|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 24, 17:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ar reikalingas kompiuterinio rastingumo pazymejimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: Ar reikalingas kompiuterinio rastingumo pazymejimas |
Parašytas: 2011 03 05, 18:05 |
|
|
|
Aidas1 rašo: |
Yra galimybe gauti kompiuterinio rastingump pazymejima bet niekur nerandu kam jis bus reikalingas :/ |
Aš jį (ECDL pažymėjimą) turiu nuo 1999m. giliai, giliai stalčiuje, taip niekad ir nebuvau ištraukęs.
Jis įdomus nebent tik valdiškoms įstaigoms. Paradoksas - būtent valdiškose įstaigose daugiausia kompiuterinių beraščių. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Ar reikalingas kompiuterinio rastingumo pazymejimas |
Parašytas: 2011 04 08, 01:37 |
|
|
|
Turiu aš jį net įrėmines,mokiausiu,bet dėstytojas pirmoj paskaitoj pareiškė,kad dar tas negimė,kuris viską žinotų,o aš buvau jau pasikaustes,bet niekada nemaišo pabendrauti,išmokau labai gerai Wordą ir kitus dalykus,žinau S++ dar daug ką,gyvenime nemaišo,tik padeda,o taip tai neapimomo neapimsi |
|
|
|
|
 |
 |
Ar reikalingas kompiuterinio rastingumo pazymejimas |
Parašytas: 2011 04 08, 08:35 |
|
|
|
Šiais laikais nepakenktu ir popierius katram parašyta, kad šikininku moki naudotis.. Tai reiškia jei gali gauti popierių iš bet kokios srities gauk, nes popierius valgyt neprašo, o po to kai prisireikia ir prasideda lakstymai ir ieškojimai kaip greičiau gauti.. ČIa panašiai kaip su taisėm pvz c kategorijos, nors turi B ir visada su lengva važinėjies visur, bet maža kada reiks pvz kokį krovinį su traliuku parsigabenti.. Ar kokiam darbe paprašys.. Aš šūlėj net egzu laikiau kiek netingėjau, nors fizikos net neprisireikė egzo stojant, bet pačių žinių univere prisireikė..
Turiu ir aš tą popiergal iraštingumo kompo, bet ir niekur neprisireikė, be jei kas paklaus ar raštingas tai kaip įrodymą bus galima pateikti, nors šiais laikais visas jaunimas, daugiau mažiau moka naudotisk ompu neblogai, bet vien žodžio pasakyti, akd moki kartais nepakanka.. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |