|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 27, 23:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Kas susidurete su MSI GX laptopais?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Kas susidurete su MSI GX laptopais? |
Parašytas: 2009 08 08, 14:54 |
|
|
|
sweiki, galvoju pirkti MSI GX 623 laptopa. Tad norejau pasiteirauti, gal kas turite kuri nors is MSI GX serijos?. Jai taip pasidalinkite savo ispudziais ir pastebejimais, arba tiesiog parasykite man i skype ( mc_season ). Labiausiai laukiu jusu pastebejima apie jo kokybe, patikimuma, o ne apie techninius parametrus, nes ir pats zinau kad tai nera pats idealiausias varinatas zaidimams. Laukiu komentaru tik tu zmoniu kurie yra susidure Su MSI laptopais, diskusiju is lempos nereik:). Tai tiek, is anksto dekui. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 13, 11:38 |
|
|
|
Sveikas, turiu MSI gx620 jau kelis men. Manau kad platforma tapati bus ir ant gx630 Taigi.
Trukumai:
1. Barskanti ir linguojanti klaviatura
2. Gan minkstas korpusas, nukritus ant zemes nemanau kad is jo kas liktu
3. per daug jautrus Touch'padas rasant daznai meto kursoriu. (ji galima atjungti)
4. tragiskos kokybes integruoti garsekalbiai (lyginu su dell inspiron 1520)
5. tik 2 USB jungtys
Privalumai:
Gera matrcos kokybe, didele rezoliucija, kontrastingas.
Geras ausinimas
Greitas CPU, ( susiduriu su DVD VIDEO konvertavimu )
Gera VGA (GTA 4 galima losti ant medium grafikos) su modeliu gx630 bus dar geriau
Tvarkingai veikia sensoriniai migtukai netaip kaip ant hp dv serijos :p
Priekyje turi IR labai patogu valdyt su distanciniu.
Puiki garso plokste. (pajungus isorines koloneles) siek tiek groju su M-Audio tai nera lago net neisirasius ASIO draiverio puikus garso plokstes cpu.
Veiksmingas turbo migtukas (uzturbina cpu 15% per Bios galima iki 20%)
Neintegruota VGA, galima pakeisti galingesne arba pakeisti sudegus.
Na ir bendram vertiname galingas laptopas pigiame korpuse  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 16, 11:11 |
|
|
|
Kontaktasa rašo: |
Sveikas, turiu MSI gx620 jau kelis men. Manau kad platforma tapati bus ir ant gx630 Taigi.
Trukumai:
1. Barskanti ir linguojanti klaviatura
2. Gan minkstas korpusas, nukritus ant zemes nemanau kad is jo kas liktu
3. per daug jautrus Touch'padas rasant daznai meto kursoriu. (ji galima atjungti)
4. tragiskos kokybes integruoti garsekalbiai (lyginu su dell inspiron 1520)
5. tik 2 USB jungtys
|
Aš turiu MSI GX623. Gal dėl to kad modelis naujesnis bėdos išspręstos, nes nepastebėjau tavo didelės dalies trūkumų: klaviatūra nelinguoja ir nebraška, korpusas kietas padarytas iš aliuminio, dėl mėtymo gx serija yra praėjusi testus ir berods nuo stalo aukščio gali drąsiai mėtyti. USB yra 3 jungtys ir dar galima praplėsti su express korta (ar kažkuo tai panašiai). Garsiakalbiai tyloki bet geri. Prijungus išorinius 2,1 garsiakalbius labai puikiai atkuria su visais žemais dažniais.
Vienas trūkumas, galėjo būti šiek tiek dešiniau ta laptopinė pelė.
P.S. Kiek žinau pas msi gx620 irgi turėtų būti lizdas tv antenai, tai vadinasi turbūt yra ir imtuvas. Gal tu jį bandei, aš ko tai nelabai suprantu, kaip juo naudotis. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 22, 01:35 |
|
|
|
Gal galit patart ka daryt:isirasiau as i msi gx 623 win xp, suinstaliavau kas buvo 2 diskuose pridetuose prie kompo, bet nepasileidzia tas zaidimas kuris pridedas prie kompo, narsant kadruoja vaizda. cia turbut kas nors susije su vaizdo plokste, bandziau ieskoti vaizdo plokstes draiveriu,bet niekaip nerandu reikiamu ati mobility radeon hd 4670. buciau labai dekingas jei kas padetu isspresti si nesklanduma  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 22, 01:41 |
|
|
|
omidyy rašo: |
Gal galit patart ka daryt:isirasiau as i msi gx 623 win xp, suinstaliavau kas buvo 2 diskuose pridetuose prie kompo, bet nepasileidzia tas zaidimas kuris pridedas prie kompo, narsant kadruoja vaizda. cia turbut kas nors susije su vaizdo plokste, bandziau ieskoti vaizdo plokstes draiveriu,bet niekaip nerandu reikiamu ati mobility radeon hd 4670. buciau labai dekingas jei kas padetu isspresti si nesklanduma  |
Koks zaidimas ? O kaip su vaizdo parametrais paciame zaidime ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 22, 12:43 |
|
|
|
tomb rider underworld, man isviso net nepradeda jo, ismeta lentele kad your graphic card does not support Directx9.0 3D. cia man atrodo kad is viso neranda tos grafikos plokstes. bandziau irastyti ati catalyst driver tai irgi meta kad setup didn't find driver compatible with your current hardware or OS. ar kas ant sito kompo yra isirases win xp? atsisiunciau everest, o ten suvestinej nerodo is viso kad yra kokia vaizdo plokste. tai ka pas mane nera jokios vaizduskes?  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 22, 19:36 |
|
|
|
Citata: |
P.S. Kiek žinau pas msi gx620 irgi turėtų būti lizdas tv antenai, tai vadinasi turbūt yra ir imtuvas. Gal tu jį bandei, aš ko tai nelabai suprantu, kaip juo naudotis.
|
Del TV imtuvo tai portas yra bet pacio TV imtuvo modulio nera, matomai tik i brngesne komplektacija ieina turbut galima atskiri uzsisakyti is MSI ta TV moduli (analogini arba skaitmenini) |
|
Paskutinį kartą redagavo Kontaktasa, 2009 08 24, 19:41. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 01, 16:48 |
|
|
|
Kiek teko skaityt angliškuose forumuose (jau atsiranda ir lietuviškuose), kad susiduriama su tuo windows xp OS'e. Aš įsirašiau windows 7 (tiesa jiems driver'ius instaliuoti reikia vistos) ir man jokių problemų nebuvo. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 25, 21:03 |
|
|
|
as ir turiu msi gx623 ir turiu pora klausimu.
ar ir jum ant bet kokios rezoliucijos ekrano atsinaujinimo daznis yra
60 hertz ?
ka daryti su baterija? ar nieko jei su pilna baterija pastoviai bunu ikises el laida?
kaip atjunnkti pada kai jo nereikia ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 26, 09:46 |
|
|
|
o dekui veikia ^^ o del daznio tai kazkaip man akis neima 60 hertz kazkoks kaip mirguliavimas ar pan nu nzn o tai visiems taip ? ir kaip del baterijos ten klausiau ar galima ja pastoviai i laikyt krovimo rezime ar kazkaip isimt reiktu.? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 26, 10:11 |
|
|
|
paskaites ir as pasidomejau koks pas mane laptope daznis. Taip pat 60hz. Kazi ar buna daugiau? kompas AcmeBook Force AB55-Z96S. Kazkaip niekada neatkreipdavau demesio y laptopo monitoriaus dazni. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 09 26, 13:42 |
|
|
|
nors LCD ir ira inertiski, bet as irgi matau truputi mirguliavima ant 60Hz, ant 70 viskas gerai cia stalinis LCD ne laptopo, o laptopo nesimato mirguliavimo ant 60Hz ir neina nustatyti daugiau, jei eitu tai irgi uzkelciau.
Baterija labai geria suveikia kaip UPS, kai vartaisi lovoj stumdai stala ant kurio padetas kompas, kai netycia issitrukia maitinimo laidas. As naudoju labai teisingai laptopo baterija, niekada jos neisemiau jau 3 metai kaip nauja veikia lygiai tiek pat atlaiko 1 val uzturbintam rezime ir 2 valandas taupiam rezime. Teisingas naudojimas mano supratimu yra sitaip, ijungi maitinima i laptopa, tada spaudi ON mygtuka, kai baigi naudotis isjungi windoze iki galo kol uzgesta viskas, tada isjungi maitinima ir butinai istrauki is kopo laida, praktiskai niekada baterija nera kraunama, tik kartais 1-2 min pradzioj ir viskas. Jei naudoti sitaip, tai nera reikalo istarukineti baterijos, nes buna labai daznai kai netycia issitraukia laidas, tada baterija labai pravercia. O kelionese aisku naudoju ant baterijos kol iskraunu tada jungiu automobilini maitinima ir naudoju toliau, nes man kompas tarnauja kaip GPS. Pas drauga, tai mire batarke po metu, dabar laiko kazkur 1-2 minutes, jis naudojo belekaip, betkada kada saudavo i galva isjunginedavo maitinima, betkokiam laiko tarpui ir visada palikdavo laida kompe tik is rozetes istraukdavo. Ten pas ji greiciausiai 1-2 celes mire, nes taip pasidare iskarto, o ne palaipsniui. |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|