|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 16, 01:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Mokslai » Kur stoti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:01 |
|
|
|
Sveiki, pasiskaičiau tai daug yra atsakymu i klausimus
Tai vat, reikia ringtis jau lygius man ką ringsiuosi 11kl
Tai vat studijos domina kažkas tai su transportu, galvoju apie autoelektrika, kadangi dabar visose naujose masinose prigrusta daug elektros ir tokiu žmonių kurie gerai nusimano apie tai nėra jau ir labai daug.. Tai vat norėčiau sužinoti apie tai daugiau, ar verta, gal esate kas su tai susidure, ir kokiu reiktu egzaminu? |
|
|
|
|
|
|
Re: Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:10 |
|
|
|
Paulius95 rašo: |
Sveiki, pasiskaičiau tai daug yra atsakymu i klausimus
Tai vat, reikia ringtis jau lygius man ką ringsiuosi 11kl
Tai vat studijos domina kažkas tai su transportu, galvoju apie autoelektrika, kadangi dabar visose naujose masinose prigrusta daug elektros ir tokiu žmonių kurie gerai nusimano apie tai nėra jau ir labai daug.. Tai vat norėčiau sužinoti apie tai daugiau, ar verta, gal esate kas su tai susidure, ir kokiu reiktu egzaminu? |
Visu pirma elektronika tau turi patikt kaip hobis kad turetum noro dometis o jei jo nera tai geru specelistu tikriausiai kad netapsi. Geriausiai sekasi tada kai dyrbi megiama darba tada sekasi ir malonumas dyrbt |
|
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:19 |
|
|
|
Galvoju apie tai, kad galeciau tvarkyti ir masinas ir ne tik, be ju elektra.. O traukimas prie elektros tai manau atsirastu, nes sjp tai dabar man tik kad apsisprest, o susitaikyt tai manau speciau, sjp labai patinka man moto transportas ir tikrai beveik viska nusimanau apie juos Nes jau kokius 7 metus gyvenu su jais.. bET I AUTOMECHANIKA nenoriu stoti, nenoriu visa gyvenima dirbti nujuodaves, nors tai man ir labai patinka |
|
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:26 |
|
|
|
Galvoju apie tai, kad galeciau tvarkyti ir masinas ir ne tik, be ju elektra.. O traukimas prie elektros tai manau atsirastu, nes sjp tai dabar man tik kad apsisprest, o susitaikyt tai manau speciau, sjp labai patinka man moto transportas ir tikrai beveik viska nusimanau apie juos Nes jau kokius 7 metus gyvenu su jais.. bET I AUTOMECHANIKA nenoriu stoti, nenoriu visa gyvenima dirbti nujuodaves, nors tai man ir labai patinka |
O tai autoelektrikas galvoji vaiksto su baltu chalatu? Deje tai irgi brudnas darbas nes laidai visose vietose kur tik gali but ir gedimai taipat visose vietose
Kaip eina suprast tau labiau patinka mechanika. Tai kas trugdo but geru mechaniku geru mechaniku irgi truksta chaltursiku pilna bet juos keikia nes jie tik pinigus pajima ir viskas. Brangiausi remontai variklio nekiekvienas sugeba sutaisyt o vaziuokle beveik visi gali tik rankas turek ir gali taisyt. |
|
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:45 |
|
|
|
Supranti irgi yra reikalas, visai vienas darbas dirbti ant saves, taprasme nepriklausyti kazkam(firmai ar pns.) O savo legalu garaza irgi daug kainuoja isirengt, brangus irankei, keltai vaziuoklem ir pns..
Blm o ko reiktu tokiem automechanikam, autoelektikam, kokiu egzaminu?
Ir dar ka daro automobiliu indzinerei? Ar kazkas tokio? kokios yra dar geros profesijos susije su auto transportu? |
|
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:51 |
|
|
|
Supranti irgi yra reikalas, visai vienas darbas dirbti ant saves, taprasme nepriklausyti kazkam(firmai ar pns.) O savo legalu garaza irgi daug kainuoja isirengt, brangus irankei, keltai vaziuoklem ir pns..
Blm o ko reiktu tokiem automechanikam, autoelektikam, kokiu egzaminu? |
Autoelektrikam irgi reikia pakelejo ir garazo ant kiemo netaisysi pvz. kaip dabar -30. Visi normalus nori dyrbt ant saves bet katik baiges mokslus kazi ar dyrbsi ant saves nesvarbu kuom tu dyrbtum. Nebent tavo tevai neblogai pasiturintys ir gali tau viska ant lekstutes pateikt bet patirties vistiek nenusipirksi. |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 13:53 |
|
|
|
Del egzaminu nezinau bet seip turetu but susije dalykai fizika, matematika, anglu kalba. |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 14:32 |
|
|
|
O ka daro automobiliu indzinerei? Ar kazkas tokio? kokios yra dar geros profesijos susije su auto transportu? |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 14:34 |
|
|
|
O ka daro automobiliu indzinerei? Ar kazkas tokio? kokios yra dar geros profesijos susije su auto transportu? |
Gali but transporto vadybininkas-bedarbis |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 16:00 |
|
|
|
Ne reikia darbo, reiks islaikyt savo poreikius |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 17:05 |
|
|
|
diplomuotų bedarbių ir taip per akis turim |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 17:12 |
|
|
|
LY1 rašo: |
diplomuotų bedarbių ir taip per akis turim |
Aha nieks nenori but juodadarbiais visi nori but Vadybininkais is didziosios raides. Ko nors paklausk kokia specelybe galvoje studijuoti atsakymai panasus 'tokio ir tokio dalyko Vadybininkas' visu gale puikuojasi Vadybininkas. Gyvenam vadybininku kraste ka jau padarysi daugiau ju tegu buna nes poreikis tik auga |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 05, 18:31 |
|
|
|
Jau geriau tepaluotas mechanikas, nei švaruolis vadybininkas-filosofas. |
|
|
|
|
|
Kur stoti? |
Parašytas: 2012 02 06, 02:06 |
|
|
|
Kaip matau pagrindinis klausimas yra iškilęs dėl pamokų lygių mokykloje. Kai man reikėjo rinktis, aš pasirinkau:
Etika: 1B
Lietuvių kalba: 5A
Anglų kalba: 4A
Matematika: 6A
Fizika: 4A
Chemija: 2B
Braižyba: 1B
Geografija: 2B
Kūno k.: 2B
Informacinės t.: 2A
Programavimo modulis
Aišku, yra dalykų, kurių negalima atsisakyti, todėl privalėjau rinktis. Manau, tinka beveik visoms techninėms specialybėms. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|