|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 17, 03:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » USB -TV
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:05 |
|
|
|
|
 |
Re: USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:09 |
|
|
|
Iš tavo duoto aprašymo:
2.Pls make sure your format isnt MPEG-4,we can not support MPEG-4 format.
Viskas aišku, ar dar bus klausimų?  |
|
|
|
|
 |
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:11 |
|
|
|
Gal kas tiksliau pasakys, bet "Detalėse" rašo kad nepalaiko MPEG-4 ko čia LT ir reikia.. taigi NO Signal... |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:14 |
|
|
|
vincovicius rašo: |
Gal kas tiksliau pasakys, bet "Detalėse" rašo kad nepalaiko MPEG-4 ko čia LT ir reikia.. taigi NO Signal... |
Arba liaudiškai sakant, pinigai į subine.  |
|
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:18 |
|
|
|
Pasinaudok ggoglu ir susirask VLC playeriui kanalu playlista pagal gyvenama vieta... Jei neveiks reiskias antenos reik normalesnes. Kadangi tas sudukas tik streamina signala, tai ner skirtumo koks formatas. |
|
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:32 |
|
|
|
sneikaz rašo: |
Pasinaudok ggoglu ir susirask VLC playeriui kanalu playlista pagal gyvenama vieta... Jei neveiks reiskias antenos reik normalesnes. Kadangi tas sudukas tik streamina signala, tai ner skirtumo koks formatas. |
Ką tu čia mali. Gamintojas juk sako, kad MPEG4 nepalaiko.
2.Pls make sure your format isnt MPEG-4,we can not support MPEG-4 format |
|
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:34 |
|
|
|
Maksiukas rašo: |
Ką tu čia mali. Gamintojas juk sako, kad MPEG4 nepalaiko.
2.Pls make sure your format isnt MPEG-4,we can not support MPEG-4 format |
Maziau cypauk, ok? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 09, 22:46 |
|
|
|
Iš tavo duoto aprašymo:
Pala , tai mane kinietis "padurino" . Aš pirkau ne šį , kur parodytas pirmoje nuorodoje. Ten įdėjau nuorodą tokio pat, pirmo rasto. Aš pirkau štai šį: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220289410254#ht_7105wt_827
Blia. (atsiprašau) jie praktiškai vienodi. Greičiausiai "durina". Na ir parašysiu aš jam atsiliepimą
ps. su anglu kalba man "nelabai" , jei nesunku.... yra aprašyme , kad gali ir neveikti Lt. ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 09, 22:52 |
|
|
|
paused rašo: |
Iš tavo duoto aprašymo:
Pala , tai mane kinietis "padurino" . Aš pirkau ne šį , kur parodytas pirmoje nuorodoje. Ten įdėjau nuorodą tokio pat, pirmo rasto. Aš pirkau štai šį: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220289410254#ht_7105wt_827
Blia. (atsiprašau) jie praktiškai vienodi. Greičiausiai "durina". Na ir parašysiu aš jam atsiliepimą  |
Štai šitas yra geras. Turi veikti. Paskaityk diske aprašymus. Ten ko gero bus ir softas kurį reikės instaliuoti. O antenos manau reikės geros, laukinės. Sekmės.  |
|
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:53 |
|
|
|
Nueik į www.radiocool.lt forumą, ten rasi kaip žiūrėti mpeg-4 su alt-dvb programa, jei imtuvas palaiko dba draiverius. Bent jau pas mane visi kinietiški dvt-t stikai rodo lietuviškus kanalus, nors aprašyme minimas tik mpeg-2. |
|
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 22:56 |
|
|
|
sopkis rašo: |
Nueik į www.radiocool.lt forumą, ten rasi kaip žiūrėti mpeg-4 su alt-dvb programa, jei imtuvas palaiko dba draiverius. Bent jau pas mane visi kinietiški dvt-t stikai rodo lietuviškus kanalus, nors aprašyme minimas tik mpeg-2. |
Prieš čia rašant buvau. Man neranda to paminėto aprašyme "draiverio". O kai jį ikeliu (pagal aprašymą) programa iš vis "užlūšta" ir nepasileidžia. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 05 09, 23:00 |
|
|
|
. Turi veikti. Paskaityk diske aprašymus. Ten ko gero bus ir softas kurį reikės instaliuoti. O antenos manau reikės geros, laukinės. Sekmės.  |
Manuale nieko apie nustatymus nesako. Softas Blaze DTV 6,0. jis nieko ir neranda. Jei reikia laukinės antenos... tai velniop jis reikalingas, turiu kabelinę, maniau komandiruotėse loptopą panaudosiu kaip Tv  |
|
|
|
|
 |
USB -TV |
Parašytas: 2011 05 09, 23:04 |
|
|
|
Turėtu rodyti http://forum.radiocool.lt/index.php/topic,357.0.html |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|