Elektronika.lt
 2020 m. spalio 20 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2020 10 20, 11:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Mikrovaldikliai » Kokį kompiliatorių naudojate ?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 13
Pereiti prie 1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 25, 13:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
maileris
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki, pasisakykite, kokį kompiliatorių naudojate programuodami C kalba AVR mikrėm. Patarkite, kuris geriausias. Aš dabar programuoju su AVR Studio.

O ką manote apie CodeVisionAVR ? Gal kas naudojate ?
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 25, 15:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Master_Of_King
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
As tai naudoju AVR studio 4. Kazkada bandziau programuoti ir su CodeVisionAVR, bet turbut radau daugiau pavyzdziu ant avr studio ir prie jos likau Smile o seip labai dideliu skirtumu nera.
 Re: Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 25, 23:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
degama
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Aš tai naudoju CodeVision. Dabar jau prieinama 2.05 versija.
Man, kaip amžinam pradedančiajam Smile sakyčiau kodų generatorius yra gėris. Kadangi tenka kartais rinktis mikrovaldiklį, tai labai patogu kodų generatorių naudoti netgi kaip žinyną. Iškart matai, kokias funkcijas vienas ar kitas attiny ar atmega galės atlikti. Be standartinių funkcijų sureguliavimo, kodų generatorius dar lengvai surašo gatavą kodą tarkim LCD valdymui, automatiniam ADC išvadų skanavimui ir t.t. 2.05 versijoje kodų generatoriaus langas gali veikti kartu su pagrindiniu, taigi programos rašymo eigoje galima lengvai pakeisti mikrovaldiklio funkcijas,- šalia savo programos sugeneruoji kitokį pradinį kodą, ir pakeiti pasenusius gabalus. Viskas lakoniškai, bet pakankamai ir aiškiai komentuojama.
Yra nebloga pagalbos sistema.
Minusas galbūt tik gatavų pavyzdžių negausa. Bet pasistudijuoji AVR Studio programėles, ir padaręs nedidelius teksto pakeitimus irgi gali naudoti CodeVision terpėje.
CodeVision turi ir priemones parašytą programą toliau debuginti AVR Studio-joje.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 25, 23:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Socrates
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
O kas toliau? Juk is tokios programos tobulejimo nulis.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 25, 23:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
GCC. Beje pataisysiu, sakydami AVRStudio4 turite omenyje ne kompiliatorių o IDE ir debugerį. Kompiliatorius ten AVR-GCC (WINAVR). Nežinau kodėl Codevision taip kabliuoja su tuo kodo generatorium... mano galva ten prigeneruoja duagiau šlamšto nei neudingo kodo. Marketinginis triukas.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 25, 23:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
degama
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Taip, čia kalba apie IDE. Nepykit, bet panašu kad kritika codevision atžvilgiu kyla dažniausiai spontaniškai, net turbūt nepabandžius Smile Pateiksiu ant greitųjų sustumtą kodų generatoriaus programos ruošinį. Manau kodo "šlamšto" ten išvis nėra. Komentarai nesiskaito Smile O "tobulėjimui" - pilna vietos, už kiekvieno "// Place your code here". Tvarkingai surašytos visų registrų reikšmės. Kad tą pasiekti "nuo nulio", tektų kelias valandas įdėmiai skaityti duomlapį. O kai jau surašyta, niekas netrukdo greitai susirasti kiekvieno registro aprašymą ir keisti savo nuožiūra. Juk pradedantieji ir su WINAVR pavyzdžiais gi dirba panašiai,- studijuoja kiekvieną eilutę ir spėlioja, kaip čia kas dirba. Čia gi tą kodą gauni dėliodamas varneles kodų generatoriuje, konfigūruodamas mikrovaldiklį.

Kodas:
#include <tiny2313.h>

// 1 Wire Bus interface functions
#include <1wire.h>

// DS1820 Temperature Sensor functions
#include <ds1820.h>

// Standard Input/Output functions
#include <stdio.h>

// Timer 0 overflow interrupt service routine
interrupt [TIM0_OVF] void timer0_ovf_isr(void)
{
// Reinitialize Timer 0 value
TCNT0=0x89;
// Place your code here

}

// Declare your global variables here

void main(void)
{
// Declare your local variables here

// Crystal Oscillator division factor: 1
#pragma optsize-
CLKPR=0x80;
CLKPR=0x00;
#ifdef _OPTIMIZE_SIZE_
#pragma optsize+
#endif

// Input/Output Ports initialization
// Port A initialization
// Func2=In Func1=In Func0=In
// State2=T State1=T State0=T
PORTA=0x00;
DDRA=0x00;

// Port B initialization
// Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=Out Func2=Out Func1=Out Func0=Out
// State7=T State6=T State5=T State4=T State3=0 State2=0 State1=0 State0=0
PORTB=0x00;
DDRB=0x0F;

// Port D initialization
// Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
// State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
PORTD=0x00;
DDRD=0x00;

// Timer/Counter 0 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: 1000,000 kHz
// Mode: Normal top=0xFF
// OC0A output: Disconnected
// OC0B output: Disconnected
TCCR0A=0x00;
TCCR0B=0x02;
TCNT0=0x89;
OCR0A=0x00;
OCR0B=0x00;

// Timer/Counter 1 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer1 Stopped
// Mode: Normal top=0xFFFF
// OC1A output: Discon.
// OC1B output: Discon.
// Noise Canceler: Off
// Input Capture on Falling Edge
// Timer1 Overflow Interrupt: Off
// Input Capture Interrupt: Off
// Compare A Match Interrupt: Off
// Compare B Match Interrupt: Off
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
TCNT1H=0x00;
TCNT1L=0x00;
ICR1H=0x00;
ICR1L=0x00;
OCR1AH=0x00;
OCR1AL=0x00;
OCR1BH=0x00;
OCR1BL=0x00;

// External Interrupt(s) initialization
// INT0: Off
// INT1: Off
// Interrupt on any change on pins PCINT0-7: Off
GIMSK=0x00;
MCUCR=0x00;

// Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
TIMSK=0x02;

// Universal Serial Interface initialization
// Mode: Disabled
// Clock source: Register & Counter=no clk.
// USI Counter Overflow Interrupt: Off
USICR=0x00;

// USART initialization
// Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
// USART Receiver: On
// USART Transmitter: On
// USART Mode: Asynchronous
// USART Baud Rate: 56000
UCSRA=0x00;
UCSRB=0x18;
UCSRC=0x06;
UBRRH=0x00;
UBRRL=0x08;

// Analog Comparator initialization
// Analog Comparator: Off
// Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
ACSR=0x80;
DIDR=0x00;

// 1 Wire Bus initialization
// 1 Wire Data port: PORTD
// 1 Wire Data bit: 2
// Note: 1 Wire port settings must be specified in the
// Project|Configure|C Compiler|Libraries|1 Wire IDE menu.
w1_init();

// Global enable interrupts
#asm("sei")

while (1)
      {
      // Place your code here

      }
}
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 02:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Er0x
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
degama rašo:
Taip, čia kalba apie IDE. Nepykit, bet panašu kad kritika codevision atžvilgiu kyla dažniausiai spontaniškai, net turbūt nepabandžius Smile Pateiksiu ant greitųjų sustumtą kodų generatoriaus programos ruošinį. Manau kodo "šlamšto" ten išvis nėra. Komentarai nesiskaito Smile O "tobulėjimui" - pilna vietos, už kiekvieno "// Place your code here". Tvarkingai surašytos visų registrų reikšmės. Kad tą pasiekti "nuo nulio", tektų kelias valandas įdėmiai skaityti duomlapį. O kai jau surašyta, niekas netrukdo greitai susirasti kiekvieno registro aprašymą ir keisti savo nuožiūra. Juk pradedantieji ir su WINAVR pavyzdžiais gi dirba panašiai,- studijuoja kiekvieną eilutę ir spėlioja, kaip čia kas dirba. Čia gi tą kodą gauni dėliodamas varneles kodų generatoriuje, konfigūruodamas mikrovaldiklį.

Kodas:
#include <tiny2313.h>

// 1 Wire Bus interface functions
#include <1wire.h>

// DS1820 Temperature Sensor functions
#include <ds1820.h>

// Standard Input/Output functions
#include <stdio.h>

// Timer 0 overflow interrupt service routine
interrupt [TIM0_OVF] void timer0_ovf_isr(void)
{
// Reinitialize Timer 0 value
TCNT0=0x89;
// Place your code here

}

// Declare your global variables here

void main(void)
{
// Declare your local variables here

// Crystal Oscillator division factor: 1
#pragma optsize-
CLKPR=0x80;
CLKPR=0x00;
#ifdef _OPTIMIZE_SIZE_
#pragma optsize+
#endif

// Input/Output Ports initialization
// Port A initialization
// Func2=In Func1=In Func0=In
// State2=T State1=T State0=T
PORTA=0x00;
DDRA=0x00;

// Port B initialization
// Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=Out Func2=Out Func1=Out Func0=Out
// State7=T State6=T State5=T State4=T State3=0 State2=0 State1=0 State0=0
PORTB=0x00;
DDRB=0x0F;

// Port D initialization
// Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
// State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
PORTD=0x00;
DDRD=0x00;

// Timer/Counter 0 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: 1000,000 kHz
// Mode: Normal top=0xFF
// OC0A output: Disconnected
// OC0B output: Disconnected
TCCR0A=0x00;
TCCR0B=0x02;
TCNT0=0x89;
OCR0A=0x00;
OCR0B=0x00;

// Timer/Counter 1 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer1 Stopped
// Mode: Normal top=0xFFFF
// OC1A output: Discon.
// OC1B output: Discon.
// Noise Canceler: Off
// Input Capture on Falling Edge
// Timer1 Overflow Interrupt: Off
// Input Capture Interrupt: Off
// Compare A Match Interrupt: Off
// Compare B Match Interrupt: Off
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
TCNT1H=0x00;
TCNT1L=0x00;
ICR1H=0x00;
ICR1L=0x00;
OCR1AH=0x00;
OCR1AL=0x00;
OCR1BH=0x00;
OCR1BL=0x00;

// External Interrupt(s) initialization
// INT0: Off
// INT1: Off
// Interrupt on any change on pins PCINT0-7: Off
GIMSK=0x00;
MCUCR=0x00;

// Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
TIMSK=0x02;

// Universal Serial Interface initialization
// Mode: Disabled
// Clock source: Register & Counter=no clk.
// USI Counter Overflow Interrupt: Off
USICR=0x00;

// USART initialization
// Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
// USART Receiver: On
// USART Transmitter: On
// USART Mode: Asynchronous
// USART Baud Rate: 56000
UCSRA=0x00;
UCSRB=0x18;
UCSRC=0x06;
UBRRH=0x00;
UBRRL=0x08;

// Analog Comparator initialization
// Analog Comparator: Off
// Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
ACSR=0x80;
DIDR=0x00;

// 1 Wire Bus initialization
// 1 Wire Data port: PORTD
// 1 Wire Data bit: 2
// Note: 1 Wire port settings must be specified in the
// Project|Configure|C Compiler|Libraries|1 Wire IDE menu.
w1_init();

// Global enable interrupts
#asm("sei")

while (1)
      {
      // Place your code here

      }
}

didziaja dali taip vadinamo kodo trynt reiktu Smile
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 10:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Master_Of_King
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kas man labiausiai ant CodeVisionAVR patinka tai kad ten yra labai didele biblioteka. O ant AVR studio reikia ieskoti jau po visa interneta ir man tai kartais uzima nemazai laiko.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 14:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Tokios eilutes kaip
DDRB=0x02;
jau vadinasi slamštas, nes vizualiai reikia spelioti kokie pinai yra naudojami.
jei peziuresi i normalesnius pavyzdzius tia bus parasyta:
DDRB |= (1<<PD1);
Mano galva kodo generatorius nebent norint pamirgseti koki LED. Rašant normalesnes programas kiekvieno modulio inicializavimas turetu buti vykdomas per funkcijas ir skaidant i atskirus failus ir pan.
O šiaip aš nieko prieš ta codevision - trukumas kad mokama.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 15:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Matikas850
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Dreifas rašo:
Tokios eilutes kaip
DDRB=0x02;
jau vadinasi slamštas, nes vizualiai reikia spelioti kokie pinai yra naudojami.


as nesutinku su situo pasisakymu. Pats megstu naudoti sesiolikainius skaicius ir jei ipranti tai pakankamai vaizdu ir greita. Jei reikia ijungti tarkim 8 bitu registro 6 ar 7 bitus tai rasinet 1<<XYZ tampa jau mechaniniu darbu.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 17:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
didshirshis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
rasom taip ir fsio Very Happy 0b11111111

_________________
Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau Very Happy
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 17:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Socrates
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Matikas850 rašo:
Dreifas rašo:
Tokios eilutes kaip
DDRB=0x02;
jau vadinasi slamštas, nes vizualiai reikia spelioti kokie pinai yra naudojami.


as nesutinku su situo pasisakymu. Pats megstu naudoti sesiolikainius skaicius ir jei ipranti tai pakankamai vaizdu ir greita. Jei reikia ijungti tarkim 8 bitu registro 6 ar 7 bitus tai rasinet 1<<XYZ tampa jau mechaniniu darbu.


Pritariu, reikia ismokt skaityt sesioliktainius skaicius.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 18:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
degama
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
DDRB=0x02 :
"barmene, sustatykite 8 tuščius bokalus, įpilkite į antrą iš dešinės alaus ir paduokite jį man."

DDRB |= (1<<PD1) :
"barmene, sustatykite 8 tuščius bokalus, įpilkite į pirmąjį iš dešinės alaus. Paskui pristatykite iš dešinės dar vieną tuščią bokalą, perstumkite visus bokalus per vieną poziciją kairėn, ir paduokite tą bokalą, kuris tapo antru iš dešinės" Smile
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 18:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Na tai dabar pasakykit kuri eilute aiškesne?
//enable reception and RC complete interrupt
UCSR0B |= (1<<RXEN0)|(1<<RXCIE0);
Ar
UCSR0B = 0x18;
Beje nustatant bitus registre turetu buti naudojama OR operacija
UCSR0B |= 0x18;
Mano galva su tokiu trumpu užrasymu teks dažniau žvilgčioti datasheet ir žiūrėti kurie bitai nustatyti.

Paimkit bet koki tutoriala - pamatysit.
Bet, kaip sakoma, programuokit kaip norit, tačiau ilgainiui atsimušit i siena del tingėjimo parašyti aiškesnį kodą.

P.S. Aš ir nesakiau kad šešioliktainiai skaičiai yra blogai - juos reikia mokėti.
 Kokį kompiliatorių naudojate ?
PranešimasParašytas: 2011 06 26, 18:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
degama rašo:
DDRB=0x02 :
"barmene, sustatykite 8 tuščius bokalus, įpilkite į antrą iš dešinės alaus ir paduokite jį man."

DDRB |= (1<<PD1) :
"barmene, sustatykite 8 tuščius bokalus, įpilkite į pirmąjį iš dešinės alaus. Paskui pristatykite iš dešinės dar vieną tuščią bokalą, perstumkite visus bokalus per vieną poziciją kairėn, ir paduokite tą bokalą, kuris tapo antru iš dešinės" Smile


Teisingiau būtų:
DDRB=0x02 :
"barmene, išpilkite iš visų 8 bokalų nesvarbu kad ir kas ten būtų iš kas iš jų geria ir įpilkite į antrą iš dešinės alaus ir paduokite jį man."
DDRB |= (1<<PD1) :
"barmene, sustatykite atskirai 8 tuščius bokalus, įpilkite į pirmąjį iš dešinės alaus. Paskui pristatykite iš dešinės dar vieną tuščią bokalą, perstumkite visus bokalus per vieną poziciją kairėn, pakeiskite visus tuščius bokalus su chebros bokalais, ir paduokite tą bokalą, kuris tapo antru iš dešinės"
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

TMS ELECTRONICS
TMS ELECTRONICS

www.rslietuva.com – nemokamas elektronikos komponentų pristatymas

ENEBA's game store

„Altegra“ – elektronikos projektavimas ir gamyba

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

Technologijos.lt

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

MRO Supply

FS19 Mods
FS19 Courseplay, FS19 Maps, FS19 Seasons
SnowRunner Mods
SnowRunner maps, SnowRunner trucks, How to install mods
FS 19 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 19 Maps, FS 19 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
Install MC Mods
Minecraft Dungeons Mods, Minecraft Dungeons Skins, Minecraft Dungeons Maps
FS19 Combines
Farming Simulator 19 Mods, FS19 Trucks, FS 19 Mods
Cyberpunk 2077 Mods
Installing CP2077 Mods, CP2077 Release Date, Cyberpunk 2077 News
Mobilieji telefonai
Mobilieji telefonai internetu, telefonų dėklai, telefonų priedai
Šlagbaumas
Fontanai, lauko židinys, supynės
LS19 Mods
Fs19 modhub, fs19 maps, FS19 Seasons
Snowrunner Mods
Snowrunner Maps, Snowrunner Trucks, Install Snowrunner Mods
MSFS2020 Liveries
Flight Simulator 2020 Mods, MSFS2020 Scener, MSFS2020 Airports
Sims 4 Mods
Sims 4 cheats, Sims 4 money cheat, Sims 4 careers
Lastenvaunut
Turvaistuin, Matkarattaat, Lasten vaatteet
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Farming Simulator 2017 Mods, FS 17 Mods
ls2017.com
„TV programa“ – tiksli
televizijos programa

www.tvprograma.lt
Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras
www.lmnsc.lt
Ilgalaikiai kreditai, paskola už automobilį, kreditų skaičiuoklė
www.mokilizingas.lt
Lietuvių kalba informacinėse technologijose
www.likit.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
MoksloFestivalis.lt
Mokslo ir technologijų pasaulis – naujienos ir straipsniai
www.technologijos.lt
Farming Simulator 2019 Mods, FS19 Tractors, FS19 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – geriausių lietuviškų tinklalapių katalogas
www.ltv.lt/technologijos/
FS19 Mods, FS17 Mods, FS15 Mods
www.farming2015mods.com
Mokslo populiarinimo projektas „Mokslas verslui ir visuomenei“
www.mokslasplius.lt
Reklama


Reklama