|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 11, 23:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Padėka
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 16:02 |
|
|
|
Ačiū visiems, kurie padeda šio elektronika.lt forumo klausiantiesiems |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 16:28 |
|
|
|
čia nejaugi ir man? prašom.
Ir aš padėkosiu visiems senbuviams asams ir jaunuoliams nes čia randu daug atsakymų.
Ačiū. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 17:53 |
|
|
|
Tai gal ačiū klausiantiems? Kitaip čia nelabai būtų ką ir veikt aniems asams beigi profesoriams |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 19:35 |
|
|
|
Aš tai norėčiau padėkot tiems klausėjams, kurie klausimą aiškiai suformuluoja, nerašo temos pavadinime "padėkit kas galit". Neaišku kas nutiko, gal mašinai ratą nuleido ar kanalizacija užsikišo. Aš asmeniškai tai tokius praleidžiu. |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 19:59 |
|
|
|
Aš taip pat norėčiau padėkoti visiems forumo nariams už pagalbą tam sunkiame elektronikos kely. |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 20:05 |
|
|
|
Esu NAUJOKAS. keletas atsakymų nuvylė - tačiau - aš kaltas- prisipažystu. Šis forumas - kiek aš jų išlandžiau - yra pats demokratiškiausias
Labai nemėgstu "gatvinių" žargono . |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 05, 23:59 |
|
|
|
Tai ir as prisidesiu
Dekuj tiems kas padeda (ar bent bando padeti ) |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas" |
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 06, 11:34 |
|
|
|
Padėkosiu ir aš tiem, kurie padeda, bet ne tiem, kurie pastoviai išsip**inėja iš kiekvieno žmogaus klausimų, kad ir kokie jie būtų aiškūs ir konkretūs. Pirmas matytas forumas, kuriame yra tokių avigalvių kaip LY1 ir pan... |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 06, 12:21 |
|
|
|
minex rašo: |
Padėkosiu ir aš tiem, kurie padeda, bet ne tiem, kurie pastoviai išsip**inėja iš kiekvieno žmogaus klausimų, kad ir kokie jie būtų aiškūs ir konkretūs. Pirmas matytas forumas, kuriame yra tokių avigalvių kaip LY1 ir pan... |
Alvarai Mikalaini, bloga diena jums šian?
Jei taip tada prašom čia: http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=65120 |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 06, 13:10 |
|
|
|
Kada buvau naujokas, irgi buvau sukures "gelbekit" temu. Pask isaugau.
O siaip, tai tikrai - cia gal vienintelis tikrai demokratiskas forumas, kur bendraut leidziama paciam, nesiekiama visko valdyt (dvasinio silpnumo pozymis).
Tai ir as noriu padekot moderams uz ju dvasini stipruma ir forumieciams uz pagalbas. |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 06, 13:34 |
|
|
|
Ir aš panorėsiu pasakyti ačiū tiems, kurie nepatingi padėt |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 06, 17:18 |
|
|
|
Nu ir as galiu padekot tiem kurie padeda sprest iskilusius nesklandumus elektronikoi ir ne vien daznai ir mechanikoi O LY1 tai turbut visu vardus ir pavardes zino ir ne tik jas |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 21, 23:21 |
|
|
|
Taipogi noriu padekoti visiems forumieciams uz iv. info |
|
|
|
|
|
Padėka |
Parašytas: 2011 02 22, 01:21 |
|
|
|
Na, kad ir papyksta cia visi uz nemokejima uzduot klausimo, bet bent klausejas pamoka gauna ir sekanti karta laikosi mandagumo bei etikos taisykliu. O tiem kurie nesupranta elementariu mandagumo taisykliu tai ner ka cia veikti. Cia tikriausiai vienas is labiausiai inteligentisku forumu lietuvoje. Vien paziurejus i perku parduodu skilti ir ten vykstancius sandorius, aisku kas per kontingentas susirenka, vyksta pervedimai dar negavus prekes, ar siunciamos prekes dar negavus pinigu. Visi draugiski, visi vieni kitais pasitiki, labai saunu ir smagu cia pabendrauti su issilavinusiais, kulturingais pilieciais. Ir ner cia ka daugiau bepridurti;) |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|