Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 20, 22:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Mane pradejo nervint toks dalykas.Jei as parasau ka nors kokioj temoj ir po to i ja atsako kas nors,tai i pasta man atsiuncia kokius 7 laiskus,nors i tema atsako 1 zmogus!!!siandien gryzau namo,paziuriu pasta,o ten 4 temos ir jom atsiusta po ~7 laiskus,nors temose buvo tik 1,2 atsakymai.Kame reikalas paaiskinkit
Na pas mane tas nevyksta. Kartais gaunu laiškus su nuorodą kurią paspaudus
rodo, kad tokia tema neegzistuoja.O laiško gavimo laiką dabr rodo 2 h į priekį. Jei naujas pranešimas temoje parašytas 13:27 tai gavimo laikas 15:27
BLASTER,as visada buvau ten nustates,kad man siustu zinutes,perspejancias apie gauta pranesima.Bet kai gaunu viena pranesima vietoj 1 laisko atsiuncia po kelis.To as ir nesuprantu kas cia pradejo darytis
Administratoriau,buna,kad ir normaliai atsiuncia tas zinutes,bet buna,kad privaro visa pasto dezute kiap minejau
cia greiciausiai sintimo demonas galvoja kad nepavyko issiusti ir kartoja siuntima pokol pavyksta ... bet sioje vietoje jis klysta todel gauni kruva laisku..
bet adminas tikriausiai gali rimciau patikrinit sia prielaida paziurejes logus .. )