|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 17, 22:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Audi Chorus 1998
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 11:25 |
|
|
|
Sveiki, turiu kelias problemas, masinoje stovi Audi Chorus magnetola 1998 metu. Audi A3 1.9 TDI.
1) Ijungus magnetola, viskas tvarkingai groja, norint pareguliuoti Bass, Treble, FAD viskas tvarkoje. Norint pareguliuoti garsa pasukus potenca arba nutyla visikai ir jeigu jos neisungi ir neijungi negoroja arba gasas pakyla iki MAX ir vel nebesireguliuoja. Nors vistiek Bass ir Treble reguliuot iseina. Pirmas mano spejimas buvo, kad pagedes potencas, jei kas nezino, tai ta magnetola isijungia paspaudus potenca.
2)Beveik neisko stociu, buvau Marijampoleja, rado visas stotis, grziau i Kauna randa viena stoti. Rankinio stociu pasirinkimo nera.
Gal kam buvo panasios problemos ? Ar gal kas nors zinotu sprendima ?
 |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 11:35 |
|
|
|
ViktorasC rašo: |
Sveiki, turiu kelias problemas, masinoje stovi Audi Chorus magnetola 1998 metu. Audi A3 1.9 TDI.
1) Ijungus magnetola, viskas tvarkingai groja, norint pareguliuoti Bass, Treble, FAD viskas tvarkoje. Norint pareguliuoti garsa pasukus potenca arba nutyla visikai ir jeigu jos neisungi ir neijungi negoroja arba gasas pakyla iki MAX ir vel nebesireguliuoja. Nors vistiek Bass ir Treble reguliuot iseina. Pirmas mano spejimas buvo, kad pagedes potencas, jei kas nezino, tai ta magnetola isijungia paspaudus potenca.
2)Beveik neisko stociu, buvau Marijampoleja, rado visas stotis, grziau i Kauna randa viena stoti. Rankinio stociu pasirinkimo nera.
Gal kam buvo panasios problemos ? Ar gal kas nors zinotu sprendima ?
 |
atrodo-tikrai procas gatavas.
butent del garso. |
|
|
|
|
 |
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 12:31 |
|
|
|
Noreciau nuzmesti aky i tavo mage, esu is Kauno. Cia grynai sportiniais sumetimais... Idomus gedimas...
860005598 |
|
|
|
|
 |
Re: Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 12:33 |
|
|
|
ViktorasC rašo: |
|
Čia yra gamyklinis bugas, kažkoks programeris nežinia ko užrūkęs sukodino taip, kad kiekvieną kartą pasukus garso rankenėlę garso lygis įsirašo į EEPROM. Kaip žinia EEPROM įrašymų ciklas nėr begalinis. Per ilgą laiką tos EEPROM skiltys sugedo. Tembrų reguliavimas daromas žymiai rečiau, todėl tai dar veikia.
Pats EEPROMas yra procesoriuje, padėtų tik procesoriaus keitimas kas šiai iškasenai jau niekaip neverta.
Išvada - išmest. |
|
|
|
|
 |
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 12:53 |
|
|
|
dainiusdxf rašo: |
netikiu tokiom nesamonem pas mane audi taip pat garsas iki max jei bandai sujudint rankenele,bet kada oras šiltas t.y vasara ar ilgiau pavažiavus tokiu max.u nebuna išvada sustiges kažkoks garso reguliavimo mechanizmas dulkes ar kitas šlamas vidui. nesu ardes todel pasakit kaip reguliavimas padarytas sunku sakyt daugiau.  |
Patikek sita nesamone. Greitas ir pigus remontas tai pakabinti lempute 1W, kad sildyu proca is virsaus, keliems menesiams padeda. |
|
|
|
|
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 12:54 |
|
|
|
Iskart sportine dvasia prapuole... Yra gracijos del EEPROM... |
|
|
|
|
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 14:15 |
|
|
|
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 08, 14:22 |
|
|
|
Dar yra variantas pas pirikupus gauti donora kad ir is skenduolio. Perlituoji proca ir atsikoduoji.
As pats brolio audinei mage taip atstaciau, nekainavo nieko, jau pusantru metu vazineja ir nieko. Bet cia sekmes dalykas. |
|
|
|
|
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 10, 18:30 |
|
|
|
Tai tada patarkit,kokia radija pirkti i audi,kad nebutu tokiu nesamoniu ir nieko neburiant butu galima pajungti,nes pas mane stovi stiprintuvai ant garsiuku ir dar toks mazytis subas. |
|
|
|
|
 |
Audi Chorus 1998 |
Parašytas: 2010 11 10, 18:49 |
|
|
|
Ernis rašo: |
Tai tada patarkit,kokia radija pirkti i audi,kad nebutu tokiu nesamoniu ir nieko neburiant butu galima pajungti,nes pas mane stovi stiprintuvai ant garsiuku ir dar toks mazytis subas. |
Va radija |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|