|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 10, 15:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » blaupunkt subo isejimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
blaupunkt subo isejimas |
Parašytas: 2010 11 06, 00:48 |
|
|
|
sveiki!zodziu turiu blaupunkt orlando mp46 grotuvu esu pilnai patenkintas bet uzsinorejau subo,ji nusipirkau ir prasidejo...esme tame kad blaupunkt pirkau naudota be galiniu fiskiu isejo taip kad lemonoj nusipirkau linijinius isejimus bet ten tik front,rear ir laidas i stiprintuva....tai kaip man pasidaryt sub out?nes grotuve pati funkcija yra...esu girdejes kad kazkaip reik minusa nuo pagrinidinio minuso jungt??zodziu jai galit apsvieskit mane sia tema tie kas suprantat |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 06, 12:42 |
|
|
|
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 06, 21:21 |
|
|
|
taip taip sita ir as turiu,sekanciame psl yra brezinys su fiske is triju lineiku ir stipriaus valdymu ir dar vienu laidu kuris kisasi a3 sub out,problema ta kad lemonoj turejo perejima tik su dviem lineikom(front ir rear)ir melynu laidu stipriaus valdymui o man dar reik sumeistravot sub out lineikas (1 pora) ir reik zinot kur jungt sub out pliusa ir minusa???zodziu pagelbekit kazkaip nes cia kazkokia nesamone,arba dar geriau pasakykit kurr galima isigyt normalias lineikas blaupunkt magui su trim porom lineiku(front rear ir sub out...?) beja taip google bandziau ir jis dave tik manual |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 08, 11:55 |
|
|
|
O tu pažiūrėk tau pateiktos schemos PIN'ą A3. |
|
_________________ It's nice to be important but it's more important to be nice! |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 08, 15:36 |
|
|
|
jirock rašo: |
bloguli ispletok minti nesupratau tavo idejos |
O ko čia nesuprast? Iš SUB OUT jungi į tulpės pliusą, o nuo masinio į tulpės minusą. Ir turi išėjimą.
P.S. O šitaip atrodo perėjimai pardavinėjami elektronikos parduotuvėse:
|
|
_________________ It's nice to be important but it's more important to be nice! |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 08, 18:14 |
|
|
|
hm idomu...o tai ziek pas mane i stipriaka ieina dvi lineikos tai tada galima butu kist tik viena ir perjungt ji ant mono ane? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 09, 10:14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 09, 11:44 |
|
|
|
siuo metu naudoju pioneer gm2200 stiprintuva...temos uzbaigimui gal turi dar kazka pasakyt? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 11, 13:48 |
|
|
|
aiskuma,
dabar kitas klausimas kaip del su aux in sitoj magej?nes tokia funkcija magas turi tik va prie ko i kuria fiske laidus reik jungt?nes shemoj tokio kaipo atskiro line in zymeklio ner o skilties d kaip Geddimino paveikslely ner pas mane bet mage pati funkcija yra gal reiktu jung i 18-19-20 fiskes? |
|
Paskutinį kartą redagavo jirock, 2011 01 06, 21:52. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 11 11, 14:34 |
|
|
|
Taip, AUX-in jungiasi iš C3 sekcijos, 18, 19, 20 PIN'ai. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors