|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 12, 01:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » Ka rinktis AUTOBOSS PC MAX WIRELESS VCI VS LAUNCH X431 DIAGU
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Ka rinktis AUTOBOSS PC MAX WIRELESS VCI VS LAUNCH X431 DIAGU |
Parašytas: 2011 05 06, 21:33 |
|
|
|
nu vat xyznia as irgi taip pat manau,LBM forume skaiciau kad akumuliatorius ilgai nelaiko ekranai labai jautrus,neduok dieve iskritus is ranku ant betono ir ragai
gal kas baudojat AUTOBOSS PC MAX WIRELESS ?
informacija tikrai praverstu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 07, 06:40 |
|
|
|
Kacentras rašo: |
nu vat xyznia as irgi taip pat manau,LBM forume skaiciau kad akumuliatorius ilgai nelaiko ekranai labai jautrus,neduok dieve iskritus is ranku ant betono ir ragai
gal kas baudojat AUTOBOSS PC MAX WIRELESS ?
informacija tikrai praverstu |
Akuma kraunu kas 3-4 dienos .. buna kas savate.Is ranku nemetu ... tai viskas kaip ir ok.. Su pc max neteko susidurt .. , bst ankstesni autobos produktai buvo niekam tike . |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 07, 21:35 |
|
|
|
Su autoboss dirbu as , tik su v-30 viskas lyg ir ok butu ... tik kad pirkau is kazkokiu cardiag ... kurie skelbesi esantys oficialus dileriai ir updates eis normaliai bet va po nepilnu 2 metu kinai pasalino juos is dileriu o kas is ju pirko isjunge updates ... pabandziau siustis is rusu nelegalius updates tai 2 markes visai uzlenkiau ... kinams parasiau ... tai pasiule nusipirkt legalu prietaisa ... tai pasiunciau juos ant triju raidziu
taigi pries pirkdami pasidomekit .. kas parduoda ta autoboss ... ir kas jipo to remontuos ... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 08, 21:40 |
|
|
|
Turiu ir diaguna jau menesi virs, ir kokiu nesijungiau automobiliu, bet dauguma automobiliu draugauja su obd-2 junktimi tai yra mazdauk nuo 2000m. Bet siaip esu patenkintas daugiau reikia Engine ECU ir SRS ECU blokuose nardyti.. Tai Bmw su Engine prastai kazkaip man dirba, kad ir nuresetinti stabdziu kaladeles neleidzia, o va su SRS tai toyota nebendrauja nors mazai ju apturejau, siaip labai patogus, nes bevielis, kas labai gerai. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 08, 23:31 |
|
|
|
KDiagnostika rašo: |
Turiu ir diaguna jau menesi virs, ir kokiu nesijungiau automobiliu, bet dauguma automobiliu draugauja su obd-2 junktimi tai yra mazdauk nuo 2000m. Bet siaip esu patenkintas daugiau reikia Engine ECU ir SRS ECU blokuose nardyti.. Tai Bmw su Engine prastai kazkaip man dirba, kad ir nuresetinti stabdziu kaladeles neleidzia, o va su SRS tai toyota nebendrauja nors mazai ju apturejau, siaip labai patogus, nes bevielis, kas labai gerai. |
Su Toyota, Lexus SRS dirba be strigimu, pasiaiskink su pardavejais. |
|
_________________ Kuo daugiau meistru, tuo daugiau darbo:)
CARCHIP Ltd |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 09, 06:15 |
|
|
|
KDiagnostika rašo: |
Bmw stabdziu kaladeles ir visus kitus nuresetinimus daro puikiai. Su toyota airbagais nera buve , kad nesudraugautu. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 09, 20:01 |
|
|
|
Dirbu ir as, bet mano kazkoks neaiskus, nes BMW vienus nuresetina, kitu ne, ML merso vairo padeties davilio neduoda adaptuot, BMW duoda,dazniausia RENO- Live rodo nesamones. Kai kuriom auto norint pasiziuret Live- pakimba. Gali but kad pries tai dirbusio su juo proto priknista nabagiukui.Siaip daigtas man patinka. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 09, 21:34 |
|
|
|
abalys rašo: |
Dirbu ir as, bet mano kazkoks neaiskus, nes BMW vienus nuresetina, kitu ne, ML merso vairo padeties davilio neduoda adaptuot, BMW duoda,dazniausia RENO- Live rodo nesamones. Kai kuriom auto norint pasiziuret Live- pakimba. Gali but kad pries tai dirbusio su juo proto priknista nabagiukui.Siaip daigtas man patinka. |
Man ir tas pats, kartais kai lempas rodo pvz reno, jungiuosi vietoj lagunos i megane ir viskas tada ok, na buna buna tu nesamoniu kartais, bet viskas isprendziama. Karta bmw nedave vairo padeties daviklio priristi, kaladeliu nuresetinti... BMW nuo 2007m buvo. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 11, 16:30 |
|
|
|
Kacentras rašo: |
Siaip is komentaru susidariau nebloga nuomone reikes griept Diagana |
gal isigijai diagan ar gal kas gali pasiulyti kokius patikimus saitus kur butu galima uzsisakyti su patrauklesnem kainom aisku butu maloniau aciu |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|