|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 20, 15:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » kompiliavimas linuxe ir dar
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
kompiliavimas linuxe ir dar |
Parašytas: 2005 09 22, 02:58 |
|
|
|
atrodo taip issireiskiau, vnz turiu tokia problema, turiu pora reikalingu progranu kurios yra *.cpp ir *.h failuose, i ra man visa tai reikia instalinti, problema: as to dar nemoku, gal kas galetu bent mazdaug visa veiksma paaiskinti??? reix sia pamoka anksciau ar veliau ismokti, tai kodel gi ne anksciau???
ai dar tokia problemele buvo nutikus, kompui buvo pajungtas mazesne rezoliucija laikanti monitaras, taigi kilo siokiu tokiu problemeliu su iziurejimu, bet kraunantis maciau toki parametra kaip "monitor=normal" tai kaip supratau su kazkokiu kitu tipu man butu pasileide normaliai? tai gal kas zino kokie ten tipai yra? kaip galima ivesti monitoriaus mex rezoliucija ir Hz?? ar ten wapsce ne tai apie ka as galvoju? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 09 22, 12:14 |
|
|
|
neparašei kokią distribuciją naudoji. Aš naudoju Slackware. Tai norint įdiegti kokį paketą, prie jo dažniausia būna README ar QUICKINSTALL byla, ten tiksliai nurodyta kaip tai padaryti. Dažniausia būna kad reikia atsidaryti paketo katalogą ir ten surinkti komandas (aš naudoju komandinę eilutę): ./configure, make, make install. O dėl rezoliucijos tai tiksliai nepasakysiu, nes pats nenaudoju grafinės aplinkos (KDE ar Gnome). Kiek atsimenu turetų būti x86free config komanda...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 09 23, 02:45 |
|
|
|
jo kazkaip praleidau, suse 9.2, grafine aplinka KDE, o del to monitaro tai turbut nelabai supratai, arbe as chujovai paaiskinau, ten tokia skilis yra kai leidzia pasirinkti ka krauti (bootinant), buna pasirinkimai linux; windows, fdd, safe mode(ar kazkas pns, toliau apie ji ir eis kalba nor ta komandine eilute ir kitiems veikia) ir memory test(cia ramus testina). T ai va toje eiluteje yra vienas tox parametras Monitor=normal, tyai va man idomu ka jis gali reiksti ir jei ji keiciant galima uzduoti linuxams max monitaro ribas tai kokiu budu, kokia sintakse??? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |