|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 13:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » reikia padidinti trafo ytampa, argalimas tox budas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
reikia padidinti trafo ytampa, argalimas tox budas? |
Parašytas: 2005 11 01, 21:10 |
|
|
|
zodziu yra trafas 2*40v kintama. man reikia padaryti 2*45v ar galiu paimti vielos prilituoti prie galu ir prisukti pora viju ant toroido virsaus nenuimant izoleacijos? poto jungsiu prie stipreko. ar neprisigaudys trafas siuksliu kurios pakenktu stiprekui del negrazasu suvyniojimo? kokybe snereikia nes bus naudojama nuomojamai aparaturai tusams, reikia kad butu patikima... del to ir klausiu ar gali stiprekas susprogti del tu mano davyniojimu? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 11 01, 21:47 |
|
|
|
nu padaugink is 1.4 ir gausi kiek maitinsiu seip nera tokio kazkokio etalono kiek man reikia, ash cia su stk truputy eksperimentuoju... matot, pas mane bus 8om kolonkes o prie 8 om ir 40 v stk duok dieve kad 125w duotu... tai planuoju kelt bent iki 48v kintama bet baisoka blecha...
prie to pacio klausimas... tarkime turiu belekiek kondiku 4700mkf 50v. kaip ir kiek reikia sujungt kad butu ne maziau 70voltu? kazkaip ten kai jungi nuosekliai tai ytampos dideja ane? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 11 01, 23:49 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
prie to pacio klausimas... tarkime turiu belekiek kondiku 4700mkf 50v. kaip ir kiek reikia sujungt kad butu ne maziau 70voltu? kazkaip ten kai jungi nuosekliai tai ytampos dideja ane? |
kad atgautum ta pacia 4700uF talpa... imi 8 kondikus ir jungi taip:
+C1-.+C2-.+C3-.+C4- ir +C5-.+C6-.+C7-.+C8- (taskai yra sujungimai) tada C1 ir C5 + sujungi kruvon ir turi + poliu. tada C4 ir C8 - sujungi kruvon ir turi - poliu. tada jungtis tarp C2,C3 ir C6,C7 jungi kruvon ir turi 0 poliu
tikiuosi suprasi |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 01, 23:54 |
|
|
|
siaip imanomas toks budas. O po to jungsi dar lygintuvus tai itampa dar sukils, o pajungus apkrova, siuo atveju stipreka, vel nukris iki kiek buvo. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 01, 23:56 |
|
|
|
jo supratau bet sudetingai paaiskinai.
bet ash norejau kas man pasakytu kokia ytaka atlaikomam kondiko voltazui darosi kai tarkime lygiagretinam du kondikus arba jungiam nuosekliai? (talpa man nesvarbu) taigi jei du kondai po 50v ir juos jungiu nuosekliai tai kas darosi su atlaikomais ju voltais? dvigubai dideja? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 01, 23:59 |
|
|
|
du kondus sujungus lygiagreciai dideja ju talpa, itampa lieka tokia pati. Jungiant nuosekliai talpa mazeja dvigubai, itampa sumuojasi. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 02, 00:03 |
|
|
|
leopard rašo: |
du kondus sujungus lygiagreciai dideja ju talpa, itampa lieka tokia pati. Jungiant nuosekliai talpa mazeja dvigubai, itampa sumuojasi. |
bet jungiant nuosekliai nepatartina jungti skirtingu voltazu konderiu |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|