|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 16, 01:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Mokslai » praktikos atsiskaitymas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
praktikos atsiskaitymas |
Parašytas: 2012 01 30, 00:37 |
|
|
|
Sveiki
tai va,studijuoju kolegijos,prasidejo praktika ir t.t. Praktikos atsiskaitymui gavom viena schema. Destytojas sake jog gali ir neveikti, nes jis ziuri kaip mes mokame lituoti. Ispradziu galvojau, kodel gi ne - padarau, atsiskaitau ir laisvas, bet padarius pirma plokste ir pamacius kad ji neveike, taip kaip turetu, is principo norejau padaryti kad veiktu. Tad noreciau kad paziuretumet kas negerai pacioje principineje schemoje, o gal kas negerai mano paisytoje PCB
Labai nepykit ir nepeikit. Buvau atsisiuntes pdf datasheeta,bandziau kazka keisti,bet nieko. Beje, vietoje siulomos mikroschemos 7400 (SN7400) naudojau analoga 74HC00D.
Failus pridedu Eagle formatu:
http://www.failai.lt/0a6gs5vgz1kp/mirksiukas.zip.htm |
|
|
|
|
|
|
Re: praktikos atsiskaitymas |
Parašytas: 2012 01 30, 06:57 |
|
|
|
daSlim rašo: |
Sveiki
tai va,studijuoju kolegijos,prasidejo praktika ir t.t. Praktikos atsiskaitymui gavom viena schema. Destytojas sake jog gali ir neveikti, nes jis ziuri kaip mes mokame lituoti. Ispradziu galvojau, kodel gi ne - padarau, atsiskaitau ir laisvas, bet padarius pirma plokste ir pamacius kad ji neveike, taip kaip turetu, is principo norejau padaryti kad veiktu. Tad noreciau kad paziuretumet kas negerai pacioje principineje schemoje, o gal kas negerai mano paisytoje PCB
Labai nepykit ir nepeikit. Buvau atsisiuntes pdf datasheeta,bandziau kazka keisti,bet nieko. Beje, vietoje siulomos mikroschemos 7400 (SN7400) naudojau analoga 74HC00D.
Failus pridedu Eagle formatu:
http://www.failai.lt/0a6gs5vgz1kp/mirksiukas.zip.htm |
Tingiu Eagle instaliuotis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 09:14 |
|
|
|
Nevaryk Offtopic. O dar sako kad naujokai negerbia senbuviu. Neturi ka protingo pasakyti tai bent nesiderk. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 10:44 |
|
|
|
Nevaryk Offtopic. O dar sako kad naujokai negerbia senbuviu. Neturi ka protingo pasakyti tai bent nesiderk. |
Žinai ir aš neturiu eagle... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 11:01 |
|
|
|
to kionig:
tai nieko baisaus sitas zmogus pyksta ant manes tai dergiasi kaip mazas vaikas patogiau butu .jpg formatu? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 11:07 |
|
|
|
Taip žinoma. O tai dabar turi kiekvienas parsisiųsti, ir atsidarinėti jei dar turi su kuo. Ne visi naudoja ta eagle.
Supraskit viena karta kad kai prašot pagalbos tai suteikit kuo daugiau informacijos, ir schemas įmeskit kaip nuotraukas, kad visiem būtu patogu, o jau papildomai jei netingi gali mesti ten ta eagle formate. Tai žymiai greičiau sulauksi pagalbos ir nebus to offtopic. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 11:33 |
|
|
|
schema lyg ir gera... O nominalai geri? kaip schema elgiasi? Kaip diodai? ie turetu mirkseti dazniu, priklausomu nuo elektrolitinio talpio. |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 11:39 |
|
|
|
[quote="caca"]schema lyg ir gera... O nominalai geri? kaip schema elgiasi? Kaip diodai? ie turetu mirkseti dazniu, priklausomu nuo elektrolitinio talpio.[/quote]
nominalai tokie kokius destytojas dave:paderinama varza 5kOmai, elektrolitas-47uF,abi varzos po 1kOma. kaip jis aiskino tai daznis turi priklausyti nuo paderinamos varzos,o diodu ryskumas nuo kondensatoriaus talpos. diodai tiesiog sviecia,i paderinamos varzos sukinejima visiskai nereaguoja.
O negali buti kad paderinama varza su kondiku vietom turetu but sukeista? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 14:43 |
|
|
|
Kur čia aš dergiausi ? Parodyk prašau, noriu ir aš pamatyt.
Ir dar šitam liurbiui aš kažkada droselį atidaviau ir patarinėjau kažką |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 15:57 |
|
|
|
Jei taip skatini visus besidomincius elektronika kaip mane,tai tikiu kad tokiu gretos tik mazes ir mazes. Bet what ever,manes nuo to neatmusi aciu tau kad droseli padovanojai,bet kiek pamenu as tau uz tai atsidekojau as toj temoj mandagiai visko klausinejau,nesisakojau ir nekaltas kad dar nedaug zinau.Maniau kad sitas forumas tam ir skirtas Jei nervai nelaike tai galejai neatsakineti,nemaldavau juk ir siaip,patarciau del visa ko B grupes vitaminu pagerti,kad taip nesinervuotum ir kad visi aplink tave esantys nebutu liurbiai isskyrus tave
Atsiprasau uz offtopic,bet matyt zmogui demesio truko |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 16:15 |
|
|
|
Jei taip skatini visus besidomincius elektronika kaip mane,tai tikiu kad tokiu gretos tik mazes ir mazes. Bet what ever,manes nuo to neatmusi aciu tau kad droseli padovanojai,bet kiek pamenu as tau uz tai atsidekojau as toj temoj mandagiai visko klausinejau,nesisakojau ir nekaltas kad dar nedaug zinau.Maniau kad sitas forumas tam ir skirtas Jei nervai nelaike tai galejai neatsakineti,nemaldavau juk ir siaip,patarciau del visa ko B grupes vitaminu pagerti,kad taip nesinervuotum ir kad visi aplink tave esantys nebutu liurbiai isskyrus tave
Atsiprasau uz offtopic,bet matyt zmogui demesio truko |
Tu rašei, kad aš dergiausi,
bet kur tai taip ir neparodei. Tai parodyk jei jau taip rašai.
Arba atsiprašyk. Arba taip ir liksi liurbis ir visi žinos kas perskaitė nuo pradžios šią temą, kad liurbis esi TU. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2012 01 30, 16:21. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 30, 16:20 |
|
|
|
Na zinai man nesunku pasakyti atsiprasau o ka kiti zmones kuriu as nepazystu galvos apie mane,man dzin,man nuo to sirdies neskauda o kad as neesu liurbis tai as pats zinau ir man tavo pritarimo nereikia ziuriu dar neisaugai is to amziaus kai saipaisi is kitu.arba tavo vaikyste buvo labai sunki.uzjauciu tave del to
Ir atsiprasau |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|