Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 00:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki reikia pagalbos kompo maitinimo blokas pradejio dumai isjio svilti seip kompas veike su sito maitblokiu bet aisku pakeiciau i toki pat savo isemiau paziureti tai pamaciau kad svila sita rite http://ikelk.lt/images/44069 tai kas nuo ko gali buti sita problema?
Sveiki reikia pagalbos kompo maitinimo blokas pradejio dumai isjio svilti seip kompas veike su sito maitblokiu bet aisku pakeiciau i toki pat savo isemiau paziureti tai pamaciau kad svila sita rite http://ikelk.lt/images/44069 tai kas nuo ko gali buti sita problema?
O jopštararai, nu ir vaizdIAlis ! Čia svyla active power factors control droselis. Iš principo teisingiausias sprendimas išmesti jį visą nafig. Bet tu pats to tikrai nesugebėsi.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Iš foto man visai nepanašu į 650W...kažkur trumpina, atsisuk platą ir kitą pusę pažiūrėk.Paprastai stipriai padegę takai turi prastą lydmetalio būklę detalių kontaktų vietose ,tas dalis būtinai patikrink, nesvarbu tai tranzas,kondas , ar varža ir pan.Termistorių pirminėj tikrink.
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19
as ziuriu kad tu daugiau kalbi negu kaska darai nu tu pagal save nespresk apie kitus ismanai neismanai
Leisk man pačiam pasirinkti spręsti ar nespręsti.
Aš tau nuoširdžiai patariau nelyst į tą bloką su savo išmanymu nes sugadinsi, bet tai matote užgavo ponaičio savimeilę, gerai, man px daryk su tuo bloku ką nori.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring