Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 16:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki!
Name prieš porą metų pajungiau dujinio katilo [b]bevielį [/b]termostatinį valdiklį Danfoss RX1. Jis yra iš dviejų dalių: termostatas (daviklis, pultas, siųstuvas) ir katilo valdiklis (signalo imtuvas). Šią vasarą pats daviklis (pultas) buvo kritęs ant grindų, galvojau - šakės, bet monitoriukas šviečia, valdymas mygtukais taip pat veikia. BET... signalas į imtuvą nebesiunčiamas. imtuvas reaguoja tik per 5cm atstumą nuo siųstuvo
versijas turiu 2: arba kažkas nutiko antenai pulte (kurios, tarp kitko neradau), arba pats signalo siuntimo blokelis nusprogo.
klausimas: įsikišus į "smegenis", ar nepabėgs dažnis? ar po to įmanoma bus "surišti" pultą ir valdiklį?
P.S. atsiprašau, jei pateikiau mažai info. reikalui esant, pateiksiu daugiau, kiek leis mano "kompetencija"
klausimas: įsikišus į "smegenis", ar nepabėgs dažnis? ar po to įmanoma bus "surišti" pultą ir valdiklį?
Nederėtų lysti į smegenis jei tokie klausimai kyla.
Nors, man px, ne mano daiktas -
a) dažnis nepabėgs jei neliesi ir nesukiosi to ko nesupranti;
b) paprastai tokie dalykai tarpusavyje yra surišti kietai ir neatsiriša.
[color=blue]Nederėtų lysti į smegenis jei tokie klausimai kyla.
Nors, man px, ne mano daiktas -
a) dažnis nepabėgs jei neliesi ir nesukiosi to ko nesupranti;
b) paprastai tokie dalykai tarpusavyje yra surišti kietai ir neatsiriša.[/quote][/color]
Ačiū, Evaldas_S,
tavo pozicija tvirta ir aiški
pats aš nieko sukioti nežadu, to labiau - ten nėra ką sukioti.
todėl labai vertinu tavo b) atsakymą, nes mane, kaip vartotoją, ypač domina remonto kaina -žaidžiant su dažniais ji ženlkiai išaugtų... o tada jau verta pagalvoti apie naują prietaisą, patikimą ir su garantija