|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 23:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » padekit apsispresti
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 12, 19:05 |
|
|
|
Sveiki, atejo toks laikas kaip reikia keisti stiprintuva, bet siek tiek sunku issirinkti nes ju yra begale, mano kriterijai nera labai dideli, bet svarbu kad jie butu arciau tiesos. Taigi turejau yamaha rx v361 stiprintuva, tikriausiai tai buvo didziausia mano gyvenime padaryta klaida kad ji nusipirkau.. Ale rase kad 5x100w bet vos patempe s90, bet dabar visai noreciau kazka is harman kardon stiprintuvu, nes draugas turi ir tikrai neblogai jis atlieka savo darba. Pradziai masciau is senesnes serijos kazka panasaus kaip harman kardon avr7000 bet paskui paskaiciau kad zmones raso kad namu kino stiprintuvas ir yra skirtas ziureti filmus. O ne klausytis muzika, sitas mane kazkaip priverte susimastyti, tada paieskojas suradau tos pacios firmos keleta kitu modeliu tai yra hk 3390 ir hk 980 cia grynai yra stereo stiprintuvai, tai dabar isvis nezinau ko man tiksliai reikia todel tikiuos kad atsiras zmoniu kurie nores padeti man apsispresti. Mano biudzetas apie 1000lt noreciau kad butinai butu su distanciniu valdymu ir kad ant kanalo apie 100w (tikru) prie 4omu paveztu, ir ka pamirsau pamineti tai mano klausoma muzika electro house, tai manau super kokybes gal nereikia, bet kaip sakoma reik pirkt i ateiti. |
|
|
|
|
 |
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 12, 21:15 |
|
|
|
Jei Electro-house tai imk kad ir namu kino stiprintuva
Citata: |
bet dabar visai noreciau kazka is harman kardon stiprintuvu, nes draugas turi ir tikrai neblogai jis atlieka savo darba. Pradziai masciau is senesnes serijos kazka panasaus kaip harman kardon avr7000 bet paskui paskaiciau kad zmones raso kad namu kino stiprintuvas ir yra skirtas ziureti filmus. |
Jei tau patinka kaip jis skamba tai toki ir imk ir neklausyk kitu - svarbiausia tavo nuomone  |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas"  |
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 12, 21:41 |
|
|
|
Nu tai as galvoju kad kas nors pasiulys kokios kitos firmos, nes gal galima uz tokia kaina ka nors geresnio nupirkt, girdejau kad neblogi yra marantz ar kaip ten jie arba nad firmos |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 12, 21:57 |
|
|
|
Kiekvienas muzikoj iesko kazko kito ir cia kitu nuomone nelabai galima pasikliauti daug jau tokiu temu kaip tavo cia buvo ir dazniausiai baigdavosi "balaganais" man net keista kaip cia tau dar nesiule lempinuko
"bumciku" cia nelabai kas klauso tai ir nemanau kad pades
As pats kaip "bumciku" megejas klausau muzikos per namu kino stipriu DACO (kitaiskas iki paskutinio tranzo) ir man jo uztenka. Kokybe nestebuklinga, bet klausant mp3 ir FLAC skirtumas akivaizdus ypac klausant roko. Tik kad tau jauciu silpnokas butu (4x30w ir subas 80w 8ohm) |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas"  |
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 12, 23:24 |
|
|
|
nu matai, galvoju gal kas apturejas tu harman kardonu todel ir idomi visu nuomone. Nes kaip turejau yamaha tai jei duodi garso ir yra normaliai zemo tai pradeda mirkciot ekranas pagal zema  |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 13, 10:12 |
|
|
|
Jamahos bedos- silpnas maitblokas. As turejau HK 630 stiprintuva- labai patiko,pries tai ziurejau NAD,DEnon.Tik ne imk namu kinui stiprintuva, tik stereo. |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 13, 10:55 |
|
|
|
Tai jau tikrai kad silpnas, net ekranas mirkcioja. Ir dar deda kazokias hibridines stk, nes ziurejau tokiu pirkti tai jei sudegtu tai net pirkti nera.. O va harman tai kai priklauso, raso tikrus watus, nes pas draugeli 5x50 o galios tai jaucias[/quote] |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 15, 12:05 |
|
|
|
O kaip del kitu firmu, gal kas ka gali pasiulyti vietoj harman kardon ? Kaip tie denon? Labai kokybiskai ir graziai is isores atrodo, bet girdejau kad vidui gyvena grynas kinietis |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 15, 13:44 |
|
|
|
jeigu rimtai spręsti - tai reikia "ženytis", o su kuo tai jau kita problema. kaip matosi, o iš tikrųjų nesimato, kiek laiko skiriama kinui ir kiek muzikai ir tik tada galima spręsti ar ko ieškoti. |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 15, 14:31 |
|
|
|
Pirk ta kur pardavejas leidzia parsinest namo ir paklausyt ant savo akustikos,jei nepatiks,kad butu galima garazint atgal pardavejui ir atgaut pinigus |
|
|
|
|
 |
padekit apsispresti |
Parašytas: 2010 12 15, 19:10 |
|
|
|
Klausau as tik muzika (stereo) o filmus einu i kina ziureti, nes namie vistiek ne toks efektas. Tai gal kas pasakys tada kokiu minusu apie harman kardon ? Ir dar prie to pacio klausimelis, ar priklauso zemo daznio minkstumas nuo stiprintuvo vidiniu daliu tiksliau sakant stiprintuvo galo ar stovi tranzai ar mikruskes ? Nes labiau megstu minksta zema  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |