|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 02, 15:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » LG TV renka skaitmeninius kanalus bet nerodo kodėl?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
LG TV renka skaitmeninius kanalus bet nerodo kodėl? |
Parašytas: 2009 12 30, 15:17 |
|
|
|
Sveiki stovi namie telikas LG 42LD3000 su juo skenuoji kanalus pasirenki TV DTV ar radio nuskenavus DTV (skaitmeninė TV) randa 40 kanalų. Bet jų nerodo rinkis koki nori juodas ekrnas nors pasirenki ir LT kanalus kaip LNK LTV TV3 jų ir nerodo rašo HD servise ir viskas perėja uten visus nustatmyus bet nieko nepavyko padaryti, tai čia mano telikas negali rodyti skaitmeninių kanalų ar gali? Nes va skenuojant ant DTV jis juos randa, bet nė vieno nerodo...
P.s. man teliko neriek pristatė mane prie jo kad padaryčiau kad skaitmeninius kanalus rodytų, nes mat jei skenuoja juos tai namiškiai mano kad ir rodyti juos turi... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 12 30, 15:43 |
|
|
|
Acha toliau mastyk lengva pasakyti... Man tas jau užkliuvo pas mane rašo MPEG tik prie kanalo kirį nori žiūrėti viršuje dešinėj pusėj tik jo nerodo, bandžiau ieškoti kur eitu pakeisti tą MPEG nėra niekur, liko ti kviena galimybė ten eina pasirinkti kokią valstybėj esi aišku LT nėra bandžiau UK lenkus švedus bet nepadėjo... Spėju reik nete pasidomėti koks lietuvoj tas standartas ir susirasti iš sąrašo valstybę kuri su tuo pačiu standartu? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 12 30, 16:05 |
|
|
|
Heksogenas rašo: |
Acha toliau mastyk lengva pasakyti... Man tas jau užkliuvo pas mane rašo MPEG tik prie kanalo kirį nori žiūrėti viršuje dešinėj pusėj tik jo nerodo, bandžiau ieškoti kur eitu pakeisti tą MPEG nėra niekur, liko ti kviena galimybė ten eina pasirinkti kokią valstybėj esi aišku LT nėra bandžiau UK lenkus švedus bet nepadėjo... Spėju reik nete pasidomėti koks lietuvoj tas standartas ir susirasti iš sąrašo valstybę kuri su tuo pačiu standartu? |
Ten nieko ir nepakeisi- tavo telikas dekoduoja tik MPEG2... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 12 30, 19:58 |
|
|
|
Ja jau išsigooglinau ir šiaip prisiskaitinėjau kad reik kortos kuri dekoduoja MPGE4 i MPGE2, tik nete nelabai radau kainų reiks kada po pardotuves pasisukinėti ir įsigyti gal...
Dėkui kad ant kelio užvedėt... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 05, 03:24 |
|
|
|
tas pats reikalas, tv is anglijos august DA701C, kanalus randa bet nerodo, ir korteles nera kur idet, tai man ji turbut grazint reiktu, ar gal yra kokia galimybe kaip ji uzkurt |
|
_________________ simsalabim |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|