|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 10, 19:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » ka manot apie si grezimo ir graviravimo iranki?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
ka manot apie si grezimo ir graviravimo iranki? |
Parašytas: 2010 12 05, 15:06 |
|
|
|
http://www.evita.lt/det-16417-product.html
su kuriom ten dalim galima pjaustyti plokstes?ar gal isvis ten nera tokiu daliu?gal kas naudojate toki,labiausiai aktualu pjaustyti ir grezti,komplektas is paziuros gal ir neblogas,ir kaina nera auksta  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 16:30 |
|
|
|
o sumokejai be priedu?ar tu priedu buvo tik keli? |
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 16:39 |
|
|
|
Jei gerai pamenu, tai ~40vnt. Pirkau beveik tik todėl, kad jis su šlanga. Turiu kitą, be šlangos, tai naujas jau gal kokius metus lentynoj dulka Jei labai labai reikia, galiu pafotkint  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 05, 16:47 |
|
|
|
E.L.O. rašo: |
Jei gerai pamenu, tai ~40vnt. Pirkau beveik tik todėl, kad jis su šlanga. Turiu kitą, be šlangos, tai naujas jau gal kokius metus lentynoj dulka Jei labai labai reikia, galiu pafotkint  |
ai nevark mane ir domina su slanga o tai evitoj tarp tu priedu yra kas su kuo galima pjaustyti plokstes?lyg minima apie kazkokius deimantinius diskus gal su jais galima pjaut,nes pirkti vien tik greziojimams manau neverta  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 05, 16:51 |
|
|
|
Tokį panašų aš ir esu pirkęs turgui, sumokėjau gal kokia 60-70LT su šlanga. Buvo keli priedai, bet yra senukuose jų gali prisipirkti kiek ir kokių tik nori, arba yra parduotuve pavadinimas dabar užstrigo, ten sodui ir namams, tai ten ir atskirai visokių angalių pardavinėja.
O pirkti Evitoj ar Senukuose manau neapsimoką, nes kaina tai ohoho... O senukuose vien tik šlanga 130.. Pirkau turgui 2 tuos dremel, tai vienas jau 2 metai kitas 3 ir sukasi dar vis... O naudojamas vienas tikrai nemažai, darbų mokytojui nupirkęs esu tai ten jis prie medžio šlifuoja ir pan. kada neužeisi tada jis šlifuoja, o jau 3-4 metai eina... |
|
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus.. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 05, 16:54 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
plokštę reikia karpyti, pjaustant paspringsi dulkėmis |
Na aš tai pjaustau ir nieko, tik va reik dabar rasti kur pirkti diskielių, kad būtų su armatūra ar kas nors panašaus, nes tie paprasti laibai greit susiėda... |
|
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus.. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 16:57 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 17:08 |
|
|
|
Plokštei pjaut deimantinio nereikia, užtenka pilkų "šmirgelinių" diskelių. Bet įsivaizduok kiek dulkių ir smarvės, kai pjauni tokiom apsukom ~0.8mm storio diskeliu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 05, 17:24 |
|
|
|
Plokštei pjaut deimantinio nereikia, užtenka pilkų "šmirgelinių" diskelių. Bet įsivaizduok kiek dulkių ir smarvės, kai pjauni tokiom apsukom ~0.8mm storio diskeliu  |
gal ir nereikia,bet jeigu ju yra manau ir su jais galima o tu smirgeliniu atrodo is foto lyg irgi yra http://www.evita.lt/det-16417-product.html is principo man svarbiau ar su tuo aparatu ir jo komplektacija galesiu pjaustyti ar ne,o ten dulka/nedulka tai atskiri niuancai,siaip kai reikejo tai ir su flexu(kampiniu slifuokliu)pasipjausciau,bet jis nepatogus,didelis sunkus ir t.t  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 05, 17:50 |
|
|
|
Jeigu nori gražiai, tai reikia pjauti. Karpyti nebent su specialiom:
Turiu panašų, kaip iš Evitos, tai man greitai pasibaigė tie diskeliai. Šiaip pjauna neblogai. Gan nepatogu. Gerai tinka jeigu kur kokį kampą užapvalint, išimt išpjovą ir tt. Gręžt man prietaisas per sunkus. Tam reikalui ir dar mažesnių varikliukų būna. Pats kaip daiktas - praverčia gan nemažai. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 20:22 |
|
|
|
Tų šmirgelių ten net 62vnt(jei teisingai supratau aprašymą), tai turėtų užtekt kuriam laikui, nuodykis į sveikatą  |
o kam nuodytis?
 |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |