|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 30, 21:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Denon pma-710
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 25, 22:22 |
|
|
|
Sveiki,šiandiena gavau neveikentį stiprintuva denon tokį : http://audiozavar.com/archives/1376
Sakė kad nukepe tranzai, o aš jų nemoku patikrinti ir jie yra nelabai aiškūs man Jie yra toki : C2577 ir A1102 jų po du yra viso keturi.Yjungus stiprintuva užsidega po dvi galios lemputes,nelabai suprantu dėlko.Ir viduja kaista viena mikroschema : Upc1225H.Tai nelaba suprantu kame replės? Gal jau tą stiprintuvą mest lauk? |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 25, 22:47 |
|
|
|
vilmantass rašo: |
Sveiki,šiandiena gavau neveikentį stiprintuva denon tokį : http://audiozavar.com/archives/1376
Sakė kad nukepe tranzai, o aš jų nemoku patikrinti ir jie yra nelabai aiškūs man Jie yra toki : C2577 ir A1102 jų po du yra viso keturi.Yjungus stiprintuva užsidega po dvi galios lemputes,nelabai suprantu dėlko.Ir viduja kaista viena mikroschema : Upc1225H.Tai nelaba suprantu kame replės? Gal jau tą stiprintuvą mest lauk? |
Duok man sutaisysiu nebrangiai kiek tai įmanoma. Pats su tokiu supratimu geriau nemėgink. Rimtai sakau. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 25, 23:02 |
|
|
|
Na žinai,duočiau bet pirkau šitą stiprintuva kad taisydamas ygaučiau bent kiek nors daugiau patirties Pirkau ne dėlto kad kad man jo reike Ir ka manot apie jį? Ar jis šūdo vertas ? Ir ar apsimokėjo nupirkti už 30 lt?  |
|
|
|
|
 |
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 25, 23:16 |
|
|
|
Na žinai,duočiau bet pirkau šitą stiprintuva kad taisydamas ygaučiau bent kiek nors daugiau patirties Pirkau ne dėlto kad kad man jo reike Ir ka manot apie jį? Ar jis šūdo vertas ? Ir ar apsimokėjo nupirkti už 30 lt?  |
Už 30 Lt tikrai apsimokėjo. Aš negaliu spręsti geras ar blogas, tokio neturėjau. Pagal tai ką radau internete ir pagal schemą tai geras. Nippon Electric Company (NEC) mikroschemų į šūdą nedėjo, jos brangios. Į šūdą ėjo ir eina STK.
Nesuėsk šio stiprintuvo, treniruokis ant kokių Brigų ir kito š...  |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2011 01 25, 23:20. Redaguota 1 kartą _________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 25, 23:18 |
|
|
|
Gal pakaktų pakeisti tą nelemtą nec draiverį ? nes jis kaista nežmoniškai.Yra jie du vienas šaltas abu su mažais orginaliais radijatoriais. |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 25, 23:30 |
|
|
|
Gal pakaktų pakeisti tą nelemtą nec draiverį ? nes jis kaista nežmoniškai.Yra jie du vienas šaltas abu su mažais orginaliais radijatoriais. |
Nežinau, ne pagal temperatūra nustatoma komponentas geras ar blogas. Pirmiausia tikrinama kodėl jis kaista. Dažnai paaiškėja, kad tas kuris kaista dar gyvas, o miręs tas kuris šaltas. Na visaip būna. Jei jau pasiryši taisyti tai susirask schemų su Upc1225H ir pažiūrėk kaip ten būna su jomis padaryta, o po to galvok ir tik tada pulk keisti komponentus, bet kaip pradedančiajam 1% šansų, rimtai sakau. Ne nuo tokių stiprintuvų remonto reik pradėti mokytis.
Ech, gaila gero daikto, bet ką padarysi.... |
|
|
|
|
 |
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 12:25 |
|
|
|
Na gal ir gaila Na jai žiūrėsiu kas kaip tai stengsiuos kuo mažiau žalos jam padaryt Dėl kaitimo tai nežinau gal minutę laiko yjungus jį jau pradeda nemalonus kvapas sklist, no karščio žinoma. Man sakė kad tranzus tikrino "nusimanantis" žmogus ir sakė kad tranzai,bet jauciu nurėjo prakišt kuo lengviau. Negali būti kad tranzai trumpina ? dar kaista pora rezistorių po 1 ar 2w jie. |
|
|
|
|
 |
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 13:05 |
|
|
|
Na gal ir gaila Na jai žiūrėsiu kas kaip tai stengsiuos kuo mažiau žalos jam padaryt Dėl kaitimo tai nežinau gal minutę laiko yjungus jį jau pradeda nemalonus kvapas sklist, no karščio žinoma. Man sakė kad tranzus tikrino "nusimanantis" žmogus ir sakė kad tranzai,bet jauciu nurėjo prakišt kuo lengviau. Negali būti kad tranzai trumpina ? dar kaista pora rezistorių po 1 ar 2w jie. |
Vyruti, jeigu tu net tranzistorių patikrinti nemoki tai nėra daugiau apie ką diskutuoti. AtA Denonui  |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2011 01 26, 13:25. Redaguota 1 kartą _________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 13:09 |
|
|
|
Na matai prisėdau prie elektronikos po 4 metų pauzės. Užsimiršo dauk dalykų. |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 13:12 |
|
|
|
Na nepaslaptis kad man 15 metų o elektronika duomiuosi nuo labai senų laikų. Panaršes internete Prisiminiau kaip tikrint Imsiuosi darbo  |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 13:47 |
|
|
|
dabar jungsi i tinkla ir ziuresi kas ir kur dar uzkaito.sekmes, kaip zmones sako-ATIA DENONUJ\savo laiku panasiais variantais esu isardes ne viena stiprintuva ir ismetes |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 13:56 |
|
|
|
Manau nevienam taip buvo,neišimtis ir aš  |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 14:29 |
|
|
|
Gal ymanoma tuos tranzus patikrinti neislitavus jų ? Nelabai norisi draskyti ten viksą. |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 14:37 |
|
|
|
Gal ymanoma tuos tranzus patikrinti neislitavus jų ? Nelabai norisi draskyti ten viksą. |
Įmanoma nustatyti tik garantuotai blogą (nutrūkusį arba pramuštą), o jei tik įtarimai visada tenka išlituot. |
|
|
|
|
 |
Denon pma-710 |
Parašytas: 2011 01 26, 15:25 |
|
|
|
Aišku,teks išlituoti.Dar sakė man kad per du kanalus (keturi yra) groja silpnai.Pabandžiau,negroja nė velnio,o prijungus garsekalbį iškepė ir garsekalbis ir saugiklis vidui nukepė ten yra trys jie vienas 220v ir du spėju kiekvienai pusiai po vieną. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |