|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 00:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » pioneer avic-x1r apsauga nuo ziurejimo kai vaziuoji...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
 |
pioneer avic-x1r apsauga nuo ziurejimo kai vaziuoji... |
Parašytas: 2011 01 09, 00:46 |
|
|
|
sveiki
yra toks magelis masinoj: pioneer avic-x1r
http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/AVIC-X1R/index.html
kaip isjungti ta nesamoninga apsauga kad kai vaziuoji uzdengia ekrana (raso tipo "viewing is not available while driving")
kas per nesamone tai nesuprantu nes kam man tas magas toks reikalingas jei tik sustojas galiu ziureti tai as namie isvis atsigules galiu dar patogiau ziuret filmus ar dar kazka
kas durniausia tai kad niekur nerandu kur isjungti ta nesamone ir dar panasu kad ji veikia nuo antisoko nes buna kad i duobe pataikai rodo vel pataikai vel nerodo
gal kas susiduret su tokia problema ?
dabar isvis ten kazkas su juo susigadino nes buna kad net ir sustojus nerodo ir raso tipo kad vaziuoji
gal uztektu nujungti koki laideli ar kazka ? nes ten jis kazkaip pilnai pagal instrukcijas idetas ir viskas sujungta kas prie jo priklauso (yra dra kazkoks blokas) nes greiciausiai firmoj buvo idetas  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Re: pioneer avic-x1r apsauga nuo ziurejimo kai vaziuoji... |
Parašytas: 2011 01 09, 11:44 |
|
|
|
klaustukas rašo: |
kas per nesamone tai nesuprantu nes kam man tas magas toks reikalingas jei tik sustojas galiu ziureti tai as namie isvis atsigules galiu dar patogiau ziuret filmus ar dar kazka
|
Aš tikrai stebiuosi kokių daunų esama. Tarsi mažai dar debilų kalbančių telefonais, dročinančių ir dar kažką darančių tik nežiūrinčių į kelią. |
|
|
|
|
 |
Re: pioneer avic-x1r apsauga nuo ziurejimo kai vaziuoji... |
Parašytas: 2011 01 09, 13:18 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
klaustukas rašo: |
|
Aš tikrai stebiuosi kokių daunų esama. Tarsi mažai dar debilų kalbančių telefonais, dročinančių ir dar kažką darančių tik nežiūrinčių į kelią. |
+10 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 09, 18:03 |
|
|
|
xyznia dekui
taip ir tikejausi kad atsiras komentuotojas teisuolis ir KET zinovas
esme tame kad dabar tas magas net ir sustojus uzjungia ta nesmaone jau pas ji ten kazkas susigadine
o del tu vazinejimu tai navigacija irgi gal uzdengti reikia ? juk irgi vaizdas kuri butina tiesiog ziureti nes pasiklysi kitaip neten pasukes
kitas dalykas jai jau padarytas daiktas tai norisi juo naudotis nes kitaip jis beprasmis
o telefonam yra laisvu ranku iranga
kitas dalykas kurnors kamstyje sedint tai nelabai ten idomu i kitos masinos gala ziuret  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 22, 20:04 |
|
|
|
Nekuriant naujos temos,magas pioneer avix-x1bt isjungus maga vistiek dirba ausintuvas ir pastoviai tol kol issodina akumuliatoriu,maga nesenai isigijau gal galetu kasnors paiskint kaip isjunkt galutinai kad nesiausintu, x1,x1r,x1bt turetojai pasakokit ka zinot.Aciu |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 22, 20:19 |
|
|
|
pioneer avic-1 negalima jungt nuo pastovaus maitinimo,raudonas laidas turi but pajungtas prie spynutes ACC kontakto,geltonas-prie pastovaus pliuso.zodziu magas veiks tik su rakteliais spynuteje!!!lygiai taip pat reikia jungt ir ALpine magiukus,nes kitaip vagia 0.17A sroves |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 06, 00:13 |
|
|
|
Sveiki,
netiesiogiai susijęs dalykas su šia tema, bet įsigijau auto ir buvo paliktas A V I C- X 1 B T. Mane domina:
1. Kaip apsisaugot, kad tokio dalyko kas nenukniauktų, nes nusiima tik dalis snukio, tai matos kas per reiklas auto..
2. Kiek maždaug vertintumėte šį aparatą pinigais? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 06, 00:31 |
|
|
|
siai dienai jo verte +-500lt.kad nenukniauktu-kazkaip uzdengt.jei istraukinesi-suvarysi fiskes lineiku ir tarpblokinio kabelio. jei nukniauks be snukelio tai greiciausiai tik galva-ju pilna privogtu po 100lt gali gaut,jei su visu bloku tada sudie. bet blokas daznai lieka masinoj |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 06, 01:42 |
|
|
|
laidas tarp bloko ir magelio 250 Lt
pavoge tai zinau...
pats magas bevertis su snukiu jie po 100 Lt
bloko kainos nezinau... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors