|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 07, 17:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Padidėjęs siuntinių dingimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Padidėjęs siuntinių dingimas |
Parašytas: 2010 02 07, 22:04 |
|
|
|
Sveiki, noriu paklausti forumiečių kaip jums pastaruoju metu sekasi su tarptautinėm siuntom? Man labai pailgėjo gavimo laikas ir dažna siunta nepasiekia manęs. Girdėjau yra problemų ir išsiunčiantiems.
Aš esu naujokas šioje srityje ir mano praktikoje tai pirmas šventinis periodas sutapęs su siuntiniais. Gal kasmet taip būna Kalėdų periodu tik aš to nežinau? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 22:20 |
|
|
|
man per kelerius metus siunimo is ebay tik viena karta preke manes nepasieki bet issiunte nauja |
|
_________________ SPL in my blood... |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 22:44 |
|
|
|
Siunčiu taip pat pirmus metus, per kalėdas taip, siuntiniai ėjo dvigubai ilgiau, bet siiuntiniai, išsiųsti savaitei po naujų, jau keliauja normaliai, ( Užsakyti Sausio 3 iš HK ėjo mėnesį be poros dienų, tai skaitau normaliai) Nors vienas siuntinys kurį užsakiau lapkritį, dar manęs nepasiekė, laukiau du mėnesius nes tipo šventės, po to tik išsiuntė kitą, kuris ateis galbūt tik už poros savaičių...
Taigi jei ilgai negauni prekės, tai rašyk pardavėjui, o jei neina gražuoju, bandyk disputą atidaryt paypayl`e ar pan... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 22:51 |
|
|
|
Man smagesne istorija nutiko Issiunciau zmogui daikta i Belgija (ganetinai brangus), ir tas nepasiima. Daba siuntinys grizo atgal
Susirist su tuo pilieciu nebepavyksta Pinigai man sumoketi, daiktas pas mane.
Kon daba daryt nesugalvoju |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 22:58 |
|
|
|
Nieko nedaryk - išsaugok laiškus, popierinę dalį - siuntimo čekius ir pan - bei sėdėk - lauk kol pilietis išryškės horizonte. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 23:11 |
|
|
|
Jo, man irgi panaši problema... Išsiunčiau 5 kg siuntą į prancūziją, už 1k Lt. Praėjo 3 savaitės, vis dar negavo. O visokią korespondenciją iki 0,5 kg pristato per 2-3 dienas... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 23:23 |
|
|
|
w2art rašo: |
Nieko nedaryk - išsaugok laiškus, popierinę dalį - siuntimo čekius ir pan - bei sėdėk - lauk kol pilietis išryškės horizonte. |
O jei neisryskes Nes jau kokiu 50 dienu praejo.
Kazkaip nesinori buti apkaltintu sukciavimu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 07, 23:44 |
|
|
|
minex rašo: |
Taigi jei ilgai negauni prekės, tai rašyk pardavėjui, o jei neina gražuoju, bandyk disputą atidaryt paypayl`e ar pan... |
Tai nesnaudžiau, kėliau disputą ir tiek kiniečiai, tiek ir tailandiečiai gražino pinigus, įskaitant ir siuntimą. Labai esu patenkintas PayPal ir eBay sistemomis, bet seip iki šio šventinio laikotarpio gaudavau visas prekes be išimties.
Esu dabar dar užsakęs keletą dalykų, žiūrėsim kaip seksi, gal viskas atsistatys. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 08, 12:30 |
|
|
|
man irgi 2.5men keliavo, bet kadangi smulkmena tai nesisakojau labai ir va pries pora dienu atejo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 08, 14:05 |
|
|
|
circuit rašo: |
Jo, man irgi panaši problema... Išsiunčiau 5 kg siuntą į prancūziją, už 1k Lt. Praėjo 3 savaitės, vis dar negavo. O visokią korespondenciją iki 0,5 kg pristato per 2-3 dienas... |
O tu registruotu siuntei? Pastu?
Ten post.lt galima per registracijos numeri kai ka atkast
Man pavyko Meksikoje siuntini surast ir pirkejui nuvezt iki galo |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 08, 14:07 |
|
|
|
Gruodzio 9 d. uzsakiau ebay"juje 5 vnt. i ausis kisamu ausiniu uz 5 svarus (vaikams ,MP3).Sausio antroje puseje ju dar neturejau, tad mandagiai paprasiau padavejo pasitikrinti. Jis sekancia diena atrase, kad mol cia jau per ilgai, reiskiasi dingo, ir be jokiu raginimu grazino 5 svaus.As nieko nelaukes is kito pardavejo uzsakiau tas 5 ausines . Po savaites atnesa pastininke tas pirmasiais ausines. Kazkaip nesmagiai pasijutau pimojo pardavejo atzvilgiu, bet as juk lietuvis, ka jau padarysi
Beje, paketas 100% buvo atplestas... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 08, 14:20 |
|
|
|
Juras rašo: |
w2art rašo: |
O jei neisryskes Nes jau kokiu 50 dienu praejo.
Kazkaip nesinori buti apkaltintu sukciavimu |
Jei bendravai panaudodamas eBay sistema viskas gerai (čia jei per eBay)
Svarbu nepraganyti įrodymų kad išsiuntei ir gavėjas nepasiėmė. Svarbiausia kad korespondecijoje nebūtų skylių ir kad iš jūsų pusės būtų rodomas susirūpinimas kontaktine informacija.
T.y. jei per eBay užprašykite gavėjo telefono per eBay sistemą ir skambinkyte jam - žiauru bet būtinas žingsnis.
Jei pasiseks tai nekels - bet būsi jau skambinęs.
Ir tada jau niekas neprisiknis. |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 08, 15:40 |
|
|
|
Juras rašo: |
circuit rašo: |
O tu registruotu siuntei? Pastu?
Ten post.lt galima per registracijos numeri kai ka atkast :idea:
Man pavyko Meksikoje siuntini surast ir pirkejui nuvezt iki galo :roll: |
Siunta 4.9 kg, tai teoriškai turėjo paimti kaip korespondenciją, bet bobelės užčiuopė kad ten gabalas metalo ir sutiko siųsti tik kaip registruotą siuntinį. Registracijos numeris CN****LT. Pažiūrėjau dabar post.lt - super, siunta jau kažkur prancūzuose. Dar prieš mėnesį paieška veikė tik lietuvos ribose.
Tiesa, korespondencijos siuntų, kurių registracijos numeris yra RN***LT, tarptautiniu mastu vis dar neseka, viskas užsibaigia ties oro uostu... Esu dabar į kiniją grąžinimui išsiuntęs 550 Lt vertės daiktą ir jau šiku į batą, kad liksiu be daikto ir pinigų, nes PayPalui niekaip neįrodysiu kad siunta pristatyta... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 02 08, 16:17 |
|
|
|
o gal kam yra tekę susidurt su ebay pardavėjais kurie nepriima mokėjimų per paypal
čia taip netyčiom užsiroviau Vokiškam Ebay, ir prekių nemažai ir suma nemenka
negalvojau, kad ebay galima atskaitinėti kitaip |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|