|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 22, 18:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » 3gds ir 2gds 36 is seno TAURO
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
3gds ir 2gds 36 is seno TAURO |
Parašytas: 2010 10 25, 19:09 |
|
|
|
Sveiki,vakar pelepeje besirausdamas radau telikinius (is TAURO ) dinamikus 3gds(toliau nebesimato uzrasu) ir 2gds 36 aukstiems(be to yra prie jo dar 4 uf kondensatorius ,difuzoriai gerai uzsilaike,gal zinote parametrus tiems garsiukams?Aisku kokybes nesitiku geros,bet paeksperimentuoti butu smagu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 25, 20:01 |
|
|
|
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 30, 20:52 |
|
|
|
Cia tai geras net negalvojau kad dr toks jautrumas gali buti is teliko isimtam garsiukui 90 db Na aisku ant tokio garso nebent tik 'saukti" jis galetu ... Na tamsiais rudens vakarais reikes pameginti daryti deze kaip kubas panasiai,tik kad i gyli dukart ilgiau - (matmenys is vidaus) 2cm apie garsiuka apibrezti kvadrata gausis kazkur 20x20,o dar kadangi i gyli dvigaubai daugiau vietos tai dezes matmenys kazkur bus bendrai 20x20x40 turbut supratot ka norejau pasakyti  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 30, 22:02 |
|
|
|
Hm, na cia aisku drasi mintis - paciam gamintis 16 litru deze vidutiniu parametru nedideliam placiajuosciam garsiukui kurio max verte 5 lt.  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 31, 11:47 |
|
|
|
RVRSS rašo: |
Hm, na cia aisku drasi mintis - paciam gamintis 16 litru deze vidutiniu parametru nedideliam placiajuosciam garsiukui kurio max verte 5 lt.  |
Na matot po remontu namuose liko visokiu pjuvenu ploksciu likuciu(kuriu jau nebepanaudosiu kitur) ir ziuriu kad uzteks tu likuciu dezei Tj praktiskai nieko nekainuos  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 31, 15:26 |
|
|
|
Tai o darbas irgi nieko nekainuos?
Siaip jei jau yra pakankamai medziagos dezem, tai siulau pradeti tiesiog nuo "ekrano" ne maziau kokiu 50x50cm dydzio su tuo garsiuku per viduri.
Ta prasme kad atviroj erdvej jis turetu dirbti geriau nei uzdaroj, nors aisku prie 16 litru turio gal jau skirtumas bus ne toks didelis.  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 31, 21:03 |
|
|
|
Siaip jei jau yra pakankamai medziagos dezem, tai siulau pradeti tiesiog nuo "ekrano" ne maziau kokiu 50x50cm dydzio su tuo garsiuku per viduri.
Ta prasme kad atviroj erdvej jis turetu dirbti geriau nei uzdaroj, nors aisku prie 16 litru turio gal jau skirtumas bus ne toks didelis.  |
Reika baigiau ta deze beliko uzsandarinti,sudeti kokio nors sintepono ar vatos i deze ir garsiukus sutvirtinti O del "ekrano" as su kitais garsiukais esu numates,turiu keleta tokiu kur "neisipaiso i deze", tai desiu i plokstuma, yra boschmann G-3032S su kuriais tik 'ekrane" manau tesigaus |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 01, 19:50 |
|
|
|
Uztrumpiklis rašo: |
Reika baigiau ta deze beliko uzsandarinti,sudeti kokio nors sintepono ar vatos i deze ir garsiukus sutvirtinti O del "ekrano" as su kitais garsiukais esu numates,turiu keleta tokiu kur "neisipaiso i deze", tai desiu i plokstuma, yra boschmann G-3032S su kuriais tik 'ekrane" manau tesigaus |
Na va,baigiau savo darbus-skamba neblogai,tinka kokiai nors vokalinei muzikai,taip pat gerai skamba 80uju dainos O siaip del to skirtumo tai jeigu jauciasi tai tik nedidelis nuo atviroje erdveje grojancio Na cia tai idomiu ispudziu galesit paskaityti
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=22761 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 26, 19:50 |
|
|
|
Manau nemazos, mazdaug kaip dvi S-30.
(kiekvienam!) |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 28, 19:08 |
|
|
|
Na as parasiau kaip mazdaug objektyviai turetu buti, bet jeigu yra abejoniu arba ZD kritimas neatrodo labai svarbus, tai galima pabandyti ir mazesne deze, ar pirmai pradziai bet kokia tinkama kuriai ispjauti tik prieki pagal sita garsiuka.
Manau, jei deze bus mazesne nei mano mineta, tai ZD trukumas akivaizdziai jausis kad ir lyginant su tom paciom S30. |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 28, 22:35 |
|
|
|
Na as parasiau kaip mazdaug objektyviai turetu buti, bet jeigu yra abejoniu arba ZD kritimas neatrodo labai svarbus, tai galima pabandyti ir mazesne deze, ar pirmai pradziai bet kokia tinkama kuriai ispjauti tik prieki pagal sita garsiuka.
Manau, jei deze bus mazesne nei mano mineta, tai ZD trukumas akivaizdziai jausis kad ir lyginant su tom paciom S30. |
Reiks bandyti daryt taip kaip sakei  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 12, 16:41 |
|
|
|
laurinux96 rašo: |
Reiks bandyti daryt taip kaip sakei  |
sveiki,nenorejau kurti naujos temos,bet man idomu kaip apskaiciuoti varza aukstadazniui,kad galetu sumazinti jautruma 3db,nes zemiems ir viduriams 87db,o aukstiems jautrumas siekia90db ? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |