|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 16, 11:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Gaublio įjungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 26, 14:25 |
|
|
|
Sveiki, taigi turiu salę, vidurį scenos kabo gaublys su varikliuku.
Yra išvesta rozetė įjungimo į užkulisius, aš pats sėdžiu salės dešinėję prie aparatūros, man reikia kaškaip išsivesti įjungimo mygtuką, bet gal galima kaip nors išsiversti be prailgintuvų? Šiuo būdu:
Turim šviesos efektų procesorių(užkulisiuose) , ir dimeri (Proeli atrodo 24 Kanalų + dūmų mašinos valdymas), taigi gal kaip nors su dimerio pagalba ??
Ar šeip gal turit kitų įdėjų ? Ačiū |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 26, 16:14 |
|
|
|
Manau kad keli problemas tuscioi vietoi. O jei ka ir pasiulysim nemanau kad padarysi. |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 26, 16:22 |
|
|
|
Nepergyvenk , rankas turiu, uždaviau normalų klausymą ir čia tavo offtopicų nereikia  |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 26, 22:26 |
|
|
|
Tai gerai kad turi rankas as ir nesakiau kad ju neturi bet kiekvienam savo kiekvienas turi sugebejimu skirtingose vietose ir del to nereikia isizeisti. As irgi ne viska sugebu gerai daryti kaip kiti sugeba. |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 27, 10:53 |
|
|
|
Arvydas300 rašo: |
Tai gerai kad turi rankas as ir nesakiau kad ju neturi bet kiekvienam savo kiekvienas turi sugebejimu skirtingose vietose ir del to nereikia isizeisti. As irgi ne viska sugebu gerai daryti kaip kiti sugeba. |
Čia tai tu teisus. Visi turi rankas tik skiringuose vietuose.  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 27, 11:18 |
|
|
|
edgha rašo: |
Sveiki, taigi turiu salę, vidurį scenos kabo gaublys su varikliuku.
Yra išvesta rozetė įjungimo į užkulisius, aš pats sėdžiu salės dešinėję prie aparatūros, man reikia kaškaip išsivesti įjungimo mygtuką, bet gal galima kaip nors išsiversti be prailgintuvų? Šiuo būdu:
Turim šviesos efektų procesorių(užkulisiuose) , ir dimeri (Proeli atrodo 24 Kanalų + dūmų mašinos valdymas), taigi gal kaip nors su dimerio pagalba ??
Ar šeip gal turit kitų įdėjų ? Ačiū |
Pirk kinietišką RC mašiniuką, už maždaug 14 Lt, atjunk varikliuką ir per šviesos diodus prijunk porą tokių daikčiukų- S202TO2 http://tpss.com.ua/product_9961.html , dar porą relių blokavimui ir galėsi valdyti . O jei rimtai, tai tik rimtesniems reikalams verta kažką tokio daryti, o čia užtektu laido su jungikliu . |
|
|
|
|
 |
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 27, 13:19 |
|
|
|
Nesuprantu aš šito forumo narių, bent kai kurių..
Čia pas Jus kažkoks skirstymas į luomus ??
Naujokas - Tai noobas, nieko negali , jam padėt nereik vistiek nieko nepadarys, tik išsišaipyt: ))
kindzulis, Labai tau dėkui , kaip tik to ir reikėjo |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 27, 13:27 |
|
|
|
Nesuprantu aš šito forumo narių, bent kai kurių..
Čia pas Jus kažkoks skirstymas į luomus ??
Naujokas - Tai noobas, nieko negali , jam padėt nereik vistiek nieko nepadarys, tik išsišaipyt: ))
kindzulis, Labai tau dėkui , kaip tik to ir reikėjo |
Kad sedi prie pulto tai toli grazu nereiskia kad tu elektrikas  |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 27, 17:23 |
|
|
|
O pričiom čia iš vis elektrikas? beje niekur neparašyta, kad esu tas ar anas, moku, kiek man reikia |
|
|
|
|
 |
Gaublio įjungimas |
Parašytas: 2010 12 27, 17:28 |
|
|
|
O pričiom čia iš vis elektrikas? beje niekur neparašyta, kad esu tas ar anas, moku, kiek man reikia |
Tai puiku  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|