|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 27, 11:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Kaip pasigaminti dideli trirati ??
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
|
Kaip pasigaminti dideli trirati ?? |
Parašytas: 2010 11 09, 23:44 |
|
|
|
Sveiki, žiema ant ledo smagu ir pačiuožinet ir su rogutem, man taipogi aktualu žvejyba, tačiau pabodo man kiekviena žiema vis taspats, noriu darytis dideli triratį dviratį , maždaug tokio dydžio kaip buna normalus dviračiai, virinti moku gerai, visus kitus darbus tikrai moku atlikti, dauguma dalyku apgalvota, apmastyta jau, tačiau kaip padaryti su grandine, žvaigždute ir aplamai su galine sukimosi konstrukcija, galiniai ratai bus 2 plačia trajektorija , o grandine tai per viduri ,niekaip nesumastau kaip galima butu padaryti BENT vienam galiniam ratui sukimosi konstrukcija, manau jus turesit daug minčiu ir patarimu, o gal net kažkas busit dares toki aparata, o manau su tokiu žiema ant ledo turetu buti smagu |
|
_________________ Telefonas 863987928
Skype -----> mantasgerietis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 07:24 |
|
|
|
taip tiltas būtų geriausia mintis. pažiūrėk youtubeje ten yra tokių aparatų. o geriausiai būtų Ural K750 ar Dnepr motociklai. Jie varomi kardanu tai nieko labai perdarinėti nereikėtų. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 08:02 |
|
|
|
bus sunkokas daiktas. Sunkiai bepaminsi... na tai bent susilsi, juk salta bus ziema...
O tai kokios cia problemos perduoti judesi? uzpakalinius ratus jungi ant bendros asies ir ant tos asies -zvaigzde. Ir mini mini... nusildamas |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 08:28 |
|
|
|
caca tu tikriausiai apie diferencialą nieko nesi girdėjęs?
O kaip aš supratau nori daryti motorizuota priemone? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 11:18 |
|
|
|
na kur jau man cia suprasti tokias mandrybes... Net nesu sapnaves... O triratis dviratis, tai dviratis minamas... O motorizuotas-tai motociklas... |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 12:10 |
|
|
|
mantiuksti, pakentek savaite ir sitas noras daryt praeis o jei neppraeis - dar savaite palauk. daryt verta tik kai viska isivaizduoji iki smulkmenu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 15:28 |
|
|
|
Atsakysiu i visus klausimus bendrai
Aš noriu daryti nemotorizuota, paprastai minama su pedalais, ir nemanau kad bus sunkiai minti ir t.t. nes juk minsi tapati viena galini rata kaip ir paprastame dviratije, tik tiek kad galiniai ratai bus 2 del stabilumo žiema ant ledo.
Galinio tilto mintis man netiks kaip kažkas čia minejo
O mintis apie triratį dviratį man jau prieš keleta menesiu galvoj sukosi, tai tikrai šios minties aš nepaleisiu, ir darysiu ji, del to iš kreipiuosi i jus |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 18:32 |
|
|
|
Kaip sako yra du variantai kaip suvaldyti moterį, bet jų niekas nežino.
kaip padarysi taip bus gerai. arba mauti ant vienos ašies ir kaip triratuką vaikišką tik vieną ratą varomą daryti. O aš daryčiau taip: imu dviejų dviračių galines dalis pedalų ašis sujungti bendra ašimi, o šitą jungiamąją ašį jungčiau su pedalų žvaigždute. na ilgis dviračio pailgėja, bet dviejų varom gautųsi, kas ant ledo yra privalumas. Ir nereikės diferencialo. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 18:53 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Kaip sako yra du variantai kaip suvaldyti moterį, bet jų niekas nežino.
kaip padarysi taip bus gerai. arba mauti ant vienos ašies ir kaip triratuką vaikišką tik vieną ratą varomą daryti. O aš daryčiau taip: imu dviejų dviračių galines dalis pedalų ašis sujungti bendra ašimi, o šitą jungiamąją ašį jungčiau su pedalų žvaigždute. na ilgis dviračio pailgėja, bet dviejų varom gautųsi, kas ant ledo yra privalumas. Ir nereikės diferencialo. |
Gal plačiau galima? Protinga mintis, ar neteks ja ir naudotis man, gal galime net privačiai per skaipa pasikalbeti ? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 22:27 |
|
|
|
Citata: |
O aš daryčiau taip: imu dviejų dviračių galines dalis pedalų ašis sujungti bendra ašimi, o šitą jungiamąją ašį jungčiau su pedalų žvaigždute. na ilgis dviračio pailgėja |
Siūlymas panaudoti tarpinę varančiąją ašį,.. viskas labai aišku, bus iilgas triratis, bet už tai konstrukcija paprasta.
Kitas paprastas variantas- neilgas triratis, tik pačią pedalų ašį ilgini, darai ją alkūninio veleno principu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 22:47 |
|
|
|
Mantiukstis, nevark su triracio darymu, pprichimicink pora mazu ratuku paprastam dviraciui ir galesi lakstyt po leda
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 23:09 |
|
|
|
gnt rašo: |
Mantiukstis, nevark su triracio darymu, pprichimicink pora mazu ratuku paprastam dviraciui ir galesi lakstyt po leda
|
Aš noriu jaustis stabiliai ypač kaip ant ledo isibegesiu ir susuksiu vaira
Iš tikruju tai pasikalbejau su draugu ir dave daug geru minčiu ir patarimu, visa konstrukcija apmastyta 100% ir dabar lieka nusipirkti rema ratus bei papildomu detaliu, ir kempa ON |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 10, 23:24 |
|
|
|
dar belieka ledeo sulaukt, nes kad jo bus lietuviskos ziemos atveju - jokiu garantiju
gali paaisketi, kad geriau butu buve darytis katamarana |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|