Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 02:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
na truputi pastudijavau,atsekiau nuo motoro eina per magnetinius,o tas trafukas valdys magnetinius bei motoro stabdį,tik yra viena bėda,tas trafukas kaip ir blogas,pirminė jokios varžos nerodo
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
galima manau butų ir 220v pastatyti,viena laida į faze kita į nulį bet kad ten su vieta ne prūdai ir ta įtampa 42v
Keisk magnetinius,kurie dirba nuo ~220V tada nereiks trafo,jis greiciausiai naudojamas magnetiniams paleidejams uzmaitint.Teko ir man su tokia problema susidurt.Buvo telferiukas su ~36V matinimu(ruskas.ПМЕ lygtais),tai pakeiciau magn. paleidejo rites kurios dirba nuo ~220V ir viskas buvo ciki
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
bandyk originalų trafą pažiųrėti, jis gerai atrodo, gal tik termosaugiklis suveikęs, jį gali užtrumpinti.
Atsisakyti žemos įtampos negeras dalykas. Ta įtampa eina į mygtukus-į pultą, jie gali į balą įkristi, ir lietaus gauti arba gali patį pultą sulaužyti, o pas mus liaudis- dirbam, kol veikia.
Jei jau taip nori daryti su 220v, imk 400/230V trafą, ir kontaktorius su 230V ritėmis. Antrinės trafo apvijos neįžemink
bandyk originalų trafą pažiųrėti, jis gerai atrodo, gal tik termosaugiklis suveikęs, jį gali užtrumpinti.
Atsisakyti žemos įtampos negeras dalykas. Ta įtampa eina į mygtukus-į pultą, jie gali į balą įkristi, ir lietaus gauti arba gali patį pultą sulaužyti, o pas mus liaudis- dirbam, kol veikia.
Jei jau taip nori daryti su 220v, imk 400/230V trafą, ir kontaktorius su 230V ritėmis. Antrinės trafo apvijos neįžemink
aš tai nieko nenoriu perdarinėti,darysiu kaip buvo,o ant trafo nėra jokių saugiklių,taigi kažkur vija trūkus ir tiek,beto ar čia kažkas blogai kad naudosiu pvz kitoki trafa 220V/42V,tik jungt reiks fazė/nulis,o ne kaip originalus fazė/fazė,o dingus tai fazei tiesiog neveiks ir tiek,ar aš kažko nesuprantu
tai ar didele problema rasti trafa su 400V itampa. Arba ta pati pervynioti?
na nemanau,kad lengva rasti su pirmine 400v.antrinė 42v ir maži gabaritai.