Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 04:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki kolegos, štai užmačiau internete tokį vaizdelį, tai įdomu pasidarė, ar čia tiesa ar apgaulė. Mano supratimu, turėtų būti įmanoma, nors gal klystu
Sveiki kolegos, štai užmačiau internete tokį vaizdelį, tai įdomu pasidarė, ar čia tiesa ar apgaulė. Mano supratimu, turėtų būti įmanoma, nors gal klystu
Gal ir įmanoma, jei išeitų smarkiai spjauti į fizikos dėsnius...
Kam spjaudyt - geriau pritaikyt . Atsaldai azotu ir stoves vanduo kol atsils .
Tik saldyt reiktu - truputi , kol ledas inda sudarys -tada galesi isverst ji is puoduko .
_________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . )
Vandens suknele - turbut miliona kainuotu . Ir turbut butu graziauses rubas - koki tik imanoma sugalvot .
Seip tai ta ideja - viena is paciu graziausiu ( ka teko matyt intike ) .
O del vaiksciojimo ant vandens - Japonas buvo nufilmaves realei , Ten jie kaskokios zoles apsiruke iki nesvarumo .Bet ant koju tvirtai stovejo .( linko neberadau jau ) .
Beje dar Gudinis Levituot mokejo .Jam isvis jokios atramos po kojom nebutina turet ( kol apsirukes ) .
_________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . )