|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 26, 05:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » AN
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 12, 01:29 |
|
|
|
nelabai tikiu kad kas iš jūsų klausė, bet gal........Reikia nuomonės apie cd grotuvą Audio Note AN cd2 |
|
|
|
|
 |
Re: AN |
Parašytas: 2005 10 12, 02:10 |
|
|
|
Deivis rašo: |
nelabai tikiu kad kas iš jūsų klausė, bet gal........Reikia nuomonės apie cd grotuvą Audio Note AN cd2 |
Ar cia jau toks krutas,kad niekas cia jau neklause...Mano nuomone ne is geriausiai nuvykusiu AN gaminiu,kaip ir cd3....bet cia yra mano nuomone nes tokio lygio cd grotuvai nedomina ir netenkina mano poreikiu.... |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 12, 19:41 |
|
|
|
turiu namie (pas tewa stovi) siaip man kaip nedaug aparaturos klausius tai geras gaminys manau kaina jo atitinka kokybe tikrai(komerciniu gaminiu), be to Lietuvos rinkoj tikrai daug dar didesnio slamsto yra uz tokia kaina... |
|
_________________ Thelonious himself - solo piano by Thelonious Monk |
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 12, 20:30 |
|
|
|
Kemmuri rašo: |
turiu namie (pas tewa stovi) siaip man kaip nedaug aparaturos klausius tai geras gaminys manau kaina jo atitinka kokybe tikrai(komerciniu gaminiu), be to Lietuvos rinkoj tikrai daug dar didesnio slamsto yra uz tokia kaina... |
Visiskai teisus... |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 12, 23:24 |
|
|
|
Kemmuri rašo: |
Jo tu teisus, tik ne visiskai tiksliai pasakei. Ne tik Lietuvos rinkoj. Pasaulio. |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 13, 00:36 |
|
|
|
belkante jis kainavo 6000 dabar 3000lt ar šioje kainų kategorijoje galima rast geresnių? |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 13, 11:00 |
|
|
|
deveta sena philips ar marantz su cdm mechanika, ir siek tiek patobulint..
manau daug maziau kainuos nei 3000lt |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 13, 12:20 |
|
|
|
Vilniuj AN pardavineja Lyra,Kaune-Belcanto,kokia problema nueit ir paklausyt?Paklausyk dar keleta,susilyginsi ir susidarysi nuomone.Juk pats klausysi,o ne noresi grazaus vardo.Bet perdirbinet(jei rankos niezti) ten turbut neapsimokes-korejietiska mechanika tai ne Philipso,analogine dalis gan nebloga. |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 00:09 |
|
|
|
GS rašo: |
kaip atskirt cdm mechanika nuo paprastos nes turguj senų philips mačiau , ar visi seni philips geri? |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 00:14 |
|
|
|
Dariusku rašo: |
Vilniuj AN pardavineja Lyra,Kaune-Belcanto,kokia problema nueit ir paklausyt?Paklausyk dar keleta,susilyginsi ir susidarysi nuomone.Juk pats klausysi,o ne noresi grazaus vardo.Bet perdirbinet(jei rankos niezti) ten turbut neapsimokes-korejietiska mechanika tai ne Philipso,analogine dalis gan nebloga. |
Kaune nėra su kuo lygint o Vilniui taip platus pasirinkimas, o dėl perdirbimo girdėjau kad patobulinus lenkia ir cd3 |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 00:15 |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 00:30 |
|
|
|
Kad grotu geriau, tik "siek tiek" patobulinti neuzteks. |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 00:39 |
|
|
|
0 C/A kuris geresnis? Ir išvis daug klausimų man kuo tie cdm geri, kuop jie skiriasi ir kaip įtakoja skambesį, nes philips man išvis asocijuojasi su telikais, lygintuvais,arbatinukais o ne hi-end technika  |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 00:52 |
|
|
|
CDM 0/1 šasi rodos aliuminis, ar kokstai lydinys, viskas tiksliai ir gražiai išfrezuota, valdymo elektronika analoginė... CDM2 jau plastmasinė, bet igrigi frezuota, o ne išlieta formoj, tiesa elektronika jau skaitmeninė. Palyginam su kokiu šių laikų stebuklu, išlietu presformoj ir matom, kad 20m naudotas Philips transportas dirba gražiau (ypač servo mechanika) negu naujas aparatas. O be to jų lazeriai liuxas (jei nepasėdę ).
O dėl Philipso tai labai klaidingai įsivaizduoji - juk šita kompanija CD išrado  |
|
|
|
|
 |
AN |
Parašytas: 2005 10 14, 01:26 |
|
|
|
Girius rašo: |
Kad grotu geriau, tik "siek tiek" patobulinti neuzteks. |
Kai kurie modeliai kad grotu geriau ir gan zymiai- nereikalauja net patobulinimu....cia turejau omenyje ne siolaikinius plasmasinius zaislus |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |