|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 15, 06:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » pc+omniconect=kazkas nutiko
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
pc+omniconect=kazkas nutiko |
Parašytas: 2011 02 23, 13:33 |
|
|
|
taigi buvo viskas gerai,bet isdiegus modema,daugiau neina "NORMALIAI"idiegti,turi buti taip,ikisus modema,islenda kad aptikta nauja aparatura,poto aparatura idiegta ir paruosta naudoti,po sito ismeta instaliavimo langa,ir ten pasirinkus i kur,ir kokia kalba,suinstaliuoti programa,nu suinstaliavus atsiranda ikona ir t.t,o dabar aparatura aptinka,paraso idiegta ir paruosta naudoti,bet daugiau niekas nevyksta,per my computer nerodo,nors anksciau rode itariu kad kazkas pc nusimuse ar pan,nes idejus i kita kompa,viskas veikia kuo puikiausiai
gal bus minciu,kas cia pasidare?
 |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 03, 00:10 |
|
|
|
Matau tema apleista,tai apie omni connect ir as paklausiu.Gal kas zinot kaip pajungti man sita daikta?
Siaip butu gal klausimas ne kaip pajungti bet kur gauti tvarkykle jam,nes pajungimui tai laptope jam yra lizdas.Ji tiesiog gavau kazkada kartu su kompu,bet disko prie jo jau nebebuvo...Dabar rausdamasis po spintas radau as ji ir pagalvojau kad butu idomu isbandyt kaip jis veikia...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 03, 10:36 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Matau tema apleista,tai apie omni connect ir as paklausiu.Gal kas zinot kaip pajungti man sita daikta?
Siaip butu gal klausimas ne kaip pajungti bet kur gauti tvarkykle jam,nes pajungimui tai laptope jam yra lizdas.Ji tiesiog gavau kazkada kartu su kompu,bet disko prie jo jau nebebuvo...Dabar rausdamasis po spintas radau as ji ir pagalvojau kad butu idomu isbandyt kaip jis veikia...  |
savo tai as jau senai pasikures,nors ir neatsake niekas
o tvarkykles as turiu cd,reik konkreciau ziureti pagal modeli,ir kaip ta cd nukopinti,siaip ir omnio tinklapi turetu buti  |
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 04, 17:11 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
o tvarkykles as turiu cd,reik konkreciau ziureti pagal modeli,ir kaip ta cd nukopinti,siaip ir omnio tinklapi turetu buti  |
Tai jo modelis fotkej matos "Globetrotter EDGE" kiek omny ziurejau,nieko neradau.Buvau i oficialu "Globetrotter" tinklapi ilindes,ten yra visokiu tu draivu,bet norint parsisiust praso ivest modemo serijini nr.As ta serinuka ivedu ir man ismeta kad tokio nera...ir muzika baigias .
P.S.Tai jei pas tave tokio tipo aparats,tai diska gali nukopint i "ISO" faila su pvz "Img burner","ISO Buster" ar kita programa kuri daro atvaizdo kopijas,Nero man atrodo irgi ta daro.Na o po to galetum man i pasta mestelt ta papkute. Gal ir man pavyktu ji pakurt. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 04, 17:29 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
Tai jo modelis fotkej matos "Globetrotter EDGE" kiek omny ziurejau,nieko neradau.Buvau i oficialu "Globetrotter" tinklapi ilindes,ten yra visokiu tu draivu,bet norint parsisiust praso ivest modemo serijini nr.As ta serinuka ivedu ir man ismeta kad tokio nera...ir muzika baigias .
P.S.Tai jei pas tave tokio tipo aparats,tai diska gali nukopint i "ISO" faila su pvz "Img burner","ISO Buster" ar kita programa kuri daro atvaizdo kopijas,Nero man atrodo irgi ta daro.Na o po to galetum man i pasta mestelt ta papkute. Gal ir man pavyktu ji pakurt. |
jau galiu mest,kur pastas?  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 04, 17:35 |
|
|
|
kai isirasysi cd,tai modemo nekisk,pirma is cd suinstaliuoji,tada perkrauni pc,tada istatai modema ir tada viskas automatiskai turetu vykti,atpazins,susiras tvarkykles ir pan,cia taip,knyguteje raso
atvaizdas tik 50mb uzima,padares irasiau i cd,atrodo pasileidzia  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 19:13 |
|
|
|
Ai,nemaniau kad taip greit atsakysi.Parasiau i pm savo maila.Is nuotrodos po avataru kazkaip netokie laiskai pasiraso....  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 05, 18:41 |
|
|
|
Au...u kur dingai Jakaz ? |
sory i pasta nesimete,nes 25mb kazkodel tik leidzia,patalpinsiu kurnors,bet dabar skubu islekt,tai veliau.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 05, 20:37 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 05, 21:56 |
|
|
|
Na dekui tam syk,parsisiunciau,reiks ziuret kas cia gausis...  |
gal tiks,nes modemo modelis,kogero kitoks kazkiek  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 05, 22:30 |
|
|
|
Na sulindo,modemas isidiege,raso kad aparatura idiegta ir paruosta naudoti.Dabar vienas idomumas,ar pavyktu su juo per "Ezio" korta pasaryt ir plamai,is kur gaut parametrus,gal kazkaip tiktu telefoniniai parametrai?Paprastai,tai pajungus telefa per Nokia suite narsau be problemu su tuo kompu,bet kaip padaryt kad ta pacia korta eitu "priparkuot" prie to modemo?Ir dar,kazko kai isidiege tas modemas,dabar kraunantis windams praso pasirinkt PC vartotoja,nors jis ten tik vienas,t.y. as.Na bet cia pataisoma,tiek to. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 06, 09:41 |
|
|
|
o tai dabar neina su tuo eziu nesupratau?as esu bandes tai lyg eina be problemu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 06, 14:58 |
|
|
|
Kadangi ezys yra omnitelio korta tai turetu eit. as irgi naudoju ezio neta kai buna gera akcija. O dabar pajungta is LABAS kortos. Nors ir ne omni conecto modemas bet eina be jokiu problemu visos kortos.
Pusbroliui pirkau omni conecto modema, senesni modeliuka. Jis irgi dabar naudoja is LABAS. Tai reikejo atsisiust (not customyzed driver). ir varo su labas be problemu.  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |