lm3886 ir tarkim turint ~500lt biudzeta? |
Aš siūlyčiau imti variantą be lempų. Kodėl? Ilga diskusija. Aš neturiu nieko prieš lempas ir jas naudoju ten kur jų reikia (tarkim pilnai lempiniame A klasės stiprintuve). Prie LM3886 lempa tikrai nereikalinga. Kokybiškas operacinukas atliks tą reikalą. |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
 |
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 14:52 |
|
|
|
Jeigu su viskuom, su korpusu, trafu, radiatorium, tai kaina yra gera. Kaip garsas tai jau kitas reikalas. Aš irgi imčiau su opampu prieky. Už 500 litų manau rinkčiau pats. Vėlgi, kiek korpusas kainuos? Pigiausia imti rinkinį, kur viskas jau sukomplektuota. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 16:30 |
|
|
|
leopard rašo: |
Jeigu su viskuom, su korpusu, trafu, radiatorium, tai kaina yra gera. Kaip garsas tai jau kitas reikalas. Aš irgi imčiau su opampu prieky. Už 500 litų manau rinkčiau pats. Vėlgi, kiek korpusas kainuos? Pigiausia imti rinkinį, kur viskas jau sukomplektuota. |
Viskas kas foto, surinkta, gauni pilnai veikianti. Tik kas keista, pasiziurejau su operaciniais kiek kitoki viduriai(nelabai man ispudi paliko) ir kaina didesne 30-40 zaliu. Na nezinau, pagal ideja lempa turetu pridet svelnumo prieskoni, ko turbut operacinis savo menu netures. |
|
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 17:24 |
|
|
|
Jeigu kalbam apie švelnumą, tai ką tu jungsi prie šio stiprintuvo? |
|
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 17:29 |
|
|
|
Gavoju Visaton Alto II susikalt, su kitu AD(kokiu dar nezinau). |
|
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 17:42 |
|
|
|
pats naudoju lygiai tokia pat schema su lempa. Garsas superinis, jeigu butu be lempos ismesciau. Klausem keliese melomanai, tai nera jis idealus, bet groja tikrai smagiai, mano kolonelems galetu buti galingesnis. Asmeniskai rekomenduoju, o kad be lempos yra geriau, tai reikia buti kosmonautu. |
|
_________________ 24 Million seconds. |
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 17:58 |
|
|
|
Ambient rašo: |
pats naudoju lygiai tokia pat schema su lempa. Garsas superinis, jeigu butu be lempos ismesciau. Klausem keliese melomanai, tai nera jis idealus, bet groja tikrai smagiai, mano kolonelems galetu buti galingesnis. Asmeniskai rekomenduoju, o kad be lempos yra geriau, tai reikia buti kosmonautu. |
Kokios koloneles tamstos? Realiai variantas su lempa rimtai kiek silpnokas gaunasi, nes prie 8ohm atiduoda apie 38W kanalui. Galvoju ar uztektu tokios galios Alto II  |
|
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 18:01 |
|
|
|
Persiprašau labai, ir atsiimu savo žodžius...
 |
|
Paskutinį kartą redagavo xumot, 2011 06 27, 20:13. Redaguota 1 kartą _________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 19:52 |
|
|
|
xumot rašo: |
Jei garso šaltinis PC, didelio skirtumo nepajusi |
Oh why ?
P.S. What has been seen cannot be unseen. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 20:22 |
|
|
|
xtrip, pas mane 4ohm koloneles, tai galios kambaryje uztenka, bet kartais norisi dar siek tiek, o ten isijungia mikruskes apsauga ir pradeda trasketi.. esme kad LM 3886 nemegsta <=4ohm.Butent jei naudosi kazka panasaus i ALTO II tai tau galios per akis ir dar liks. Mano kolonele susideda is 2xW200s8ohm, 2xSc13 8ohm ir AMT aukstadaznio, greitu metu sumesiu foto ir kiek issamesni aprasyma su realiais grafikais. Siaip dar gali pasizvalgyti i TDA7294 su lempa ji galingesne uz LM3886, charakteristikom jos ganetinai panasios. |
|
_________________ 24 Million seconds. |
|
|
|
 |
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 23:14 |
|
|
|
xtrip, pas mane 4ohm koloneles, tai galios kambaryje uztenka, bet kartais norisi dar siek tiek, o ten isijungia mikruskes apsauga ir pradeda trasketi.. esme kad LM 3886 nemegsta <=4ohm.Butent jei naudosi kazka panasaus i ALTO II tai tau galios per akis ir dar liks. Mano kolonele susideda is 2xW200s8ohm, 2xSc13 8ohm ir AMT aukstadaznio, greitu metu sumesiu foto ir kiek issamesni aprasyma su realiais grafikais. Siaip dar gali pasizvalgyti i TDA7294 su lempa ji galingesne uz LM3886, charakteristikom jos ganetinai panasios. |
Na jei jau tiek garsiuku pavilko lm3886, tai alto II su vienu w170s ir AD bus per akis manau. |
|
|
|
|
 |
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 27, 23:38 |
|
|
|
Reikėjo tada daryt su dviem W200S 4 omų, stiprintuvui būtų labiau patikę. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Kinu high-end uz $195 |
Parašytas: 2011 06 28, 00:23 |
|
|
|
nuosekliai sujungus garsiukus truputi negerai gaunasi, pvz scan speakas tam reikalui daro/dare 16 om garsiukus norint gauti 8om. Principe aisku galima didelio greko nera bet vistiek griekas |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |