|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 21, 04:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Informacijos kaupikliai » DVD iso isarchyvavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 12, 23:22 |
|
|
|
Gal galit kas pasufleruot kaip is DVD disko padarius kopija->,
ja isarshyvavus gaunasi toks dalykas ->.
Zodziu man reikia kazkaip is viso to dalyko padaryti paprasta,kazkas panasaus i toki dalyka -> :Kuri faila cia man reik pasirinkt is tu antrame paveiksliukyje,nes visi paleidus kazka rodo,bet skirtingus epizodus.
P.S.DVD diske filmuota medziaga yra istisine ir tik vienas filmukas. |
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 12, 23:38 |
|
|
|
dvd standartas suskaido filma gabalais, nes ten buvo kazkokie techniniai failu dydzio apribojimai. tavo tas filmas dviejuose gabaluose, kur galas "*.vob", o visi kiti failai ten dvd valdymo meniu ir informaciniai ir jie visi siaip reikalingi, jei nori ziuret per dvd plejeri. jei nori pasidaryt "normalu" atskira faila, tai reikia persikoduod i mpeg4 ar panasu formata su kokiu nors dekoderiu. |
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 00:29 |
|
|
|
Tai man dekoduot tuos du su vob galu ir po to ka,juos sujungt (join)?Man to dalyko prireike tam,kad cia yra tam tikra medziaga viename diske,kita kitame diske.Reikia jas abi sudet i viena diska.Taigi reik man padaryt abu tuos filmus be jokiu *vob. |
|
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 01:09 |
|
|
|
nevisai. dabar medziaga yra isplestam formate. as galvojau tau netelpa. jei tau dvd pustustis ir vietos trukumo nera, tai nera jokio tikslo spaust i kompaktiskesni formata, tiesiog sukelk visus "*.vob" is abieju disku i viena diska. ten tereikia numeriukus failo pavadinime norima tvarka sudeliot, ir kitam faile kur yra meniu, padaryt visu failu turini, nes dabartinis turinys tik is 2 failu, o dar prisides keli papildomi "*.vob" is kito disko. jiem reikis suteikt ****02.vob ****03.vob ir taip toliau. ir paskui turini isplest, nes jei turinio neisplesi, tai standartinis dvd plejeris rodys tik pirmus du.
"*.iso" failas tai irgi principe tiesiog kaip maisas, i kuri sudeta tavo visi DVD viduje esantys failai. jis patogus tuo, kad iskart gali kept, nereikia nieko itraukinet po 1 faila. |
|
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 01:58 |
|
|
|
Mano kukliomis žiniomis ".iso" ne archyvas, iš kurio reikia "traukti" duomenis, o disko "atvaizdas" arba virtualus diskas. Visi tie vob ir kiti yra dvd disko struktūriniai failai. Atsisiunti kokį Daemon Tools, instalini virtualų DVD-rom'ą, "įdedi" iso į tą rom'ą ir pasileidžia diskas. Tada atsisiunti kokią dvd ripinimo programkę ir nuripini kaip paprastą dvd. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 02:19 |
|
|
|
tai priklauso nuo to, kaip tu isivaizduoji zodzio "archyvas" reiksme. visi kazkaip isivaizduoja, kad archyvinia failai turi but kokie nors *.rar
o jau *.iso tai ne *.rar, tai iskart durna isvada - kad ir ne archyvas
is tikro ir "*.iso" ir "*.rar" yra archyviniai failai. tiesiog *.rar priklauso suspaustu archyvu tipui, o *.iso - nesuspaustu archyvu tipui.
pvz failas "*.avi" irgi yra priskiriamas prie archyvu, tik skirtas video-audio duomenims archyvuot. |
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 13:41 |
|
|
|
Esme ta kad man netinka toks tu failu sudejimas i kita diska,man reikia juos padaryti paprastais,kaip sake obalys kazkas is ripinimo srities.Radau cia toki iranki Im Too DVD ripper,skaiciau kad neblogas gal issiaiskinsiu kaip jis veikia. |
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 22:54 |
|
|
|
zamolskis rašo: |
o jau *.iso tai ne *.rar, tai iskart durna isvada - kad ir ne archyvas |
Pasakysiu kitaip: iso - ne toks archyvo tipas kad reikėtų traukti duomenis. Iso gali persriegti į dvd balvankę ir turėsi dvd diską. Žiūrint iš kitos pusės - jei žaidimas reikalauja disko, pasidarai iso atvaizdą, įdedį į virtualų dvd-rom'ą ir gali žaisti be reikalo nedroždamas kompakto ir savo įrašymo įrenginio. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
DVD iso isarchyvavimas |
Parašytas: 2011 01 13, 23:32 |
|
|
|
Na tiesa pasakius man pavyko susitvarkyti su tuo reikalu kaip reikejo.Padejo ta programa kur paminejau pries tai.Teko is kelinto karto ripint,nes reikejo kazkaip pagaut geriausia kokybe.Aisku kokybe kazkiek nukentejo,bet kentet del to galima... Torentu neripinu,taigi man tas dalykas sis tas naujo.Programa padaro paprasta avi ar kitoki formata tiesiai is disko,nereikia net pries tai atvaizdo isidet i kompa... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|