Elektronika.lt
 2025 m. birželio 29 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 06 29, 22:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Prašau pagalbos renkantis gerą netbook'ą :-)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Prašau pagalbos renkantis gerą netbook'ą :-)
PranešimasParašytas: 2010 12 25, 23:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Pirma viskas atrodė paprasta: Imi kokį panašų į Asus PC Eee **** ir 10 colių kategorijos ir ramu, bet kai gerai pažiūrėjau, nuomonės baisiai skiriasi. Jau konsultavausi su keliais pažįstamais, gerai bendraujančiais su lapais, tai vienas turi vieną vienintelį favotitą Lenovo. Iš jo net gavau pabandymui mažiuką Lenovo Ideapad S10-3:

http://www.muzikas.lt/3,18630,1:lenovo_ideapad_s10-3_black_intel_n450...

Reviu:
http://www.laptopmag.com/review/laptops/lenovo-ideapad-s10-3.aspx

Viskas smagu kaip ir, bet už tokią kainą jau išeina ir brangininkas Asus eee... O ir garantija vos metai...

Labai suglumintas esu dėl MSI wind serijos. Ypač šito modelio, kurio kaina net labai vilioja Very Happy Garantija JAU 2 METAI, kas suteikia jam nesveiką privalumą prieš kitus.

http://www.skytech.lt/msi-u135dx-black-10n4551250camdos-p-51780.html

Reviu:
http://www.laptopmag.com/review/laptops/msi-wind-u135.aspx?page=1

Nežinau kas ten su jais blogai, bet net pagal reviu tai yra tikrai rimtas netbookas...

Galiausiai pagal kitą žmogų, kurio favoritas dell:

http://www.skytech.lt/netbook-dell-inspiron-mini-1018-101-led-backlight-1024600-tft-atom-n455-ddr3-2gb-p-51835.html

http://www.skytech.lt/dell-mini-1018-black-101-wsvga-1024-600-glare-atom-n455-166ghz512kb667fsb-gma-31-p-50947.html

http://www.skytech.lt/dell-notebook-inspiron-mini-1018-101-1024x600-led-wsvga-intel-atom-processor-n45-p-55118.html

Reviu:
http://www.laptopmag.com/review/laptops/dell-inspiron-mini-10.aspx#axzz199WsUhBQ

Keisčiausia, kad tarp jų skirtumas laba labai mažas, bet kaina skiriasi nemažai.

Ir tada pamačiau šitą overkill, kuris ir subalamutino mane... Smile

http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/HP/HP_Compaq_Mini_311c_,_11,6_LE/VJ557EARUUW/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=339009

Reviu:(šį netbooką visai išaukštiną iki begalybės)
http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-mini-311.aspx

Tai visai kito lygio netbookas, turi jau diskretinę vaizdūškę, todėl gali žiūrėt HD, ir PC mark surenka 13 kartų daugiau nei kiti... Bet čia HP Very Happy
Bijau jų dėl savo pavilion serijos brudo, kuriu susigadino savo vardą ir bijau kad čia nebūtų koks pan. šššš... Bet čia yra compaq padalinio gaminys, todėl ne grynas HP... Be to 2 metai garantija!!! Aš jau net puoliau mail'us rašyt, kad imu, bet atsitokėjau po nakties, tai dabar logiškai bandau mastyt, kuris sprendimas protingiausias Wink

PRAŠAU, MALDAUJU padėkit, nes visai pasimečiau. Linkstu prie to HP compaq, nes atitinka VISUS mano poreikiu - Filmai, muzika, darbas prie programų, PCB braižymo, photoshop, braižymas, programavimas...

Labai prašau jūsų nepatingėkite paskaityti visos šitos nesąmonės, ką prirašiau. Labai nenoriu prašauti, nes 1,2K nesimėto šiais laikais... Rolling Eyes

Dėkui už visus pasiūlymus ir mintis Wink
PranešimasParašytas: 2010 12 25, 23:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xoom
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Ilgalaikiui darbui prie stalo laptopa? NO WAY!

jau geriau stacionaru kompa.. pats dirbu prie laptopo ir keikiuos.. usb trukumas.. stalo daug uzima.. vieni minusai.. + tik tas kad man reik ji ir pasinesiot i lauka.. bet dirbt prie stalo.. man jau baigiasi kantrybe Smile
PranešimasParašytas: 2010 12 25, 23:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Compaq Presario CQ61 pasibaigė vienu metų garantija, vis dar eina... tik daugiau triukšmaut pradeda.
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 00:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
xoom rašo:
Ilgalaikiui darbui prie stalo laptopa? NO WAY!

jau geriau stacionaru kompa.. pats dirbu prie laptopo ir keikiuos.. usb trukumas.. stalo daug uzima.. vieni minusai.. + tik tas kad man reik ji ir pasinesiot i lauka.. bet dirbt prie stalo.. man jau baigiasi kantrybe Smile

Ne, man reikia lapo. Man jau įgriso, kai reik pas žmones lakstyt kompus tvarkyt ir visą softą tempies flash'e ir reik ieškot kito PC, kad gedimus tvarkyt. Nešiojamas - būtinybė Wink

Be to, jau metai beliko iki tada kai studijuosiu - teks gyvent Vilniuje - toli nuo namų, tai neverta imti stacionaro. O jei reikės, aš tokį turiu Wink athlon 3000+, 2Gb DDR, Geforce 6200 TC, 200HDD Very Happy Baisiai senas PC, bet dar groja be gedimų. Mano pirmas susirinktas kompas, kuris kainavo tais laikais siaubingus 1,1K Lt Laughing
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 00:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
vytautas55 rašo:
Compaq Presario CQ61 pasibaigė vienu metų garantija, vis dar eina... tik daugiau triukšmaut pradeda.

Apie compaq presario esu daug gero girdėjęs, todėl tikiu, kad eis dar ilgai... Smile Bet keisčiausia, kad užsieniečiai vien Dell'us perka. Kitų neima Smile
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 00:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xoom
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
pas mane TAS hp dv6000 .. o eina 6-ti metai Smile jei dabar reiktu rinkti tai ziureciau kad butu pigus ir su daug hdd vietos ir siek tiek ram Smile
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 00:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sneikaz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kai as rinkausi tai buvau apsistojes ties eee 1201n, tik taip ir nenusipirkau, o dabar kazkaip ir nelabai kas pardavineja, o ir kaina uzsikele. Siaip tai siulyciau imt su ION nes kitaip sunkiai 720p filmus paziuresi, aisku kazkiek baterijos laikas kencia, bet...
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 00:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arvydas300
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Apie DELL as irgi galiu tart zodi tai pirmasis mano kompas ir izvis kompas namuose gavau ji be maitblokio o maitbloki nusipirkau uz 5lt Very Happy nuo kaskokio kito loptopo kistukas aisku netiko tai ardziau ir jungiau tiesiogiai o jungiau pagal taisykle kuria pats buvau susigalvojas kad kistukuose vidurys visada + ir ta kart ta mano isgalvota taisykle nepasiteisino ir pajungus nuruko dumelis ir aisku jau galvojau sakes norejosi pajimt ir mest pro langa, mazai truko kad taip buciau padares bet kiek nusiramines pradejau ieskot kas nudege o pasirodo nudege diodas. Net negalvojes pajemiau ir pajungiau uz jo tik si kart + ir - atvirksciai ir veikia iki siol neskaitant to kad HDD parejo bet cia manau visiem nuo senumo pareina. O tas DELL irgi buvo parvestas is uzsienio ir draugas pardave man.
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 00:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
sneikaz rašo:
Kai as rinkausi tai buvau apsistojes ties eee 1201n, tik taip ir nenusipirkau, o dabar kazkaip ir nelabai kas pardavineja, o ir kaina uzsikele. Siaip tai siulyciau imt su ION nes kitaip sunkiai 720p filmus paziuresi, aisku kazkiek baterijos laikas kencia, bet...

Šiaip nelabai kenčia laikas Smile daugiau nei 5h naršant intike per wi-fi Very Happy Man pakanka Wink

Į Eee seriją net nelabai žiūriu, nes net prastų duomenų - apie 1,1K, kur kiti būnai r su HDD didesniu ir procas geresnis. Žodžiu - užlenkta kaina, parazitai...

BEJA:

Kas buvo pas jus iš patirties arba pažįstamų susidūręs su "Kilobaitu". Parda kaip ir lyg būtų nieko, bet internete šakės kaip juos deda...

http://www.css.lt/forumas/showthread.php?t=11090

http://www.skusk.lt/skundai/skundas/84131/0/Kilobaitas-quot-Remontuoja-quot

http://skundai.balsas.lt/skundai/skundas/4093/0/KILOBAITAS-quot-kokybisko-aptarnavimo-ir-kulturos-zidinys-quot-

Net baisu pas juos imti. Nors jie vieninteliai iš kelių žiūrėtų pardų du duoda, nors kas ta garantija, kai kompo pusę metų nematysi jei kas ir tik nervus visus ištampysi...
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 01:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arvydas300
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
O ka galvoji studijuot jei ne paslaptis?
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 02:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Jei pakaks valstybinio egzų balų - VU kokią inžineriją, telekomunikacijas arba kažką pan, kas su tuos susiję Smile
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 18:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
laptopas belenkokiu atveju netinka kaip pagrindinis pc. jis tik patogus irankis. per didele rizika prapist visus duomenis ir pastoviai ten kas nors neveikia. hdd yra kompo esme. o i laptopa reikia ziuret kaip i nesiojama hdd su isplestom galimybem. tik keista kad nedaro lengvai pakeiciamu hdd panasiai kad kaip flashas. matyt milkosoftui per sudetinga suprogramint Very Happy
PranešimasParašytas: 2010 12 26, 18:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
zamolskis rašo:
tik keista kad nedaro lengvai pakeiciamu hdd panasiai kad kaip flashas. matyt milkosoftui per sudetinga suprogramint Very Happy

Kas cia per dalykas? hdd ka integruotas pas tave ar kaip? isemi ir isidedi kita. ot problema.

PranešimasParašytas: 2010 12 26, 18:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Pagrindinį PC aš turiu. Tik tiek, kad jis bendras, būna kartais, kad kiti šeimos nariai sėdi prie jo. O man lapo reikia savo kambaryje. Renkuosi netbook'ą nes jo kainos/kokybės santykis pats geriausias ir dėl mažo kambario/dažno važinėjimo, kai nereikalingos didesnės galimybės nei keletas programų, filmai, torrentai, wordas/excelis, Photoshop... Tiesiog jau išaugau iš to laiko, kai geiminti mėgau. Dabar kartais BF2 arba CS palošiu po valandėlę ir fsio...
PranešimasParašytas: 2010 12 27, 01:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
Andriuha rašo:
zamolskis rašo:
tik keista kad nedaro lengvai pakeiciamu hdd panasiai kad kaip flashas. matyt milkosoftui per sudetinga suprogramint Very Happy

Kas cia per dalykas? hdd ka integruotas pas tave ar kaip? isemi ir isidedi kita. ot problema.

as kalbu apie didesni integracijos lygi. atsinesi hdd su sistema, pasiimi koki besivoliojanti laptopa, pajungi kaip flasha ir naudojasi kompu. gali ta padaryt per laika, sakykim trumpesni nei 20 minuciu? Very Happy jei sakykim kazkokios funkcijos neveikia, pvz interas, ar nera kokio nors prievado - ta laptopa numeti ir pasiimi kita. tokios galimybes beje yra, tik klausimas kodel gamintojai ju nerealizuoja pilnavertiskai? Laughing
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps