|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 26, 20:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Lietuvos Rytas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2010 08 10, 15:13 |
|
|
|
Atsirado reikalas rasti 2005m. "Lietuvos Rytas" viena laikrasti.Deja nezinau nei numerio nei menesio kurio man reikia.Tame laikrastyje buvo vienas skelbimas.Gal kas zinot kokia nuoroda kur butu galima rasti tokiu senu metu "Lietuvos Rytas" archyvus? |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2010 08 10, 15:18 |
|
|
|
Lietuvosrytasarchyvai.lt Juokauju, bet nesunku juk surasti L.R Admin. ir ten sužinosi.Nemanau kad klaikraštis neturi kokioj tai formoj savo archyvo. |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2010 08 10, 15:27 |
|
|
|
Klausiau skaitykloj,sake viskas butu paprasta jei zinociau laikrascio numeri.Kitokiam formate nei popieriniame skelbimai nearchyvuojami... |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2010 08 10, 15:41 |
|
|
|
Tai eik į tą skaiStyklą ,pasiimk sumuštinių ir pradėk sklaidyti nuo įtartinų metų...barzdaskutės nepamiršk |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 21:51 |
|
|
|
Ar cia tik man vienam ar ir dar kam taip yra?Jau net neatsimenu nuo kada taip yra.Rasiau tam adminui,jokiu ziniu is ten... |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 21:54 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Ar cia tik man vienam ar ir dar kam taip yra?Jau net neatsimenu nuo kada taip yra.Rasiau tam adminui,jokiu ziniu is ten... |
Man ir toks buvo, bet gal po kelių savaičių susitvarkė. Taip ir likau nesupratęs dėl ko taip pasidarė |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 22:00 |
|
|
|
Debilai ten Lryte .
Ir adminai ir moderatorei - ir patys redaktorei,
Ir isvis - ko tikejotes is tu py derastu?. |
|
_________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . ) |
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 22:04 |
|
|
|
vycka13 rašo: |
Man ir toks buvo, bet gal po kelių savaičių susitvarkė. Taip ir likau nesupratęs dėl ko taip pasidarė |
Man jau ne kelios savaites taip o keli menesiai...Kartais googlinant ismeta nuoroda o ten paspaudi ir pyst...as juk fuodajame sarase |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 22:15 |
|
|
|
Tai kad tose diskusijose nematyti jokiu archyvu 6 metu senumo skelbimo ieskoti, tai neisivaizduoju kokia is jo nauda |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 22:54 |
|
|
|
Prie ko cia archyvai?Kad nekurt naujos temos irasiau posta i sena tema t.p. susijusia su L.Rytu... |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 23:10 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Prie ko cia archyvai?Kad nekurt naujos temos irasiau posta i sena tema t.p. susijusia su L.Rytu... |
Aaaaaa blin nepaziurejau i datas Tai ko taip uzsisikes tas l.rytas ant taves ? Isvis kas ten gero tame bulvare ? |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 23:27 |
|
|
|
Mane irgi ne vienas laikraštis ir Delfis irgi buvo įtraukę į tuos juodus sąrašus,buvo nurodyta ir priežastis-vulgarus barbarizmas-,ten net neaišku,kaip papuoli,aš lindau į užpakalį adminams,įrodžiau,kad esu angelėlis ir visur atstatė ir daugiau nebeišmetą,tą patį siūlau ir pačiam daryti į namus niekas neateis ir nepasiūlys reabilitacijos.Gal ką apie žydus rašei,patariu tos temos vengti |
|
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 23:30 |
|
|
|
viktorasss rašo: |
Mane irgi ne vienas laikraštis ir Delfis irgi buvo įtraukę į tuos juodus sąrašus,buvo nurodyta ir priežastis-vulgarus barbarizmas-,ten net neaišku,kaip papuoli,aš lindau į užpakalį adminams,įrodžiau,kad esu angelėlis ir visur atstatė ir daugiau nebeišmetą,tą patį siūlau ir pačiam daryti į namus niekas neateis ir nepasiūlys reabilitacijos.Gal ką apie žydus rašei,patariu tos temos vengti |
Tai ka, p. Viktorai, kokias konfrontacijas vykdote Isvis galvojate, tipo kam idomu kokia kieno nuomone ypac kokiam delfi. Paprasciausiai zurnalistai maitina pilkasias mases pigiais PR'ais, o jus cia dar lendant kazkam i ... Zmones, jus is tikruju neturite ka veikti ?
Tai kad parasysi pikta komentara, vistiek karavanas toliau juda ir prieki |
|
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 26, 23:49 |
|
|
|
Tai kad bl... as ten isvis tik koki posta esu parases.Budavau kaip skaitytojas ir tiek.Ispradziu atsimenu kazkaip kitaip neilindau pora kartu (ten kazkas pas juos buvo susiknise su serveriu ar kazka,nezinau),po to taip pasidare.Jokiu vulgarybiu as ten per gal pora postu nei nespejau uzmest.Zodziu neilgai pabuvau nariu ir isbanino. |
|
|
|
|
|
Lietuvos Rytas |
Parašytas: 2011 01 27, 13:41 |
|
|
|
Bet kas įdomiausia, kad aš lryto forume nebuvau parašęs nė vienos žinutės, o jau buvau įtrauktas į juodą sąrašą. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|